mathew.stepnicki Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam Potrzebuje informacje na temat kompatybilnosci czesci przekladni miedzy dwoma powyzszymi modelami. Czy ktos sie orientuje jakie czesci potrzeba zeby zmienic przelozenie w stradicu? Moj problem polega na tym ze szkoda mi sprzedawac stradica a mam okajze kupic pinion I kolo glowne przekladni od rarenium. Mial bym zapas na przyszlosc ... Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie określiłeś jaka wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Te same wielkosci. Mam rarenium 2500fb i stradica 3000 ci4+ fa. Na gieldzie jest kolo napedowe I pinion od rarenium I wlasnie dlatego szukam informacji czy da rade kiedys to podmienic. Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Części napędu od Rarenium CI4+ FB i Stradic CI4+ FA nie są wymienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nawet jakby przypasowało to jeszcze dodatkowe 2 czesci musisz dokupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Liczylem sie z koniecznoscia dokupienia czegos jeszcze ale nie bylem pewien. Coz wlasnie dogaduje nowego rarenium wiec po problemie. Bedzie na zapas bo za 450zl prawie nowke to grzech nie wziasc... Prosze o zamkniecie teamtu. Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak to rarek fb to szpula bedzie pasowac do stradica fa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wiem. Rarek lezy mi jakos lepiej niz stradic. I tylko dlatego zawracalem glupimi pytaniami glowe kolegom. Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi