bobesku Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 sezon rozpoczęty na Turawie My też Witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Oj będzie miał ktoś robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja zakładam nowy - z Dzięćkowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Oj będzie miał ktoś robotę hehe dokładnie-->sandaczów a sandaczów sie narobiło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Przed chwilą wróciłem nad wody.Sandacze nawet gumy nie powąchały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Józek dzisiaj luzy - załóż nowy wątek o sandaczach co nie wąchają gum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 watek startowy http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18016&am p;start=0&pomoc dorazna http://www.fielmann.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Sezon na Warcie rozpoczęty sandaczem 80 cm.Branie około północny na woblera rapala pływającego 7cm.Kij shimano nexave ax 270 10-30g , aero gtm 3010 , PP 15 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 I jeszcze uśmiech do obiektywu przed wypuszczeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Piękny, gratulacje dla łowcy. Ja jutro nocuję nad Wisłą w poszukiwaniu mętnookiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Gratulacje @kaspar. Ja od zmierzchu do świtu niestety na zero.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 I ja gratuluję!!!Szczerze zazdroszczę sandaczy bo ich to niezbyt wiele złowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dzięki za gratki. Na 4 godz. łowienia dwa brania.Duże ilości śmieci płynących rzeką po wieczornym deszczu. Prawie w każdym rzucie wobek coś zbierał, dlatego przy pierwszym braniu słabo zaciołem i sandał chwile później się spiął. Pięć minut po tym już byłem bardziej skoncentrowany. Branię przypominało wjazd przynętą w miękki zaczep.Hol trwał kilka minut. Fotki niestety kiepskie(samowyzwalacz), aparat leżał na plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Niezle otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja od zmierzchu do świtu śpię więc jak mogę liczyć na mętnookiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 U mnie również sezon rozpoczęty. Dwa sandaczyki wyjęte trochę po północy,ryby co prawda mniejsze niż forumowe minimum ale i tak cieszą Obydwa wzięły na wobler X-Rap 10cm dosyć agresywnie prowadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 2 Dniowy Wypad nad Bug przyniósł Niespodziewane Efekty Sandacz 91 cm złowiony na Fishuntera 12cm na 25g główce. Coś Pięknego! Gęba Cieszy Mi się do tej Chwili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astra1982 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Piękny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 No można powiedzieć ze forumowy wymiar to on chyba ma... Gratulacje sandaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dawno nie widziałem takich ładnych ryb z Bugu, gratulacje.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Piękna ryba szczere gratulacje. Ja jeszcze na 2 wyjazdach nie miałem ryby ale czerwiec się dopiero zaczyna.Może dane mi będzie spotkać tak pięknego smoka jak ten burzański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Bardzo ładny , chciałbym się doczekać kiedyś takiego >100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 mafijas kapitalny ten twój sandacz. Możesz powiedzieć na ktorym odcinku Bugu łowiłes i w jakim miejscu się skusił ?? Odrazu zaznaczam że nie chce namiarów gps !! Chcę tylko wiedzieć czy to dolny odcinek rzeki czy srodkowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Super sandacz gratulacje na Turawie pojedyncze sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Sandacz Został złowiony w Okolicach Wyszkowa. Brani nastąpiło około godziny 19 30. Sandacz Wziął z Opadu na podwójym podbiciu w 2,5-3m rynnie. Tak jak pisałem wyżej. Przynęta to niezawodny fishunter. Catch&Relase! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi