Wędkarz87 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ale maszyna,gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gratuluję , piękny mętnooki , moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja dziś byłem na dogrywce,miejsce to samo tyle że ryba jedna,rozmiarowo taka jak wczorajsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Mafijas, i ja dołączam się do gratulacji. Taki sandacz z opadu to jest TO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Naprawde Chłopaki Coś pięknego! Polecam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Powiem tak, może nie taki duży (spełnia wymogi j.pl) ale za to pięknie wybarwiony, też z opadu. Jeszcze z wyjazdu majowego do Szweda ale myślę że dla dobra wątku - powrót z 2 strony, warto. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Krótko - przepiękny! Na manns-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Obstawiał bym Fishunterka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Obstawiał bym Fishunterka ;] Trafiony zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Pięknie wybarwiony kocmołuch Niczym z pewnej ślunskiej zaporówy PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Bardzo ładne kolorki Jak byś mógł napisać co to za przypony używasz? Szukam dobrego materiału przyponowego by był dobry na szczupaka i sandaczowi nie przeszkadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Bardzo ładne kolorki Jak byś mógł napisać co to za przypony używasz? Szukam dobrego materiału przyponowego by był dobry na szczupaka i sandaczowi nie przeszkadzał. Niezmiennie i nieustannie używam przypony Dragona fluorocarbon invisilane i nie zamienię ich na żadne inne ponieważ mnie jeszcze nigdy nie zawiodły i w pełni spełniają moje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Panowie a gdzie polecacie się wybrać w okolicach Wrocławia ? Co roku łowiłem sandały na Odrze od Lipek po Ratowice , nie za każdym razem ale przeważnie coś złowiłem a od zeszłorocznej wiosny lipa lipa i jeszcze raz lipa 1sztuka pod wymiar i to dopiero jesienią . 2011 jak na razie też nic ale to dopiero trzecia wyprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mafijas wspaniala buzanska ryba. graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dzięki Chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jest czerwiec - trzeba podciągnąć wątek.Odrzańskie 85 plus z kamieni .Przynęta RH12, wypluta Avidem 1oz zesprzęglonym ze Stellą 3000DH.Linka Spiderwire 14lb... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Super sandacz Patryk! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 z takim to aż na brzeg się wychodzi super sandacz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dobry pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wilk pierwsza klasa Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Patryk, klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A to i tutaj coś wrzucę. Nocny sandaczyk z Warszawskiej Wisły. Kij TD 2,75 10-35 , plećka stren 0,16, przynęta seledynowy twister:d . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Gratulacje Panowie!A swoją drogą to ciekawe czy ktoś kiedyś wrzuci jakąś ładną fotkę z Z.Z. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Gratki Warszawskiego Mam namierzone ale na razie zaliczyłem 3 spady w tym jeden b.duży a teraz przy pełni kompletnie przestały żerować.Nie wiem czy inni też to zaobserwowali. Oczywiście chodzi mi o łowienie od 21 30 do 24 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi