manonegra13 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ładne zdjęcie z ładnym sandałem , jak dobrze widzę to plecionka a przynęty ni widu czyli ładnie musiał wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 @kogut - Fajna rybka, extra fota ale ja jakoś nie moge się przekonac do drobiu W tym roku obiecałem sobie, że podczas łowienia sandaczy więcej czasu poświęce kogutom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 dzięki chłopaki.tasiek,a u mnie 100% czasu na rybach z drobiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Typowy smoluch z martwej wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Gratuluję wszystkim pięknych rybsztyli:) Odrzański zły zed....pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jacek, przecie to odrzańska odmiana piranii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Samo zło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 I jeszcze jeden. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 ...i niedobre gryzą, szarpią i niszczą gumy skierowane ku rapciakom ... Fajna fotka z megamałą GO... ledwo poznałem sąsiada DonPrzema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Na rapciaki przyjdzie pora ....na razie maja u mnie spokój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Na rapciaki przyjdzie pora ....na razie maja u mnie spokój:) ...zawsze można wyeksponować dla nich małą chwilę, podczas tego mega-długiego wędkarskiegoo dzionka .Szczególnie wtedy, gdy zedy mają siestę po uczcie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Gratuluję wszystkim pięknych sandaczy Toruński sandaczyk zapięty na raptorka od Tomy'ego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Co jest wątek umarł nikt nic nie łowi ? ja jutro pochodzę za zanderem jak coś złowię to wstawię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam ponownie i kolejne Toruńskie sandaczyki, nie porażają wielkością gdyż stanowią przyłów moich boleniowych eskapad ,.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 @upNie rozumiem dlaczego zrobiłeś zdjęcia tego samego sandacza i napisałeś kolejne sandacze.... <_< Gratuluje sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 juz wstawil sandacza wczesniej i ten jest kolejny ...po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Oczywiście, że jest to ten sam sandacz w innej perspektywie. Pisząc sandacze odnoszę się nie w ujęciu numerologicznym tylko w aspekcie danego gatunku. Nie jestem sandaczowcem więc ten gatunek traktuje jako przyłów podczas poszukiwań boleni, i czy to będzie 1,5, czy 10 sandacz w kolejności to będą to po prostu sandacze. Jest to piękna rybka, ale ja wolę Bolenie. Zdjęcia postanowiłem wklejać na forum, gdyż sam uczę się fotografii i szukam ciekawych perspektyw w fotografiach zrobionych przez kolegów wędkarzy. Zawsze dobre i ciekawe ujęcia ryb różnych gatunków cieszy oko. Są to więc zdjęcia kolejnych sandaczy , lub jak kto woli 3 zdjęcia 2 sandaczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaarianG Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hmmm ciekawi mnie bo piszesz że na woblera. Prowadzonego w tępie boleniowym (szybkim) biją ci te sandacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Sandaczyk na 1 zdjęciu został złapany na wobler raptor Tomy'ego. Ustawiony byłem pontonem przed główką i wykonywałem rzuty tak by wobler wszedł z nurtu w warkocz , przechodził nad główką na część zapływową. Wobler prowadziłem w średnim tempie gdyż dość silny nurt nie wymuszał bardzo szybkiego , ekspresowego prowadzenia. Sandaczyk na 2,3 zdjęciu został złowiony na gumę Shud Grap prowadzoną pod warkoczem skokami przy dnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 No cóż, po prostu źle zrozumiałem. Gratuluję rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 O, widzę że panowie detektywi są czujni również na tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Tak nieco odswiezajac watek nocna ryba.Jedna z osmiu zlapanych wczoraj Mnie nie widac. Sandacza tak.70 cm. przyneta salmo perch 8 cm.Zestaw 12 lb i dosc nurtowe miejsce. Takze bylo tanecznie. . Wiecej zdjec nie mam, wiec dyskusji jak brzanowej nie bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Fajny psiak. Jesteś jak uniwersal soldier Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Fajny psiak. Jesteś jak uniwersal soldier Daniel Raczej uniwersal river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ..universal river fisherman (angler) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi