Skocz do zawartości

Sandacze 2011

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

no, proszę i łądne sandały się trafiają... jeszcze tylko szczupłaka pod metr brakuje i pełen przegląd regionalnej ichtiofauny gotowy.

Ach szkoda tylko, ze nie znaliśmy odcinka 2 lata temu. Chyba trzeba na poważnie zacząć planować rewizytę w katalońskich i okolicznych górach.

• 2 tygodnie później...

Bajzi,gratuluję ładnych sandaczy,ładnie ubarwionych. Możesz zdradzić gdzie? tak mniej więcej... :D

Zachodnia część prowincji Nord Brabant, rzeka Brabantse Delta ;)

Ubarwienie zapewne jest spowodowane tym że woda w tym ciurku ma kolor brunatny, zdarza się że z jednego miejsca wyciągam całkowicie różniące się ubarwieniem ryby od srebrnych po prawie czarne.

@tasiek, tylko Cie puścić samemu nad rzekę :lol: :lol:

Ale napuchłeś od tego słońca, chyba, że dopadło Cię stado deutsche tsetse :huh:.

P.S ostatnio chłopaki z Wrocka pytali, gdzie ich sandacze...pewnie u nas <_< . Ja w piątek połowiłem, Ty wcześniej podobnie... widać, ryby lubią naszą wodę :mellow:.

Fajny Zed :mellow:

@tasiek, tylko Cie puścić samemu nad rzekę :lol: :lol:

Ale napuchłeś od tego słońca, chyba, że dopadło Cię stado deutsche tsetse :huh:.

P.S ostatnio chłopaki z Wrocka pytali, gdzie ich sandacze...pewnie u nas <_< . Ja w piątek połowiłem, Ty wcześniej podobnie... widać, ryby lubią naszą wodę :mellow:.

Fajny Zed :mellow:

Słonko niby było za mglista chmurką ale jape spiekło :D

P.S Fajnie dzisiaj zedy kopały :mellow:

panowie to ktory z Was wczoraj parkowal na koncu drogi nad odra?? bo sie zastanawiałem kogo moge spotkac na wodzie :D

Jak mowa o asfaltowyn slipie, to pewnie Ja :D

z tego co pamietam to stala tam: astra, vectra (ZS...), Vectra ZPL - chyba oraz pozniej hyundai z przyczepka.. :D to ktory wozek byl twoj :D zebym wiedzial ktory nastepnym razem eliminowac a ktory nie