Xavi Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ostre tańce wpadłeś i pozamiatałeś nad nową rzeką aż strach pomyśleć jak Ci dowiozą garść woblerów killerów Chociaż Perch-breloczek też połowił pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 piekny sandacz,rajskie miejsce,w ktorym byl zlowiony i wypuszczony! na kolejny wypad nie pozwolimy Ci z Krzyskiem zebys jechal sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 piekny sandacz,rajskie miejsce,w ktorym byl zlowiony i wypuszczony! na kolejny wypad nie pozwolimy Ci z Krzyskiem zebys jechal sam Witaj Bartku na forum! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Guzu rządzisz w każdym wątku!! <_< Szacun za regularność i rozpiętość gatunkową!! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 no, proszę i łądne sandały się trafiają... jeszcze tylko szczupłaka pod metr brakuje i pełen przegląd regionalnej ichtiofauny gotowy. Ach szkoda tylko, ze nie znaliśmy odcinka 2 lata temu. Chyba trzeba na poważnie zacząć planować rewizytę w katalońskich i okolicznych górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Dzisiejsi amatorzy sześciocalowego kopyta. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Bajzi,gratuluję ładnych sandaczy,ładnie ubarwionych. Możesz zdradzić gdzie? tak mniej więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Bajzi,gratuluję ładnych sandaczy,ładnie ubarwionych. Możesz zdradzić gdzie? tak mniej więcej... Zachodnia część prowincji Nord Brabant, rzeka Brabantse Delta Ubarwienie zapewne jest spowodowane tym że woda w tym ciurku ma kolor brunatny, zdarza się że z jednego miejsca wyciągam całkowicie różniące się ubarwieniem ryby od srebrnych po prawie czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Z powodziowej Odry Uploaded with ImageShack.us Kijek Tournament 68MXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @tasiek, tylko Cie puścić samemu nad rzekę Ale napuchłeś od tego słońca, chyba, że dopadło Cię stado deutsche tsetse . P.S ostatnio chłopaki z Wrocka pytali, gdzie ich sandacze...pewnie u nas <_< . Ja w piątek połowiłem, Ty wcześniej podobnie... widać, ryby lubią naszą wodę .Fajny Zed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @tasiek, tylko Cie puścić samemu nad rzekę Ale napuchłeś od tego słońca, chyba, że dopadło Cię stado deutsche tsetse . P.S ostatnio chłopaki z Wrocka pytali, gdzie ich sandacze...pewnie u nas <_< . Ja w piątek połowiłem, Ty wcześniej podobnie... widać, ryby lubią naszą wodę .Fajny Zed Słonko niby było za mglista chmurką ale jape spiekło P.S Fajnie dzisiaj zedy kopały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 panowie to ktory z Was wczoraj parkowal na koncu drogi nad odra?? bo sie zastanawiałem kogo moge spotkac na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 panowie to ktory z Was wczoraj parkowal na koncu drogi nad odra?? bo sie zastanawiałem kogo moge spotkac na wodzie Jak mowa o asfaltowyn slipie, to pewnie Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 P.S ostatnio chłopaki z Wrocka pytali, gdzie ich sandacze...pewnie u nas <_< . Patu Wrocławskie Zanderki mają się całkiem dobrze Odrzański Psiaczek 69cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 panowie to ktory z Was wczoraj parkowal na koncu drogi nad odra?? bo sie zastanawiałem kogo moge spotkac na wodzie Jak mowa o asfaltowyn slipie, to pewnie Ja z tego co pamietam to stala tam: astra, vectra (ZS...), Vectra ZPL - chyba oraz pozniej hyundai z przyczepka.. to ktory wozek byl twoj zebym wiedzial ktory nastepnym razem eliminowac a ktory nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Seat ZGY... przyjechałem i odjechałem ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Z wczoraj! Data pechowa (13.08) ale całe szczęście, że ja nie jestem przesądny... Poranny zed... Uploaded with ImageShack.us ... i jego popołudniowy prawie brat bliźniak: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Wielkie Gratki............ Super rybki a i pewno stuki byly porzadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Wielkie Gratki............ Super rybki a i pewno stuki byly porzadne Kopy były porządne, aż dolnik łokieć posiniaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Piękne zandery.Patrzą ze zdjęc dosyc agresywnie.Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Niezłe rybki!!! Widzę że wysoka woda im nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Z wczoraj! Data pechowa (13.08) ale całe szczęście, że ja nie jestem przesądny... WitamNo co Ty, 13 to była pechowa dla Templariuszy.Pozdrawiam Chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Bravo Tasiek! Bardzo fajne ryby! Gratulacje pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Niezłe rybki!!! Widzę że wysoka woda im nie przeszkadza Wręcz przeciwnie wysoka woda im służy P.S.Dzięki wszystkim za słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Z wczoraj! Data pechowa (13.08) ale całe szczęście, że ja nie jestem przesądny... WitamNo co Ty, 13 to była pechowa dla Templariuszy.Pozdrawiam Chłopaki ...ooo, i Marcel się pojawił .Gdzie bywasz chłopaku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi