Endryou Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 tasiek321 gratuluję zanderów, u Mnie jak na razie posucha . Generalnie chyba w życiu nie miałem tylu przyłowów w polowaniu na sandacza, jak tego roku (boleń 78 cm, sum - nie wiem jaki- plecionkę o wytrzymałości na wężle 9 kg urwał w przeeciągu 3 min. Ale nie poddaję się i walczę dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 tasiek321 gratuluję zanderów, u Mnie jak na razie posucha . Generalnie chyba w życiu nie miałem tylu przyłowów w polowaniu na sandacza, jak tego roku (boleń 78 cm, sum - nie wiem jaki- plecionkę o wytrzymałości na wężle 9 kg urwał w przeeciągu 3 min. Ale nie poddaję się i walczę dalej .Miłe przyłowy Na Odrze woda zaczyna opadać i będzie trzeba się wziąć za połowy klenio-jazi i boleni a na sandacze przyjdzie jeszcze czas od listopada Może mi też się jakiś sumek olbrzymek przyłowi przy boleniowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Z wczoraj! Data pechowa (13.08) ale całe szczęście, że ja nie jestem przesądny... WitamNo co Ty, 13 to była pechowa dla Templariuszy.Pozdrawiam Chłopaki ...ooo, i Marcel się pojawił .Gdzie bywasz chłopaku?? Hej Mistrzuniu u mnie zmiana Od 3 miesiecy zdaje szczupakowe kolokwium. Koniec z boleniami. Wkrotce co nieco w odpowiednim watku Ty za to trzymasz boleniowy watek na topie..i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Mistrzu - dobre, dobre ...uśmiałem się do łez Czekam zatem z niecierpliwością na więści z Marcelowego pikefrontu - znając Twoje wybryki będzie co podziwiać.Pozdrawiam Cię stary wiślaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Stary- młody...tak, 16 sezonow na Wisle strzeliło jak z bicza.Ok,ok, dajmy kolegom popisac o sandaczach. pozdrawiam ps. Lipec był dobry, w sierpniu w tej chwili ,, idzie ,, ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Gratuluję pięknych ryb panowie. Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Gratuluję pięknych ryb panowie. Pozdrawiam serdecznieZe stawu?Nie godzi sie,nie godzi... co łyknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Staram sie omijać stawy:) Strzelił w shad-kę relaxa 12. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 U mnie to samo przyłowy że ho ho sumy często mi się trafiają leszcze o nietoperzach nie wspomnę bo złowiłem już kilka w locie natomiast kolega wyciągną zdechłego sandacza zapiętego w pysk ubaw po pachy a jego mina bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Staram sie omijać stawy:) Strzelił w shad-kę relaxa 12. pozdrawiamJaco, ona raczej różni się od RH12 .Fajny psiok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Hehe czujny jesteś , wiesz bo sam używasz:):)Ten osobnik łupnął na dobranoc...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Fajniusi, gratki dla Don Przema.Opłacało się zostać do wieczorka:-). See yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Wspaniały! Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Super! Wypasiony byk! Poproszę o więcej szczegółów dot. połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Fajnie Jacku, ze czesciej pokazujesz nam piekne fotki.Swietny okaz. Gratulacje przesyłam i pozdrawiam Cie. Ps.Tak przy okazji. Dzis miałem szczupa na kiju. Przez około 5min nie mogłem oderwac go od dna. Cholera wypiał sie...a dał popalic mocniej niz te dotychczasowe okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Na stronie Uli Beyera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Remku, Takie sie nie licza Spory wabik, to chyba nie polska szkola spiningu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Chcialbym zameldowac, ze mam dluzsze rece i jestem w stanie wycisnac z tej ryby jeszcze ze 2 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 hehe..eee to lepiej stojak do ryby, a do nie aparatu . Panie tez lowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wątek spada i podupada, trzeba go ratować: . Łowisko: rzeka OdraSprzęt: Fenwick z KrokodylaPrzynęta: gumowa 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Fajny sandacz!! Gratuluje!Strasznie rozkopana ta twoja Odra (chyba ze to ty w ramach kamuflażu tak sie okopałeś) Jaki rejon Odry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ...Strasznie rozkopana ta twoja Odra (chyba ze to ty w ramach kamuflażu tak sie okopałeś) ... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dzięki tasiek, co się dało to okopałem, resztę podminowałem Okolice Wrocławia, tylko takie trochę dalsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dzięki tasiek, co się dało to okopałem, resztę podminowałem Okolice Wrocławia, tylko takie trochę dalsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Fajny zander,taki okopowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi