Skocz do zawartości

Sandacze 2011

Efex

Rekomendowane odpowiedzi

tasiek321 gratuluję zanderów, u Mnie jak na razie posucha :wacko: . Generalnie chyba w życiu nie miałem tylu przyłowów w polowaniu na sandacza, jak tego roku (boleń 78 cm, sum - nie wiem jaki- plecionkę o wytrzymałości na wężle 9 kg urwał w przeeciągu 3 min. Ale nie poddaję się i walczę dalej :D .

tasiek321 gratuluję zanderów, u Mnie jak na razie posucha :wacko: . Generalnie chyba w życiu nie miałem tylu przyłowów w polowaniu na sandacza, jak tego roku (boleń 78 cm, sum - nie wiem jaki- plecionkę o wytrzymałości na wężle 9 kg urwał w przeeciągu 3 min. Ale nie poddaję się i walczę dalej :D .

Miłe przyłowy :D Na Odrze woda zaczyna opadać i będzie trzeba się wziąć za połowy klenio-jazi i boleni a na sandacze przyjdzie jeszcze czas od listopada :unsure: :D

Może mi też się jakiś sumek olbrzymek przyłowi przy boleniowaniu :mellow:

Z wczoraj! Data pechowa (13.08) ale całe szczęście, że ja nie jestem przesądny...

Witam

No co Ty, 13 to była pechowa dla Templariuszy.

Pozdrawiam Chłopaki

...ooo, i Marcel się pojawił :D .

Gdzie bywasz chłopaku??

Hej Mistrzuniu u mnie zmiana

Od 3 miesiecy zdaje szczupakowe kolokwium. Koniec z boleniami. Wkrotce co nieco w odpowiednim watku :mellow:

Ty za to trzymasz boleniowy watek na topie..i jest git :D

Fajnie Jacku, ze czesciej pokazujesz nam piekne fotki.

Swietny okaz. Gratulacje przesyłam i pozdrawiam Cie.

Ps.Tak przy okazji. Dzis miałem szczupa na kiju. Przez około 5min nie mogłem oderwac go od dna. Cholera wypiał sie...a dał popalic mocniej niz te dotychczasowe okazy. :mellow: