Jack__Daniels Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jaco gdzie, na co, jak w jakim miejscu i jaki kolor i waga ...etc ?W tym roku i ja poszalałem z sandaczami jeden miał za 25cm a drugi ze 40cm , ale dla odmiany złowiłem je w Bobrze w miejscu gdzie chodzę za kleniami i pstrągami ... oczywiście na koguta.. 2,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 W tym roku i ja poszalałem z sandaczami jeden miał za 25cm a drugi ze 40cm , ale dla odmiany złowiłem je w Bobrze w miejscu gdzie chodzę za kleniami i pstrągami ... oczywiście na koguta.. 2,5g To i ja się pochwalę dziś na Siekierkach udało mi się złowić pierwszego w życiu sandacza . Miały być klenie, a jedyne co wyciągnąłem to sandaczyk. Miał może ze 40 cm, więc zdjęcia choć bardzo bym się chciał pochwalić, wkleić chyba nie mogę . Jak na pierwszą wislaną wyprawę i tak jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja w tym roku nie byłem jeszcze na akwenie, gdzie można spodziewać się ładnego sandacza, więc jutro na taki się wybieram. Duża dopłata, prawie nic tam nie wolno, więc i ryba jest. Nigdy tam nie łowiłem, ale oglądałem jak łowią sandacze i widziałem zdjęcia pięknych sztuk. Przynęty, to wyłącznie cykady ciągnięte po dnie i zacinanie wszystkiego, co stawia opór, zatem biorą na te cykady zazwyczaj grzbietem (przypadek, nie moja wina). Na gumy ponoć nie biorą (może wiedzą, że to gumy, a że cykady nie wiedzą), ale moim zdaniem nikt tam na nie nie potrafi łowić i tyle. Jak zwykle dylemat, który kij wziąć, bo wszystkie mam pod kątem szczupaka, sandacza i suma, a ulubione dwa: Dragon HM 62 Pike 2.85 m do 35g - cudny kij, ale trochę długi na taki średni akwen i Schimano Sea Bass 2.10m do 60g - przepiękny pod każdym względem: czuły, mocny, sztywny przy podbijaniu przynęty, a w trakcie holu świetnie się gnie już na kilogramowej rybie. Ciut jednak niedobry do holu z brzegu. Ten wezmę, choć chodzi mi jeszcze po głowie Dragon HM 80 Hot Shot 2.6m do 42g - sandaczowy z brzegu, jak żaden inny, ale nie tak sympatyczny jak ten Shimano. Tak jakby to był jakaś różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zachodni zed. pozdrawiam Do kalendarza go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ciekawe, któremu bardziej do śmiechu...Zed i @tasiek321 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A to mój Zeduch.73 cmKopyto i głowa 28 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Patryk.Zapewne Taskowi i zedowi do śmiechu,że trafili na siebie.Jeden szczęśliwy ze zdobyczy a drugi,że będzie mógl rosnąć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 PatrykMysle ze sandacz sie nie usmiecha.On chciał Ci odgryzc obiektyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Gratki Tasiek udanego wyjazdu. Wyjęty zanderek oraz świetny kompan i fotograf na łodzi który fantastycznie wszystko uwiecznił. Pozdrowienia dla teamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Tasiek, fajny sandał, zaje...ście zfocony, pytanie - co tam pomarańczowego w tle na wodzie się znajduje? Bojka jakaś czy inna jednostka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Tasiek, fajny sandał, zaje...ście zfocony, pytanie - co tam pomarańczowego w tle na wodzie się znajduje? Bojka jakaś czy inna jednostka???Dzięki Ziom7 za uznanie. A co do tła to pewnie jakiś spławik sumowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Gratki Tasiek udanego wyjazdu. Wyjęty zanderek oraz świetny kompan i fotograf na łodzi który fantastycznie wszystko uwiecznił. Pozdrowienia dla teamu Dzięki Siwypike Czas nad wodą spędzony w miłej atmosferze i doborowym towarzystwie (pozdrowienia dla Patu), to dla mnie sama frajda. A jak jeszcze ryby dopiszą to już bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Tasiek dobry kompan to podstawa gratki i pozdrowienia dla ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Gratki Tasiek udanego wyjazdu. Wyjęty zanderek oraz świetny kompan i fotograf na łodzi który fantastycznie wszystko uwiecznił. Pozdrowienia dla teamu Dzięki Siwypike Czas nad wodą spędzony w miłej atmosferze i doborowym towarzystwie (pozdrowienia dla Patu), to dla mnie sama frajda. A jak jeszcze ryby dopiszą to już bajka... Również Cię pozdrawiam ...ale już tak nie pucuj , i tak obsługa kotwicy należy do Ciebie ... ( żarcix) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Niedzielny sandał na seledynowe kopyto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Zbiornik jakby znany . Złowiłeś go przy wyspie na jednej ze śląskich zaporówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 trafiony zatopiony, ale kawałek od wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Szczere gratulację-piękny smok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Gratki Tasiek udanego wyjazdu. Wyjęty zanderek oraz świetny kompan i fotograf na łodzi który fantastycznie wszystko uwiecznił. Pozdrowienia dla teamu Dzięki Siwypike Czas nad wodą spędzony w miłej atmosferze i doborowym towarzystwie (pozdrowienia dla Patu), to dla mnie sama frajda. A jak jeszcze ryby dopiszą to już bajka... Również Cię pozdrawiam ...ale już tak nie pucuj , i tak obsługa kotwicy należy do Ciebie ... ( żarcix) Z twoim napływaniem tylko doświadczony kotwiczny ratuje sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 @bartkano fajny ZED, chyle czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam,lekkie odświeżenie niestety telefon z obciętym ogonem.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Sliczny metnooki - Gratki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 A oto kilka sandałków z Ebro. Zostały złowione klasycznie na opad.Przeważały główki 14-20 gr przynęta to assasin plecionka 0,18 fluo no i scorpion xt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Hej Rolku, No wlasnie sie mialem pytac, bo widzialem ze byles aktywny w watku sumowym, o te Wasze sandacze gumowe Wstaw tez okonie Gratuluje udanych lowow! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Mimo dużego upału sandałki były bardzo aktywne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi