hlehle Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No to obaj sie nie popisaliśmy bo i ja napisałem to jako zart. Dlatego dopisek A tak na poważnie... Spoko , ale gdyby Ci się udało wyrwać w okolice Torunia to wiesz , że jestes mile widziany. Dopiero teraz zaczną dobrze skubac. Ja nie plywam specjalnie za sandaczami bo wole bolenie choc w tym sezonie czesciej trafiaja sie szczupaczki i sandaczyki. Pozrdawiam. Powódź Wam trochę zębatych rybek przyniosła Nam za to boleni ... których nie łowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Piękny sandał gratuluję ps.Daniel nie narzekaj żeby gorzej nie było niz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jest dużo miejsc w okolicach Torunia gdzie sandaczyk dobrze sie trzyma. Boleni też nie brakuje ale musze je rozpracowac. Maluszków jest dużo ale gorzej u mnie z większymi boleniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Tródno sobie wyobrazić żeby mogło być gorzej z sandałami w Wawie. Może te nocne ochłodzenia i Boże daj wyższa woda coś zmienią. Biorąc pod uwagę fakt, że od Karowej już łowią tylko najwięksi twardziele którym nie przeszkadza smród gówna jesteśmy w tym roku bardzo ograniczeni ilościa ryb i miejscami w których da się jeszcze łowić więc lekko nie będzie Ale poddawanie się w tym hobby nie prowadzi do niczego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 A do zegrza ta kupa płynie czynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 A jak? ZZ jest wyżej, niż wisła na wysokości ujścia Kanału Żerańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 A no to ciepraszam za gupie pytanie Pytam bo ostatnio kupiłem ZZ i ten tego...... p.s.-pamietaj że możesz na 13-tce cumować Krzyśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 No to jak, kurcze pieczone, pilnujesz?!!! Urządzili Ci tam Mistrzostwa Polski! Pół ZZ wyłączyli z wędkowania! A w temacie: różnica poziomów na śluzie to chyba ze 3-4 metry, ale nie pamiętam dokładnie - płynąłem nią tylko raz. Zatem kupa pomyka prosto do włocławskiego osadnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Mam tyle milionuff że zajme sie póżniej A za tydzień tam zawitam ale w przebraniu-wędkarza i będę udawałże łapie sandacze. Sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Zdjęcie wklejone na szybko wiec cierpliwości @hlehle. Co jak co ale Tobie napisalem i powiedzialem o Toruńskich sandaczykach sporo. Gdybyś przyjechał tak jak planowałeś to sam miałbyś okazje sprawdzić miejscóweczkę, gdyż nie jest ona celem moich wypraw wędkarskich. Zahaczam o nią szukając rapiszonów. Więc zapraszam. <_< A tak na powaznie. Sprzęt to PST 895-2 do 30g, Morethan Branzino 3000, PP 0,15 Z FC 0,25. Pływałem z kolegą @wyjec i szukalismy rybki z dna w przybrzeżnych rynnach, na rafach i przykosach oraz główkach obmywanych głównym nurtem. Celem wyjazdu miał być głównie bolen wiec łowiliśmy na woblery i gumy . W tym dniu skuteczniejsze okazały sie woblery prowadzone przy dnie. Pozdrawiam. Kompletnie mnie nie zrozumiałeś To była odpowiedź na post @Daaro. Swoją drogą widzę, że jego wpis został usunięty - widać go jedynie w moim cytacie.Przeczytaj jeszcze raz mój post Moim zdaniem to tylko wola łowcy czy zechce coś napisać czy nie i nie wolno mu tego nakazywać. ps. Już tyle lat się wybieram w Twoje okolice i jeszcze ani razu nie byłem. Ciężka sprawa ... daleko Nie chciałem nikgo urazić Po prostu ciekawość zżera na co i jak złowiony.A dlaczego mój post usunięty? Widać nie każdy może wyrażać swoje opinie... A nic obraźliwego tam nie było panie Adminie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dzisiaj 6 godzin od mostu kolejowego w Górze Kalwarii w dół rzeki. Kontaktu z sandaczem zero mimo że woda bardzo obiecująca!! Tylko małe szczupłe żerwały, ale jakoś ich łowienie nie sprawia mi przyjemności.Może to kwestia rozmiaru taki powyżej 70 cm to już zupełnie co innego Wreszcie czuć jesień w powietrzu i pierwszy przymrozek przy gruncie już był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 W końcu przeznaczenie kijka zostało osiągnięte Wczorajszy stykowczyk.Sprzęt jak widać,kopyto na 17 gr.podwójny podbijak, branie ze środka rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jeziorowy Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Trochę egzotyki. Czy Mifek poznajesz?? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Jezu jaki wobler Piekne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pewnie miał być sumek na Aleske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pewnie miał być sumek na Aleske. ano miał. Sandacze za to uwielbiały tego bąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Pewnie miał być sumek na Aleske. ano miał. Sandacze za to uwielbiały tego bąka pewnie ze poznaje - mozliwe nawet ze to wobek Lady_D z oczami 3D... tylko czemu jakis taki dziwny kolowrotek masz przypiety do wedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Sandacz 108cm kolegi Józka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Chlopaki powiedzcie mi gdzie teraz jesienia i zima szukac sandacza na duzej rzece? Sa glowki, opaski itd. Bedzie to moje pierwsze ganianie za ta ryba! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jaki smok... ja bym się przeraził chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Piękny sandał, choć moim zdaniem na prawie 110cm nie wyglądai chwyt też taki.....pewny . Co nie zmienia faktu, że piękny psiak!Gratulacje dla łowcy. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Taka fotka, a sandacz naprawde miał tyle Po co by kłamać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Piękny sandał, choć moim zdaniem na prawie 110cm nie wyglądai chwyt też taki.....pewny . Piękna ryba. Na sandaczach wprawdzie się nie znam, ale jakby to był szczupak, to bym powiedział że ma około metra No chyba, że kolega ma dwa metry wzrostu i dłonie jak bochny - czego wykluczyć nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi