mifek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 w szczecinie i okolicach też sie coś dzieje... co prada bez jakiś szczegolnych rewelacji (no chyba ze ktos bawi sie drop shotem ale wtedy jesli chodzi o rewelacje to tylko ilosciowe wchodza w gre) ale cos tam czasem mozna trafic... czasem nawet jakis mutant sie trafia... jak spod linijki. niemal idealnie trafil w wymiar regulaminowy... choc uwage fotografa przykula jego dziwna narosl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gratki mutanta Szczuplutki- w sumie dziwne jak na tą porę roku ??Jakoś nie mogę się przekonać do tego ciężkiego łowienia na gumy ale jak się ochłodzi innego wyjścia już nie bedzie niestety. Bo wobków jakoiś mi szkoda na zwaliska i burty. Za mało zarabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 w realu wydawal sie troche grubszy ale to nie wazne... u nas na TYM odcinku inaczej niż na ciezkie gumy nie polowisz... no chyba ze trafisz (raz na ruski rok) początkowe stadium coftki i wtedy na 8miu metrach nawet na 10 g glowki mozna lowic - ale to przypadek szczegolny gdy woda doslownie stoi. jest jeszcze inne rozwiazanie o ktorym wspomnialem wyzej. drop shot. to co niektorzy odpierniczaja to po prostu masakra... co prawda na razie wiekszosc to male pistolety ale tez i nikt nie lowi wiekszymi gumkami przy tej metodzie... jesli nie wyskocze na mamuski w ten weekend to mam zamiar z mareckim sprawdzic podatnosc zedow na wieksze gumki w zestawie dropshotowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gratki zandera @mifek. Co to za kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 sprzęt jaki towarzyszył:Abu morrum zx1601 + Avail + Spiderwire STEALTH ok 15lb + cieniutki przypon anty zebowy 7x7 o wytrzymalosci ok 5kgPatyk - w końcu solidnie przetestowany: złożony w pracowni RODMAS na blanku PHENIXa FX802-1X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mifek ten kijek to nie jest ul? A Ty z nim za sandaczami - z ciężką gumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mifek ten kijek to nie jest ul? A Ty z nim za sandaczami - z ciężką gumą ano jest. ale katalog sobie a zycie sobie. Łukasz jak zbroil ten kij to stwierdzil ze nie bedzie mu robil opisu bo cholera wie co mu napisac... kij oblednie ciepa 18-20gram. jak trzeba to mozna nawet jeszcze wiecej... choc juz ostrozniej. poza tym przenoszenie bran jest fantastyczne... mial byc lekki kijek pod jazioklenie i bolenie na lekko a wyszla calkiem ciekawa kosa o dosc szerokim zastosowaniu... w niedziele bede meczyl ja dropshotem. ciekawe jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 @GuzuGratuluję pięknego połowu z belly boat @MifekFajny odrzański zanderek,gratki. Dziś słyszałem rozmowę w sklepie wędkarskim i goście mówili,że na Zegrzu tez trafiają się ryby z takimi naroślami,dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Zastanawiam się nad tą naroślą i deformacja pyska... Ciekawe czy nie ma to związku z użyciem gripa wobec niego w przeszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mifek, w katalogu jest napisane telescopic - co to dokladnie oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mifek ten kijek to nie jest ul? A Ty z nim za sandaczami - z ciężką gumą ano jest. ale katalog sobie a zycie sobie. Łukasz jak zbroil ten kij to stwierdzil ze nie bedzie mu robil opisu bo cholera wie co mu napisac... kij oblednie ciepa 18-20gram. jak trzeba to mozna nawet jeszcze wiecej... choc juz ostrozniej. poza tym przenoszenie bran jest fantastyczne... mial byc lekki kijek pod jazioklenie i bolenie na lekko a wyszla calkiem ciekawa kosa o dosc szerokim zastosowaniu... w niedziele bede meczyl ja dropshotem. ciekawe jak to wyjdzie 18-20 gram - już z gumą, czy samego ołowiu?Kijek musi być miażdżący, z takim castem na rzekę to ja rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mifek ten kijek to nie jest ul? A Ty z nim za sandaczami - z ciężką gumą ano jest. ale katalog sobie a zycie sobie. Łukasz jak zbroil ten kij to stwierdzil ze nie bedzie mu robil opisu bo cholera wie co mu napisac... kij oblednie ciepa 18-20gram. jak trzeba to mozna nawet jeszcze wiecej... choc juz ostrozniej. poza tym przenoszenie bran jest fantastyczne... mial byc lekki kijek pod jazioklenie i bolenie na lekko a wyszla calkiem ciekawa kosa o dosc szerokim zastosowaniu... w niedziele bede meczyl ja dropshotem. ciekawe jak to wyjdzie 18-20 gram - już z gumą, czy samego ołowiu?Kijek musi być miażdżący, z takim castem na rzekę to ja rozumiem. zapewniam Cię ze - jak mawia Standerus miażdy syty... 18-20 gram w postaci wobka doslownie katapultuje.zarabiscie czuc prace kija i to jak wyrzuca wobka przed siieeeeeeeeeebieeeeeeeeee. co do gum to 18-20 g + silikon tez daje rade... tylko nie wiem czy powinienem to pisac bo mi pozniej jeszcze gwarancji nie uznaja (zart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 @ mifekjak jest składany ten kijek? bo opis telescopic trochę mnie zbił z tropu, to jest rzeczywiście teleskop? Btw. jak byś go widział pod zarówno klenie jak i bolki? od lekkich woblerków 3cm po ciężkie boleniówki?Przymierzam się właśnie do nowego patyka żeby pogodzić jedno z drugim i twój Phenix wydaje mi się ciekawą alternatywą dla B.XST 1443. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 no u mnie robi w takim mniej wiecej zestawieniu. pierwotnie mial byc glownie pod jazio klenie. oczywiscie ciepanie mega ciezkimi boleniowkami po 40 g to juz lekka przesada... ale tak 20-25 to miodzio teleskopic polega na tym ze zasadnicza czesc blanku pracuja jest w jednym kawalku. chowa sie ona w dolniku w oryginale ok 50-60cm... moj byl nieco modyfikowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie placze ze gryza ale chetnie bym zamienil takiego sandaczyka na podobnej wielkosci bolenia. Moze jeszcze sie uda czego sobie i wszystkim zycze. Pozdrawiam i połamania. Ja bym nie zamieniał, boleń nie ma zębów Taki Zed to prawdziwy rzeczny wojownik, piękna ryba. PozdrS. Sandacz to piękna rybka i każdy się chyba z tym zgodzi. Boleń nie ma takich zębów to fakt ale za to zacieklej walczy, a branie duzego bolenia to cos niezapomnianego. @Guzu, @Mifek - gratuluje ładnych sandaczy na jesiennych łowiskach. Teraz bedzie można dobrze połowić gdyz temperatura w nocy spoda poniżej zera. Życzę więc udanych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Gdzie spada tam spada U mnie nastala pora deszczowa i trzeba przeczekac deszcze. Mrozu w tym miesiacu nie mam zamiaru spotykac Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Żeby nie było - nie odpuszczam Wiślany szczeniak bo pies to raczej nie jest . Sprzęt i mina bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Aksamitna praca Stelli Cie uspila widac na zdjeciu Gratuluje wytrwalosci i ladnych sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Żeby nie było - nie odpuszczam Wiślany szczeniak bo pies to raczej nie jest Ej coraz lepiej. Ładny sandacz.Mam nadzieje ze Cie podbudował. Jeszcze dwa miesiace jak Pani Zima - da. Ps. Ach, psem przeciez nigdy nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzięki Marcel Morale w jak najlepszym porządku Cel 75+, i mam nadzieję, że zanim zima na dobre zaatakuje uda się osiągnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Musi Cię mocno razić po oczach... Gratuluję rybki, do fotki proponuję patrzeć na rybkę i wyjdzie mniej rażąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 A to jeszcze 2 sztuki zbója wrzucę. Pierwszy szczuplejszy od poprzednika. Mina już normalna za to on nie chciał się nastroszć. Ale przecież nie będę go zmuszał i prosił. Fota i szybko do wody . Sprzęt bz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Gratuluje @pszemo wytrwałości i sandaczy. Ja pomecze sie jeszcze z boleniami a do sandaczy wroce za tydzien gora dwa. Pozdrawiam i dalszych sukcesow zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Po miesięcznej przerwie wreszcie udało mi się wyrwać na ryby. wujek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Eeee to nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi