mafijas Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Strzelam w Ciemno 76 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Pięknie wybarwiony. Aż miło popatrzeć. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie wujek a jakiś bandito fajna rybka graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Teraz wprowadziłem modę na kominiarę Fajny zander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Łaaaadny Oby więcej na Wiśle takich padało w czym sobie też jednego lub dwa życzę oczywiście <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Eeee to nie Ty Jasne to nie Janek, to zamaskowana Monia.Tak serio ładny, nurtowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 nie wujek a jakiś bandito fajna rybka gratyJak Donek skończy z kibicami weźmie się za wędkarzy w kominiarkach i kapturach... Gratki pięknego zanderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Fotka wypuszczanego sandacza bardzo ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Pięknie wybarwiony. Aż miło popatrzeć. A do tego jaki grzeczny, jaki przylizany, jaki ładnie ułożony... Widać, że książę.. Nocny książę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Dzięki Dostałem cynka od drobnicy że w okolicy grasuje groźny sandał który je terroryzuje, jednak po złowieniu okazało się że rysopis nie pasował do niego pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 KoledzyWczoraj spragniony psiaków pojechałem sprawdzić kilka miejscówek na Narwi w okolicach Nowego Dworu itp. Mimo,że poranek ładny i obiecujący nic wielkiego się nie działo, kilka pstryknięc i tyle.Ale najbardziej zdziwiony(wk...ny )byłem kiedy zobaczyłem miejscowych aborygenów, którzy na stynkę z betonowego kolektora(Dęde) łowili okonie i sandaczyki po 15 -20 cm.I nie byłoby w tym nic takiego gdyby nie to ,że za każdym razem po złowieniu latali do samochodu i chowali ten narybek do bagażnika -idioci.A potem spotyka się takich kolejny raz i na pytanie jak tam gryzą ? odpowidają e tam Panie ryby nie ma to jak ma gryźć.Skoro wyłupili to nie ma i nie będzie..... FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Kłusownictwo wiadomo jest i będzie, martwi mnie natomiast brak Twojej reakcji na to co zobaczyłeś,w dobie komórek to nie problem wykonać telefon do odpowiedniej instytucji- Brak reakcji to nie tylko akceptacja, ale też przyzwolenie na rozwój patologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Miałem taki zamiar, ale numeru do PSR-u brak w komórce, obiecalem sobie ,że następnym razem zadzwonię.Pierwsze co zrobiłem po powrocie do domu to znalazłem numer i zapisałem w telefonie wielkimi wołami.Nie omieszkam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Zawsze można na policję. Ja nawet wolę to rozwiązanie. Chociaż raz jak wezwałem, to przyjechał patrol w krótkich spodenkach i nie chciało im się wleźć w pokrzywy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 a ja raz już byłem z kolegą w takiej sytułacji...tylko chodziło o małe szczupaczki które brały koło warty w dołach po wylewach...i po małej wymianie zdań..jeden z tych patologicznych wedkarzy zaliczył kąpiel... a pozostała 2 nie chciała nadal forsować swoich argumentów..zresztą jeszcze pare takich historyjek mógłbym przytoczyć..ale najważniejsze to żeby reagować..zadzwonić..kogoś powiadomić...nie przechodzić obojętnie bo wtedy jeszcze bardziej będą czuli się bezkarni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Gratuluję Janek - fajny zed.Ładnie Cię tam przymroziło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jak z Rognisem i Mateo byliśmy na boleniach i jakieś chamy wyciągały sumy z zastawki i przewoziły pychówką do dostawczaka, dzwoniliśmy na policję. Szczerze mówiąc to nie byli zbyt szybcy. Następnym razem też bym zadzwonił, ale co do skuteczności to mam obawy że na niewiele to się zda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja bym zamarzl, a tu taaaaaka ryba! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Patu, wczoraj to mnie dopiero przymroziło, ale rozgrzałem się przy składaniu pontonu Szkoda tylko że większe sandacze tego nie doceniły.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 W końcu i mi udało się zaistnieć w wątku sandaczowym. Z dumą prezentuję nową życiówkę - 91 cm i prawie 9 kg wagi . Pozdrawiam Efex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 O ja pierdziu ale dzida i jaki tłuściutki Przepiękne stworzenie i przepiękne przeżycie.Widać niesamowitą radość na zdjęciu Wielkie gratulacje z mojej strony. Moje mażenie wytargać takiego z wiślanego nurtu Życzę jak najszybszego pobicia nowego PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Przepiękna ryba! Z Martwej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 O nowym PB na razie nie myślę, ale może jeszcze kiedyś się uda Niestety nie z Martwej - delta Renu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Gratuluję życiówki (nie często daje się ją poprawiać, a właściwie coraz rzadziej ) piękny ryb i jak ładnie pozował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No to faktycznie niestety,a już się cieszyłem że to u nas... Niemniej jednak brawo! Przepiękna ryba i na dodatek tak gruba,+50 do waleczności Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi