Mariano Italiano Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Alez sandaczysko ,moje gratulacje.Się uchował rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzięki grudniowe sandaczyki to każdy wie jak walczą ale pobudzić je do brania to juz jest coś Z moich doświadczeń nieobliczalnie. 60 tak potrafi walczyć jak szalony i ma sie wrazenie ze ma z 80 dych conajmniej ,a mialem 74 ze wyszedl jak podwymiarek praktycznie bez walki i stąd moje pytanie bo takiego smoka to nie miałem okazji ..Rozumie ,ze byl ospały i walczył niczym worek cementu ,jak często jest to określane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja bym się chyba takiego potwora z ciemności przestraszył! Piękna ryba i wspaniały prezent gwiazdkowy, szczerze gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Łapy opadają- GARATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 No koniec sezonu został zakończony pięknie.Metrówka- moje marzenie .Chłopaki gratulacje pięknych rybek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Powaliłeś mnie na kolana.Gratulacje,prawdziwy SMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgadzam się z przedmówcami - gratulacje!!!! Kawał rybki.Super.Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Rybka naprawdę piękna. Gratulacje dla łowcy. Wesołych Świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Andrzej gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 To ja tak dołoże na zakończenie roku małe przypomnienie http://imageshack.us/photo/my-images/846/sandii.png/ Sezon kończymy słabo ale otworzyliśmy dosyć Mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Piękna metrówa moje gratulacje , ładny koniec sezonu życzę na nowy sezon 100+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dla mnie ryba roku.Za wytrwalosc.gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumika.J Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ostatnia rybcia tego roku 31.12.2011 jakoś mi tu nie pasuje ryba na ostrej plastikowej WYCIERACZCE DO BUTOW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 on ma 65cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 A po co to spojrzenie na koniec roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zastanawiam się po prostu. Wydaje mi się mały i tyle. Można usunąć te dwa posty jak tak drażnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi