-PYTOON- Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Koledzy jakbyście mieli określić najlepsze wody sandaczowe w kraju, to co byście wybrali? Osobiście łowię na Przeczycach i Kozłowej Górze ale ten sezon można uznać za porażkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzisiejszy z Warty Kopyto Relax 4 seledyn kij batson 2,75 do 28g plecionka 0,18 Uploaded with ImageShack.us Był jeszcze jeden nieco większy ale spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Piękny! Pozazdrościć! Ile mierzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Około -70 nie mierzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wiślany sandaczyk z trzynastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Piękny zed,gratulacje.Trzynasty nie okazał się pechowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Fajne wobek łowisz rybki,ja widziałem sporo ludzi przy słupach nowego molo,zanderki mają tak dobra ostoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dzisiaj powtórka wczorajszego,tylko ten troszkę większy i tym razem zmierzony 78cm. Rzeka Warta.Zdjęcia z samowyzwalacza. Uploaded with ImageShack.us i jeszcze jedno Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jaaaaaaaaaaaakie psiaki!! Graty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Piękne gratulacje.Łowisz z rana czy to po południu na fotkach ciężko rozróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Fajny ten dzisiejszy.Ja dziś miałem lipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dawno nie byłem przy molo.Latem łowiłem tam bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dzięki za graty.Łowie popołudniu i wieczorem.Najwięcej brań w grudniu miałem między 14,30,a 15,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Piękny Warciany zbój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Gratki panowie, konkretne sandacze.pepa73 widzę znajomy odcinek, niedaleko ujścia pewnej rzeczki Parę okazów tam wyjechało nie tylko zbójów. A mi samemu za bardzo się na warte nie chce jechać i męczę zaporowe psiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Przyłączam się do gratulacji, fajne zanderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 strzalka ale masz oko <_< ,a ja myślałem,że nie ma tam charakterystycznych cech do rozpoznania miejscówki. Słyszałem,że atakujecie Gołuchów i to z dobrymi efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Piękny Warciański zander,moje gratulacje.Masz dobra mete więc dbaj i nie pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ++++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Watek sandaczowy, zatem wracamy do rozmowy o sandaczach zlowionych w tym sezonie. Watek o fotografowaniu (lub niefotografowaniu) ryb zostal wylaczony z tego watku i trafil do oddzielnego tematu na forum ogolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ponizej fotka mojego przedostatniego w tym sezonie. Ostatni juz wzial po ciemku... Przyznaje na wstepie :niewymiarowy (60cm). Umieszczam ze wzgledu na ciekawostke. Otoz mial jakos przetracona pletwe ogonowa. Nie mogl jej rozlozyc i wogole byla nieformena i w dziwnym ksztalcie jak na sandacza... Gume zjadl jak zdrowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Taki swojego rodzaju błazenek Nemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Rozniaste niespodzianki czychaja na naszych ulubiencow.Choc odległosc duuuzaaaa, to mojego Wislanego tez cos ,, przetracilo ,, Nie ja Danielu podobne? . Foto samowyzwalacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 może napinkę robiły do foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Te deformacje sandaczy to prawdopodobnie po spotkaniach z kormoranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi