nodan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Szukam w miarę uniwersalnego kija o długości od 2,20-2,30cm. Łowie tylko z łodzi na Wisełce. Kijek pod nie za duże przynęty coś w zakresie do 21 lub do 25 gram.Głownie pod woblerki i nie za duże gumy: Bolenie , klenie i szczupaczki czasem jak się trafią - Budżet do 400-500zł. Co koledzy mi doradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Koledzy ci doradza przeszukac forum, czasem cos sie uda znalezc, posiedzisz kilka dni czytajac tematy, h..j cie strzeli bo nic nie znajdziesz co cie interesuje. Tak to mniej wiecej wyglada A tak z reka na sercu, szukales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Przybliz dokladniej zakres przynet. Tylko zylka? Lubisz szybsze, czy wolniejsze? Tylko nowy, czy dopuszczasz uzywke? W sklepach juz cos macales? Czym lowiles do tej pory? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Szukałem, szukałem , ale jest tego tyle, że ciężko do czegoś się przymierzyć. Na rybomanii chce pomacać na żywo. Wolę kije szybsze, pod ugięciem przechodzące w pół parabolę. Dotychczas używałem kijaszków bardziej pod sandacze, i na bolki rzadko kiedy się wybierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 dołóż trochę lub poszukaj używanego croix'a PS76MF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 albo używanego st croix avida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 A najlepiej używanej elitki w bardzo promocyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mhx mb 842-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) A najlepiej używanej elitki w bardzo promocyjnej cenie.raczej elitki za 500 nie znajdzie nawet używanej ale avida...może Edytowane 6 Stycznia 2017 przez grzegorz197503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Już czytam i wpisuję na listę do ogarnięcia tematu na targach. Może cosik się dołoży jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jeszcze jedna. miałem taki kijek, no może trochę przydługi na łódkę, ale nie za bardzo, chyba 2,4 m, Konger blade razor , do 21 g, ale fajnie rzucało się nim też i prowadziło nawet lekkie, kilkugramowe przynęty. Sprzedałem w zeszłym roku za coś ponad 500 pln (za nowy dałem coś ponad 800 pln) i naprawdę żałuję, że się go pozbyłem.Pewnie można kupić w dobrym stanie używkę w tych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi