tom3k_lubin Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Po lakierowaniu nie szlifuje woblerów, no chyba że jest łuska z folii alu. Zanurzam, czekam ok. 12h i znowu do lakieru.Woblery szlifuje po impregnowaniu w Caponie.Stelaż wklejam na Poxipol, a samo wcięcie wypełniam szpachla do drewna Dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Dla mnie numerem jeden do wklejania stelaży jest distal. Podobno ostatnio są jakieś problemy z dostępnością. Czasami robię też metodą na szybko. Zasypuje wciecie na stelaż pyłem ze szlifowania woblerów i to zalewam super glue. Trzyma bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Forma zrobiona na szybko... Na moje potrzebny wystarczy... Nie wytrzymałem i musiałem odlać parę sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Coś tam jeszcze wieczorami strugam... Woblery dla dużych i małych rybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 A żabka na jakim etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Maj tuż tuż ,a że sytuacja zmusza do siedzenia w domu pora uszczuplać zapasy lipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Prawie rok temu przyszła folia z ChRL i dopiero dzisiaj ubrały ją boleniówki... Wg mnie pasuje prawie idealnie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Misja "Żabka" zakończona. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Środowe otwarcie sezonu na dętkę Miały być szczupaki a były pasiaki... Edytowane 5 Czerwca 2020 przez tom3k_lubin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 W wolnych chwilach coś działam... Pływający, lipa, 10cm/15g... Żywicznych odlewów cd... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Baza do malowania już jest... Złoty łamaniec, też lipa, też 10cm, też pływający... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Kolejne pływaki oklejane tkaniną... 11cm\15 i 16g... 6cm\9g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Zabawy z tkaniną c.d... 5cm\4g\pływający... a'la slider 23g\8,5cm\pływający... a'la mini slider 10g\6cm\pływający... ...i na koniec nowość WTD !!! Ciekawe co z tego wyjdzie... Jak nie będzie chciał pływać to dostanie ster... 9,5cm\10g\pływający do połowy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Gdzieś widziałem podobny temat. Sklejone kolorowe patyczki tyle że moje nie połknęły koloru do środka... Pływające maluchy... I próba odwzorowania znanego woblera xD Też będzie 3-częściowy i pływający... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Kolejna zabawka do pudełka... Dł. 8cm a z wagą się zobaczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Wiem że 4.3cala to nic specjalnego ale dla mnie póki co to i tak kosmos Btw. szukam chętnego który pomoże rozszyfrować obrazy z echo albo podeśle jakiś filmik co jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Po 2 latach odpaliłem aerograf I wyszło z tego parę wobków na teraz... Lipa, pływające lub baaaaardzo powoli tonące... 13cm/20g 10cm/21g 12cm/15g 6cm/9g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 C.d. 5cm/3,8g 10cm/13g 9cm/15g 8cm/9,5g Gdzieś w necie widziałem podobny wobler. Posklejane kolorowe patyczki... Miałem nadzieje że będą też zafarbowane w środku ale niestety nie były. Wyszło co wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Pora pójść w trochę inną stronę, gumową... Model już jest, ogon się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nowe PB pajka i to z pływadełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Pierwsze odlewy za mną, wyszło nie najgorzej. Od góry czysty plastisol, niżej trochę przypalony, pod nim z barwnikiem perłowym i na samym pole próba nalania na 2 kolory Mam trochę problem z wyczuciem czasu podgrzewania... Wieczorem uzbroję w główkę i będą testy pracy w wannie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Od jakiegoś czasu zacząłem robić woblery z dwóch połówek. Jak dla mnie, łatwiej. Efekt paru godzin pracy... Od góry boleniówka bezsterowa, wobler ala minnow i wkurzony okoń Efekt finalny w następnym poście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Wróciłem do malowania aero :D Póki co bez fajerwerków... Woblery z lipy... 11cm/24g 8cm/11g 10cm/10,5g 5cm/5g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Kolejny lipny secik pt. misz-masz xD 9cm/19g 8,5cm/9g 11cm/16g 9cm/8,5g 10cm/13g 8cm/11,5g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Ukleja 11cm już ze stelażem 1,2mm Mam nadzieje że uda się upolować w tym roku jakiegoś "kociaka" :D Btw. Szukam wędki pod cięższy spinning na Odrę i wpadł mi w oko Fox Rage Prism Power Spin 2,70 15-50g. Nada się pod gumy 15-20cm, woblery j/w i większe żelastwo? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi