biker1 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Wczoraj moje Abu LT przeszło przez myjnie dosłownie.Mając chwilę czasu zabrałem się za przesmarowanie i szok ileż błota może nagromadzić tak mały multiplikator w zakamarkach Rozkręciłem do ostatniej śrubki szczoteczka do zębów i pod bieżącą wodę Widok odpadających kawałków różności z nad wody, można powiedzieć że śmiało stracił na wadze jakieś z 10gJak będzie chwila to nakręcę filmik jak rozłożyć i złożyć Abu Revo LT 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Aktualnie mam trochę bardziej dopieszczone wersje czyli Revo ltx i Deez 6 i na oryginalnej płytkiej szpuli i ceramicznych łożyskach zpi 1,5g wobler leci całkiem przyzwoicie. Wiec możliwości rozwoju w kierunku UL jak najbardziej są możliwe! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 sezon jesienny trwa więc..... oczyściłem, przesmarowałem, wymieniłem łożyska na Kattobi zarówno w samym multiku jaki w szpulce zwykłej i płytkiej - plus oczywiście oliwka Alchemy UL i ... ładnie się teraz kręci. Dodatkowo zaszalałem i założyłem karbonową korbkę z knobami Megabassa i czterema łożyskami..... no i jest miodzio - dlatego musiałem cyknąć fotkę i tak to teraz wygląda - jestem mega zadowolony i pomyśleć że miałem go już sprzedać.... pozdrawiam wszystkich użytkowników tych sympatycznych multików !!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Każdy żałuje jak sprzeda hehe. To wdzięczny sprzęt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Każdy żałuje jak sprzeda hehe. To wdzięczny sprzęt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkeeee. ja nie zaluje W jego miejsce weszly dwa aldki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 eeee. ja nie zaluje W jego miejsce weszly dwa aldki Sam Pan zobacz ile trzeba żeby jednego Revo LT zastąpić-dwa Aldki .Bardzo wdzięczny poważniej mówiąc multiplikator.U mnie tez ewolucja poszła dalej ale nadal bardzo miło wspominam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) A ją się cieszę, że kupcy wybrzydzali i dzięki temu pozostał u mnie. I ma dożywocie raczej pomimo, że na pewno kiedyś coś tam na lekko jeszcze dokupię Edytowane 5 Października 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drwal411 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 taki mały offtopic, mam pytanie odnośnie przycisku zwalniającego szpule w niskoprofilowych abu. Czy wszystkie modele po naciśnięciu on mają taki luz góra-dół? ostatnio wpadł mi w ręce orra sx i nigdy nie spotkałem się z tym w innych markach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Może tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 taki mały offtopic, mam pytanie odnośnie przycisku zwalniającego szpule w niskoprofilowych abu. Czy wszystkie modele po naciśnięciu on mają taki luz góra-dół? ostatnio wpadł mi w ręce orra sx i nigdy nie spotkałem się z tym w innych markach. przed chwilką sprawdziłem w swoim LT i jest dokładnie jak opisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 taki mały offtopic, mam pytanie odnośnie przycisku zwalniającego szpule w niskoprofilowych abu. Czy wszystkie modele po naciśnięciu on mają taki luz góra-dół? ostatnio wpadł mi w ręce orra sx i nigdy nie spotkałem się z tym w innych markach. u mnie tak jest i mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 tą szpulkę montowałeś ?https://pl.aliexpress.com/store/product/DIY-ABU-REVO-LT-LT6-AE74-DEEZ6-MGX-CUSTOM-HONEYCOMB-FISHING-REEL-SPOOL-7-65g/1629494_32778015912.html?spm=2114.12010615.0.0.3UhKRUSzukam szpulek na Ali ale nic nie moge znalezc. Skonczyla sie produkcja czy tez sa jakos tajemniczo oznaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Łopata dla mnie .Revo LT którego kiedyś puściłem w obieg wrócił do mnie(dobrze jest handlować z kumplem mieszkającym niedaleko,nie pierwsza taka akcja-pozdr.@teo )Naszło mnie na szpulkę,z ciekawości aby spróbować jak to będzie działać w poównaniu do oryginału.Na Ali juz nic nie ma,pozostaje Avail i stąd pytanko-czy ktoś z szanownych użytkowników wkładał Availa do Revo LT używał?Jak to działa,ma ktoś doświadczenia?Pytam o tą poniżej bo ta dostępna.https://www.hedgehog-studio.co.jp/product/132 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Sporo na Yahoo widziałem szpulek zpi bfc 930 pro. Miałem i polecam. Według mnie ekstraklasa. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Czesc!Mialem revo lt ze szpulka ktorą zalinkowales. Dodatkowo nialem zainstalowany magnetyk od zpi prospec mag tune kit. No powiem Ci ze szatan, na odpowiednich lozyskach i przy odpowiedniej wedce hasa od 1gr. Tak to wyglądało- zacnie. PozdrawiamArek Edit: stockowa szpulka z lozyskami bfs daje juz duzo, nie wiem czy warto (?) Ja tuningowalem zeby zaleczyc chorobe wlasciwosci rzutowe byly na drugim planie. Edytowane 8 Marca 2021 przez hose4ras 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi