Flame Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Szkierowy z ubiegłego czwartku. Zeżarł Real Eel'a po samą łodzią na moich oczach...widok bezcenny 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Dwa zębacze z początku maja z jeziorka pod Raciborzem. Brań niewiele, woda zimna, około 10 stopni (tydzień temu), nie widać białej ryby na tarle. Rozpoczęcie sezonu można uznać za prawie udane. Prawie, gdyż nie ma mnie na żadnym ze zdjęć, stałem jedynie za aparatem. Dobra wiadomość taka, że oba szczupłe są nadal do złowienia. Ta ślicznota złowiona na 10 cm białe kopyto relaxa z czarnym grzbietem. Tego dnia szczupłe ignorowały wszystkie gumy i jerki. Ten uderzył w dużego, srebrnego spoona. Edytowane 16 Maja 2017 przez Olo1970 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Skinner ...tu żeś się schował 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Szczupaczek z ostatniego weekendu 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 https://www.facebook.com/search/top/?q=bb%20custom%20rods Cud,miód i malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Starajmy się wstawiać zdjęcia, a nie linkować cudze (do tego - niejednoznaczne, bo wrzuciłeś wyniki wyszukania kilku kont na FB...) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Na wode do 3m najczesciej podwieszam pikusia 16Rzadko zawodzi.Jeden z moich ulubionych salmiakow. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Tej pajk salmo z tego co wiem schodzi zdecydowanie głębiej. Jak obsługujesz go na takich płyciznach (mając dodatkowo na względzie rosnące ziele)? Rybki gratuluje Śliczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Metod jest kilka. Wolniej płyniesz, krótki dyszel, wędka wysoko w górze, grubsza linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Tej pajk salmo z tego co wiem schodzi zdecydowanie głębiej. Z ręki to chyba do 2 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Mamcia na podusi :-) 86 cm wzrostu :-) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Upragniona setka wziol na tonacego Trapera 12cm w kolorze wzdregi Edytowane 21 Maja 2017 przez czerwony590 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Tej pajk salmo z tego co wiem schodzi zdecydowanie głębiej. Jak obsługujesz go na takich płyciznach (mając dodatkowo na względzie rosnące ziele)? Rybki gratuluje ŚlicznaZ reki schodzi mi do 3 - 3,3 i jesli tyle wolnej wody jest to macham Albo tymi..Nie lowie z trolla 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Popołudniowy wypad miał być sprawdzeniem górek na pełnej wodzie. Zatoczki zostawiłem dla wscibskich aborygenów. Miłe zaskoczenie - 4 bióry/3 ryby podebrane .Żadnych maluchów ( tam nigdy nie bylo poniżej 80cm)Najdłuższa królewna 107cm 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Rybka z wczoraj nie moja, kolega złowił - 2 raz ze mną na rybach i zyciowka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ostatni weekend. Mazury.Płytka zatoka (głębokość 2-2,5m), częściowo porośnięta tegorocznym grążelem.Sprzętowo: kij na blanku CDEXN-702M, 12 Vaniek 4000 z Duel'em Hardore X8 #1,2 + Relax King Shad 5".Z kilkunastu złowionych ten był największy: 87cm. Szczupaki były aktywne zarówno w płytkich zatokach, na blatach 3-4m, ale też na spadach do 6-7m. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Z reki schodzi mi do 3 - 3,3 i jesli tyle wolnej wody jest to machamAlbo tymi..Nie lowie z trolla Jeśli to nie tajemnica to te białe woblery to co to za produkt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 to take tam samorobki wzorowane jak koledzy trafnie...na salmiakowych okoniach.Stare dzieje ......stery wkleiłem...no hihi ponad 20 lat temu Bylo ich duzo te to ostatki,ktore leżały w szufladzie.No i tak jakos niedawmo je zagruntowalem i zabralem na łódkę.W domu nie mam juz czasu na rękodzieło , a na łodzi myślę se , zrobie przerwę w machaniu i przy filiżance herbaty zrobie z nich takie jak ten pod Westinem.I tak dyndaja i czekaja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Było o ciężkich szczupakach.Sporo byłoTo może teraz długa rybaPodane jest, że 132 i na tyle wygląda Zdjęcie z Facebooka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Sobota z brzegu Niedziela z gumy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Szczenę to miała wielką)Potarłowa chudzinka Edytowane 28 Maja 2017 przez Z Olsztyna 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Moja pierwsza 80+ Dobrze, ze nosze ze soba mate nawet jesli tylko za okoniem chodze. Inaczej byloby cienko. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendo11 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Przepraszam za jakość zdjęcia. Moja pierwsza metrówka, dokładnie 112cm. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Dzisiejsza flauta nie zapowiadala nic dobrego.Walkę zacząłem o 4 ramo.Biczowanie wody i zmiany woblerów nic nie dawały.Wczorajsze miejsca , ktore obdarowaly mnie pieknymi rybami dzis są martwe Zatoczki ....zero rybyGórki....zero .Sprawdzilem wszystkie tajne i najtajniejsze miejsca w promieniu 20km No tak przyjdzie chyba spłynąć pierwszy raz od dłuższego czasu na tarczy.Godz 10 i decyzja o splywaniu do przystani.Trudno ....Po drodze mam jeszcze jedną malutką zatoczke wiec....W maju coś tam sie kręciło wiec postanowilem z dryfu obrzucać Skinnerkiem. na wodzie 1,8m stała ładna ryba ....wiec z tarcza ... 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Niewiele brakowało by dziś nie pojechał bym na ryby.Przez pierwsze trzy godziny jedno przytrzymanie i nic więcej, ale zbliżałem się do mojego ulubionego miejsca, gdzie dwa wyjazdy wcześnie złowiłem 70 ze świeżą raną (jeszcze leciała krew) po bliskim spotkaniu z sumem.Pięknie wybarwiona i pierwsza setka, a dokładniej 103. Złowiony na drop shot - oba. a tu ten po spotkaniu z sumem Edytowane 28 Maja 2017 przez Mateos_74 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi