iNSaNeMaN Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 96 Z Niedzieli 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Takie ślady pozostawiła mamuśka na szczupaku 48 cm,chciała sobie przekąsić pobratyńca w czasie gdy go holowałem :-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Cześć Fajny filmik i miejsce odpowiednie do prezentacji Chłopaki połapali :D Sebastianie.Nie pochwalamy podnoszenia ryb gripem. Dlatego proszę, zwracaj uwagę na ten element w publikacjach.Poza tą uwagą bardzo przyjemny dla oka film. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez bartsiedlce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Zdecydowanie duży podbierak. Zwiększa szanse na wyjęcie zdobyczy, skraca hol, ryba jest w lepszej kondycji, pozwala ochłonąć po walce i przygotować się do foto sesji, a zdobycz odpoczywa w tym czasie w siatce podbieraka. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Przynęta obrotówka Piotra Lipca Polecam lekturę regulaminu - http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ Szczególnie pkt. 5 wyjaśni ci, dlaczego zdjęcie poszło w niebyt. Edytowane 31 Maja 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Koniec maja wiec można chyba podsumować....Rozkminianie wody - Mälaren- zaczyna przynosic efekty....( ten rejon 4 rok)Jestem mega zadowolony z tych zaledwie czterech czy pieciu wypadow za szczupakiem.Lowilem głównie na muche i duze woblery....PsCzerwiec to juz raczej sandaczyk i tez próba z muchą ) 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 W której części jeziora łowisz? Ja byłem kilkakrotnie w Hariaro (chyba tak się pisze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Tak , Robert to te rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Mama przy sandacz ach postanowiła się przywitać... Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Piotr 75 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Ta mamusia jeszcze nie odpasła się po tarle...ale na sandaczówce do 14 gr.darła aż miło... Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Piotr 75 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Amator pstrągów... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Największa ryba dwudniowego wypadu szczupakowego - 102 cm niezwykle walecznej mamy.Takiego holu jeszcze nie maiłem. Najpierw wyskoczyła na metr z wody, a potem kosiła podwodną łąkę przy samym dnie, scena trochę jak z horroru - nie widzisz potwora tylko znikające krzaki jeden po drugim . Bałem się jedynie, żeby plecionka wytrzymała te całe "sianokosy". Na szczęście po kilku niezapomnianych odjazdach wylądowała w podbieraku i po szybkiej sesji wróciła do wody.Sprzętowo Phenix Sp742 ML+ stella 2500, varivas super trout PE 1.0 , skusiła się na czterocalowego ES na trzygramowej główce.Oby więcej takich "horrorów" 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Piękna mamuśka ... Robert , jaką głębokość miałeś na miejscówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Piękna mamuśka ... Robert , jaką głębokość miałeś na miejscówce ?Miejscówka ok 2,5m. Generalnie płytko i zarośla, woda od metra do trzech, tak łowię zawsze w maju/czerwcu i co roku się sprawdza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Rzeczywiście łowię od jakiegoś czasu dość lekko. Zamieniłem główki 5gr na 2-3gr a nawet ciut lżejsze (ponieważ usuwam ołowiany kołnierz z haka) i uważam, że bardzo to poprawiło wyniki na płytkich miejscówkach. Taką przynętę można prowadzić znacznie wolniej, zawieszać w toni ale nie każda gumę chce pracować w takich warunkach dlatego ES jest do tego idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Na sandacze czekam nie tylko ja hehe 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jekbait Bochnia Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Moja wyprawa na Klenia skończyła się tak jak na zdjęciu sorry za jakość ale samemu ciężko było zrobić fotkę - wędka do 12 g żyłka 14mm i oczywiście brak przyponu, skubany zafundował mi kąpiel i spacer z 50 metrów po błocie i krzakach - rzeka Raba Bochnia Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Jekbait Bochnia 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Trzy ryby z tej niedzieli ,niestety nie mierzone bo zapomniałem miarki ale największy myślę że lekko metr przekroczyła p.s Soory za jakości zdjęć ale tak to już jest jak się jest samem i za statyw służy bannan 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasza_Szp Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 75 cm, na canibala 8 cm. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zażarła nowego cannibala 12,5cm, silna i zdrowa ryba wyjęta z górkiSprzętowo Beastmaster 7-21g i ultegra C3000 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 23 Czerwca 2017 przez kristoph 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pewnie coś w stylu:"A próbowałeś już tych nowych gum od dragona?"albo"Stary nie uwierzysz! Ten wędkarz myślał, że mnie wyciągnie na jaxona xD" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Moje dzisiejsze PB 88cm, wzięła na slidera 10 kolorze realperch z UV.Miałem już się zacząć zwijać do domu bo nie było żadnych brań,po dalekim rzucie za pas grążeli wzięła na skraju starego koryta rzeki.SavageGear Black Savage+Daiwa Tatula ct.Ręce mi się jeszcze trzęsły po jej wypuszczeniu,mam nadzieję następne PB zrobić na zlocie???? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Czerwca 2017 przez pikeft 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ryba z niedzieli Branie na 3 metrowej wodzie w rdestach 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi