Ryjson Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Wczorajsza mama: Edytowane 26 Listopada 2017 przez Ziom 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Wczorajszy 85 cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Taka ciekawostka w postaci ubarwienia Twarz zakryta ponieważ nie wiem czy łowca wyraża zgodę na publikację 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ciekawy marmurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Popek, stara menda 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) [emoji226][emoji6]Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Kayak Fishing Poland 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Arek fajny ryb Widzę że pogoda nie rozpieszczała Macie fazę z tymi kajakami Ja to bym pewnie godziny na tym czymś nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_deep Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Jakaś lepsza rybka sprzed miesiąca. Przyłów przy sandaczowaniu, było już ciemno więc zdjąłem przypon. Miałem szczęście bo wobler był na zewnątrz a rok wcześniej właśnie w taki sposób też już w zupełnych ciemnościach straciłem ulubiony wobek sandaczowy. Jak widać nauka poszła w las, a głupi ma szczęście . PS. Miał w język wbity hak żywcowy na wolframie. Wszystko bardzo świeże, złapany w poniedziałek więc prawdopodobnie w weekend dostarczył komuś nie lada emocji, wyobrażam sobie jak jakiś wiaderkowiec po powrocie do domu rozdygotanym głosem opowiadał niesamowite historię o metrówkach nie do wyjęcia :D (do metra sporo mu jednak brakowało) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie zrobiłem w tym roku "metra" w Finlandii w Szwecji ani na Żarnowcu.Pierwszego grudnia honor uratowało mi Drużno 103 cm 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Szacun bob ! Na co strzelił ? Woda brudna czy na półczystej trafiłeś? [emoji6] Edit: znalazłem wszystkie odpowiedzi już w innym wątku Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 3 Grudnia 2017 przez puszek7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Coś się u mnie ruszyło Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Z pierwszego opadu 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Fajne ryby Panowie, napiszcie coś więcej o połowie, sprzęcie użytym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Fajne ryby Panowie, napiszcie coś więcej o połowie, sprzęcie użytym.Jeśli o mojego chodzi to siadł w trollingu na 3m wodzie - max głębokość wody 4m.Dragon Guide Select Bandit 5-25g, Dragon maxima, Salmo Pike.Z "łapy" nie chcą brać, lub nie umiem łowić ich o tej porze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) U mnie MHX p844 , Certate 3000, 10cm seledynowa guma prowadzona skokami. Kijek pokazał że ugina się trochę głębiej niż sam szczyt Edytowane 7 Grudnia 2017 przez crizz100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 U mnie woda ma max 3,2 stopnia, przynajmniej przy powierzchni. Coś jeszcze będzie gryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 U mnie woda ma max 3,2 stopnia, przynajmniej przy powierzchni. Coś jeszcze będzie gryzło?Oczywiście że będzie. Szczupaki jedzą przez cały rok z różną intensywnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) mrozik,pierwszy lód przy brzegu , szron, to czas na szczuuuupaki Edytowane 7 Grudnia 2017 przez ZeBas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dzisiejszy, może nie kolos ale i tak mnie ucieszył, miał 83cm choć przy mnie jednak wydaje się że maleństwo.Sprzętowo:Batson sb845-3Shimano Curado 201DBuster Jerk Oliver Twist 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 piknie , no...nie poddawać się....to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubiksfishing Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 To ja od siebie dorzucam takiego dzisiejszego podrostka. Poprowadził przynętę pod same nogi i lekko cmoknął... to wystarczyło Warunki straszne, ręce do teraz mam jak grabie^^ Mimo, że ryby biorą całkiem nieźle to jednak całodzienne dreptanie w wietrze i mrozie robi swoje :/ Ale co tam, dopóki zima nie skuje ostatniego jeziora w okolicy będę próbować PS: Dla Facebookowych mam nagranie z holu -> https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=306684699736139&id=293911131013496¬if_id=1512925539671206¬if_t=feedback_reaction_generic 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Mazowiecka panienka spotkana o poranku: Edytowane 10 Grudnia 2017 przez vako 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Mój w tym tygodniu miał podobny ogon. Walczył jak pełnosprawny osiemdziesiątak... Edytowane 12 Grudnia 2017 przez bartsiedlce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dzisiejsze, nowe PB. Skromne ale cieszy niesamowicie[emoji6] Sprzętowo:Storm adventure AVS702MHFRyobi Zauber 3000Mikado Nihonto octa braid 0,14mmWolfram + przynęta widoczna na zdjęciu. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Fotka na medal ! To KingShad ? Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi