Skocz do zawartości

Szczupaki 2017

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Jakaś lepsza rybka sprzed miesiąca.

Przyłów przy sandaczowaniu, było już ciemno więc zdjąłem przypon. Miałem szczęście bo wobler był na zewnątrz a rok wcześniej właśnie w taki sposób też już w zupełnych ciemnościach straciłem ulubiony wobek sandaczowy. Jak widać nauka poszła w las, a głupi ma szczęście  :D

post-64635-0-37868400-1512304703_thumb.jpg

PS. Miał w język wbity hak żywcowy na wolframie. Wszystko bardzo świeże, złapany w poniedziałek więc prawdopodobnie w weekend dostarczył komuś nie lada emocji, wyobrażam sobie jak jakiś wiaderkowiec po powrocie do domu rozdygotanym głosem opowiadał niesamowite historię o metrówkach nie do wyjęcia :D :D (do metra sporo mu jednak brakowało)

• Like 14

Fajne ryby Panowie, napiszcie coś więcej o połowie, sprzęcie użytym.

Jeśli o mojego chodzi to siadł w trollingu na 3m wodzie - max głębokość wody 4m.

Dragon Guide Select Bandit 5-25g, Dragon maxima, Salmo Pike.

Z "łapy" nie chcą brać, lub nie umiem łowić ich o tej porze

• Like 2

To ja od siebie dorzucam takiego dzisiejszego podrostka. Poprowadził przynętę pod same nogi i lekko cmoknął... to wystarczyło ;)  Warunki straszne, ręce do teraz mam jak grabie^^ Mimo, że ryby biorą całkiem nieźle to jednak całodzienne dreptanie w wietrze i mrozie robi swoje :/ Ale co tam, dopóki zima nie skuje ostatniego jeziora w okolicy będę próbować :D

PS: Dla Facebookowych mam nagranie z holu ;) -> https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=306684699736139&id=293911131013496&notif_id=1512925539671206&notif_t=feedback_reaction_generic

post-67461-0-44310000-1512927274_thumb.jpg

• Like 16