BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 To napisz jeszcze jakie to PB? (o o to "rozmazane" łowisko nie będę pytał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Obstawiam 96 cm około 6 kg Edytowane 12 Grudnia 2017 przez MarCinFin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) King shad 4 cale, kupiony z zamiarem łowienia sandaczy, w trzy tygodnie tym konkretnym egzemplarzem poprawiłem życiówkę szczupaka dwa razy. Ryba ze zdjęcia ma 96cm, nie ważona. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Ziom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Obstawiam 96 cm około 6 kg Mistrz troll ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mistrz troll Taki tam żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Staram się nie wrzucać zdjęć,ale grudzień się kończy i trzeba jeszcze coś tam ulubiony wątek podbić.Ostatni dzień mojego sezonu,który zakończył się hattrickiem. W sumie było więcej ryb tego dnia, ale te 3 się jedynie tutaj nadają I znowu oczekiwanie do kolejnego sezonu.. sprzęt już złożony, jakieś podsumowanka zrobione.. Rekordowy dzień 34 szczupaki, a rekordowy rozmiar.. nie ma się czym chwalić na tle kolegów, to tylko Lubelszczyzna.. Ale kolejna cegiełka, kolejny rok doświadczeń i realizowania pasji dołożony do mojego życia.. Co tu dużo mówić.. Mamy piękną pasje Sprzętowo: Fenwick HMG 7-21g / Daiwa Tournament 0,14Shimano Beastmaster do 150g / PP 30LBGumy/Jerki 10-22cm Pozdrawiam,NERO HTF 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hlehle Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Ryba zbyt unikalna zeby sie nia nie pochwalic.Zlowiona niedawno przez mojego tate. Bank rozbity - bardzo rzadkie zlote ubarwienie i do tego nowa zyciowka Seniora Cieszylem sie jak dzieciak ... Edytowane 19 Grudnia 2017 przez hlehle 91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Sobota rano -4 i dałem się namówić na wyjazd w gości "na wodę" kolegi Bartka na nieznaną mi wodę,czego efektem zaowocował piękny zębaty jako że dawno nie było nic by pokazać teraz na zamknięcie sezonu dodam i ja :-)Kij sakura, kręciołek Abu Garcia, pletka PP,przypon fluorocarbon seguar, przynęta salmo. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jeszcze raz graty! Zasłużyłeś na tego kabana ! Prawda jest taka, ze jak go zobaczyłem w całości to nogi mi się ugięły ! Super petarda !!!! Pozwolę sobie dodać jeszcze jedno zdjęcie, moje ulubione ! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki PanowieRybka miała 100 + :-) jedną z moich większych.Za zdjęcia i towarzystwo dziękuję koleżce @bartekb. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez bartsiedlce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 grudniowy grubasek przyłowiony z klasycznego opadu 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Ostatni wyjazd w tym sezonie okazał się wręcz bajkowy. Pogoda dzisiaj wymarzona, nad wodą jestem niestety trochę późno, bo dopiero ok 10 tej.Pompuję pontonik i ruszam w ulubione rewiry jeziorka. Zmieniam przynęty co kilka rzutów, jestem na 8 metrowym zagłębieniu, tutaj często meldowały się grube okonie. Zmieniam wędzisko na ulubionego, leciwego Lexusa Mikado, zakładam imitację wszechobecnego tutaj raczka, drugi rzut i nagle potężne uderzenia wyrywa mnie z chwilowego marazmu..., to co się dzieje to istna orgia doznań dla moich zmysłów, ryba wybiera masę plecionki, hamulec gra jak opętany, kij wygięty do granic możliwości, ja prawie w ekstazie...! Trwa to ok 3 minut,po kolejnym pompowaniu wreszcie na powierzchni ukazuje się piękny szczupak..zamarłem. Kijek do 13 gram, plecionka 008mm, bez przyponu a tam taka paszcza...!!! Opanowuję emocje, a może tak tylko mi się wydaje, powoli holuję, by za chwilę oddać kolejne metry plecionki..., za entym, chyba szóstym razem udaje mi się włożyć dłoń pod skrzela, wciągam rybę do pontonu...! Palce krwawią, lecz czuję tylko szczęście..! Nie mam miarki, więc na wiośle robię nacięcie, które w domu pokaże 98 cm...! Mama wybitnie gruba wraca do swoich głębin ,a ja jeszcze chłonę cudowne przeżycie...! Takich doznań życzę wszystkim kolegom w nadchodzącym roku...! sorki za zdjęcia, ale byłem sam na małym pontoniku i tylko z telefonem... NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 2 Stycznia 2018 przez bartsiedlce 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Sobota 6h pływania i jedno branie szczupaczek 45cm... https://www.instagram.com/p/BdVhGNIha-f/ Był niedosyt i dziś udało mi się wyrwać na 50 min. Trafiły się 2 jeden niecały kg:https://www.instagram.com/p/BdXZesihulh/Drugi 3.16kg: https://www.instagram.com/p/BdXZpO4BEw2/ Po przynetach widać ze szukałem tłustych mamusiek ale i tak się ciesze.Wszystkie ryby wróciły do wody jak zawsze.Aby do maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 grudniowy grubasek przyłowiony z klasycznego opadu Piękny polski grubasek. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Andego wcale taki gruby nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ani piękny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (...) Nie mam miarki, więc na wiośle robię nacięcie, które w domu pokaże 98 cm...! Mama wybitnie gruba wraca do swoich głębin (...)...Gratulacje, a to najpiękniejsze zdjęcie z całej sesji: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Gratulacje, a to najpiękniejsze zdjęcie z całej sesji:Dziękuję, emocje zrobiły swoje i nie miałem jak się opanować, to było niesamowite przeżycie. Złowiłem już wiele dużych szczupaków, ale ten był wyjątkowo waleczny..., proszę skupić się nad pierwszą foto...i lekko ją powiększyć. W jednej ręce wędka, a w drugiej telefon...i ta mama...!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi