CLAUDIO Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak lapac to lapac Bass na obrotowke od naszego forumowego kolegi . Pogoda jak wczesniej w innych watkach :)Branie piekne ,silne i zaobserwowane pod powierzchnia wody. Wirowka szla z 5cm pod powierzchnia wody i nad roslinnoscia.Wyjscie ryby z roslinnosci atomowe i pewne branie. Pozdro. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klasyczny hattrick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Klasyczny, w pierwszej polowie...roku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mam taką obrotówkę, nawet kilka, ale nigdy nie złowiłem takiej rybki . Wielkie gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ta obrotowka daje mi szczescie! Kupilem ja na szczupaki a dziala zaje...cie na bassy ,szczegulnie te ospale!!! Wczoraj splynelo 12 lodzi i nikt nie wiedzial bassa na oczy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) powoli,powoli cos sie dzieje,bo byla ciszapiekny, sloneczny ,kwietniowy dzionekprzyneta:neko rig,pro senko 5" pana Yamamoto, 0.9gr-neko weight Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez didi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jak lapac to lapac Bass na obrotowke od naszego forumowego kolegi .Bass.jpgBass2.jpgBass3.jpg Pogoda jak wczesniej w innych watkach :)Branie piekne ,silne i zaobserwowane pod powierzchnia wody. Wirowka szla z 5cm pod powierzchnia wody i nad roslinnoscia.Wyjscie ryby z roslinnosci atomowe i pewne branie. Pozdro.Radość wielka jest jak kolejny gatunek skusiła moja konstrukcja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi