szpiegu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 na sąsiednim portalu naklenie.pl ukazał się fajny artykuł kolegi przemka szymańskiego warto przeczytać http://naklenie.pl/index.php/w-obronie-wlasnej/240-wedkarski -czarny-pijar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 1. ale co ma z tym wspólnego czarny pr? 2. ktoś prosił o podawanie dodatkowych informacji np. o sprzęcie3. Osobiście nie pracuję w biznesie wędkarskim - Portal naklenie.pl to dobre i nowoczesne miejsce do umieszczenia reklamy w postaci banera reklamowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 E tam, od razu czarny PR. Zjawisko od dawna powszechne, nie tylko w branży wędkarskiej. Mnie to już nawet nie razi. Takie czasy, czasami trzeba czytać mocno między wierszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Muszę przyznać, że w ogóle nie rozumiem o co chodzi... ten PR wyprowadza na manowce. W czym rzecz? Rozumiem, że to bardziej o kryptoreklamę chodziło, a nie o PR. Chyba, że mam tak jak krzysiek_pomorsko i Mnie to już nawet nie razi. więc nie zwracam uwagi. Przyznam, że często sam wypisuję informacje o woblerach jakimi łowię, a że łowię takmi jakimi łowię to nic nie zmieni, że o takich będę pisał (masło maślane).Jeżeli 90%mojego pudełka to woblery firmy X to nie będę się wypowiadał o firmach S, B i K czy R bo albo mam mało woblerów, albo w ogóle na takie nie łowię. Czytałem ostatnio Wędkarski Świat i z podpisów pod zdjęciami dowiedziałem się, że Fishmaker to świetny kołowrotek do morskiego trolingu, a Biedrzycki do Afryki na krokodykle zabrał Guide Select'a i Okumę Magdę Pro Zapamiętałem, bo mi się to wydało wręcz śmieszne, bo pod żadnym innym zdjęciem nie był wymieniony sprzęt jakim łowi człowieczek na obrazku .Nie wiem jak na innych forach, ale jestem o tym przekonany, że nie ma tu wielonikowców, którzy z uporem maniaka podstępnie reklamowaliby swoją firmę. Pitt kiedyś dobrze napisał (cytat niedosłowny), że: to forum służy promocji dobrego sprzętu i tego się trzymajmy. Każdy, choćby ćwierćinteligentny, będzie mógł oddzielić ziarno od plew i odróżni osoby bywające nad wodą i łowiące ryby od internetowych onanistów sprzętowych (to mi się bardziej podoba niż wędkarz internetowy) .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Czarny PR to autor zrobił kiedyś wyciągając na jaw prywatną korespondencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pitt kiedyś dobrze napisał (cytat niedosłowny), że: to forum służy promocji dobrego sprzętu i tego się trzymajmy. Trzeba ponadto brać pod uwagę fakt że kto by tu komuś pozwolił jakiś kit ,,reklamować... perełki z oryginalnymi ,,dobrymi radami są momentalnie wychwytywane i naprowadzane na właściwą drogę a sami użytkownicy którzy tkwią przy swoim z uporem maniaka - co samo wychodzi, są po prostu śmieszni i widać to na kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi