saw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Faktycznie, rozgotowany makaron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mozesz podesłać link? Szukałem jakiś czas temu czegoś w ten deseń i albo było mega drogo albo cw nie takie Wysłane z mojego Letv X500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kupiłem z tego linku ale widzę, że promocja się kończyła. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-1-68m-Ultra-Light-Casting-Rod-UL-Fishing-Rod-Wholesale/32611765533.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemiux Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Rzućcie proszę okiem czy to cudo w cenie 95 zł może nadać się na okoniówkę?http://pl.aliexpress.com/item/1-8m-UL-Spinning-Fishing-Rod-76g-Korean-Carbon-Fiber-Brand-Carretilha-Pesca-Ceramic-Rings-Carp/32534830086.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Może Tobie podpasuje, zależy czym i jak chcesz łowić, akcja medium, nie jest to szybka wędka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Za co jest naliczane cło? Albo gdzie to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Rzućcie proszę okiem czy to cudo w cenie 95 zł może nadać się na okoniówkę?http://pl.aliexpress.com/item/1-8m-UL-Spinning-Fishing-Rod-76g-Korean-Carbon-Fiber-Brand-Carretilha-Pesca-Ceramic-Rings-Carp/32534830086.htmlKolega radmac5, tu- z forum, kupił sobie taki kijek do zabawy z mniejszymi rybami i z tego co wiem, jest z niego bardzo zadowolony. Podpytaj go na priv o szczegóły. Edytowane 8 Maja 2016 przez kubazmech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Za co jest naliczane cło? Albo gdzie to sprawdzić?Cło może być naliczone przy towarach o wartości powyżej pewnej kwoty- 150 albo 200€, dokładnie nie wiem. Natomiast za każdy praktycznie towar może być naliczony VAT.Czy zostanie naliczone cło i/lub VAT- zależy często od przypadku, reguły chyba nie ma. Przy odrobinie szczęścia przesyłki, szczególnie drobne gabarytowo przechodzą bez dodatkowych opłat.Gdzieś w tym temacie już to chyba pisałem: wybierając kuriera jako sposób dostawy, zapewniasz sobie opodatkowanie i zapłatę cła, jeśli ma ono zastosowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja kupiłem tak z ciekawości komplecik woblerów a'la japan style 11cm (9,5cm) 13g,10szt za śmieszne niecałe 10 euro i powiem tak jak za tą cenę to wobki wyglądają elegancko...i co jeszcze nawet pracują całkiem ciekawie i mają ostre kotwiczki...zamówiłem jeszcze trochę mniejszych modeli o wadze 6-9g ...wszystko podróbki megabassa i innych japońskich minnow-ów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Z kieszeni ubyło coś około 25e,a pudełeczko już pełne i to jeszcze nie koniec...jednen lepiej inny ciutkę gorzej wykonany,ale wszystkie pracują,grzechoczą i etc.Wielkościowo 7-10cm,waga od 6 do 14g.Broń Boże nie namawiam do kupna...to wszystko z czystej ciekawości jak ryby będą reagowały na ''chińskie'' plasticzaki. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Pytanie z podobnej półki: ma ktoś doświadczenie w zakupach na Aibabie? Wygląda to na oferty dla handlowców i trzeba by indywidualnie pytać o pojedynczy zakup. Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Pytanie z podobnej półki: ma ktoś doświadczenie w zakupach na Aibabie? Wygląda to na oferty dla handlowców i trzeba by indywidualnie pytać o pojedynczy zakup. Ktoś, coś? Kupowałem na abibabie , można negocjować cene itp ale zakup zazwyczaj minimum xx szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ok, dzięki. Nie pozostaje nic innego jak zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Na Alibabie raczej tylko większe ilości ale przez to ceny bardziej atrakcyjne. Wysłane z mojego Letv X500 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Alibaba i aliexpres to formalnie te same serwisy w Chinach.Tylko ze jeden jest detaliczny aliexpres - coś w stylu naszego allegro, a drugi Alibaba opisywany jako hurtowy.Zasady, płatność itp są takie same na obydwu.często ludzie kupują większe ilsoci na Allibabie i sprzedają na sztuki na aliexpres. Ale zdarzają się tez producenci sprzeda jacy i tu i tu.Alibaba to jednak większe ilości, dość często oferty bezpośrednio od producentów, możliwość własnego brendowania - czyli robienia nazw i logo jakie sie chce przy określonej liczbie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 kupiłem na aliexpresie 51 przedmiotów głównie drobne przedmioty woblerki,gumy,plecionki jak na razie wszystko ok czas oczekiwania na przesyłkę od 10 do 35 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Hej, czy ktoś z Was wybierał przesyłkę drogą lotniczą i ile czasu czekaliście na zamówiony towar z tego rodzaju dostawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 U mnie rekord dostawy to jakieś 1,5 tygodnia a najdłużej około 4 miesiące :-) przeważnie jest to 3 tygodnie. Wysłane z mojego Letv X500 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dzięki. To co płynęło statkiem jest już u mnie, chyba drugi dostawca się zagapił i dlatego wysłał mi paczkę pocztą lotniczą niecałe 2 tygodnie po opłaceniu zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Hej, czy ktoś z Was wybierał przesyłkę drogą lotniczą i ile czasu czekaliście na zamówiony towar z tego rodzaju dostawą?Zamawiałem znajomemu wędkę. "Przesyłka gratis", więc się nie interesowałem. Do czasu. Zamówienie w poniedziałek, wędka dostarczona (kurier!) w czwartek. Oczy przecierałem. Lotnicza, z Szanghaju. Prawdziwy ekspres. Wędka za jakieś 40€ Nie zawsze jest tak kolorowo, kiedyś chciałem pewien "drobiazg" za 250 baksów, za lotniczą sklep zaśpiewał mi 260$. Dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Większość towaru już u mnie, wszystko ładnie spakowane, dodatkowo jakieś drobne sample. To zamówienie było już opłacone razem z wysyłką także mam nadzieję, że poczta lotnicza to tak w ramach przeprosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Panowie,podejrzanie tanie:https://www.aliexpress.com/item/Good-Quality-Famous-Brand-Professional-life-vest-fishing-vest-fishing-jacket-fishing-tackle-VF-152G-floating/32772975854.html?spm=2114.13010608.0.0.KGRqeU Jak jest z gwarancjami/ubezpieczeniem płatności na Alli? Istnieje coś takiego? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Sprzedawca z 0% feedbackiem, na pewno wałek, nawet nie markowe kamizelki są droższe. Na Aliexpress jest o tyle dobrze że jeśli produkt nie dotrze, dotrze uszkodzony lub jest niezgodny z opisem możesz ubiegać się o zwrot kasy i nie ma z tym najmniejszego problemu. Bezpieczniej niż na Allegro ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 wal jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Panowie,podejrzanie tanie:https://www.aliexpress.com/item/Good-Quality-Famous-Brand-Professional-life-vest-fishing-vest-fishing-jacket-fishing-tackle-VF-152G-floating/32772975854.html?spm=2114.13010608.0.0.KGRqeU Jak jest z gwarancjami/ubezpieczeniem płatności na Alli? Istnieje coś takiego? Pzdr Już kamizelek nie ma pod tym adresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi