Marcin Ostróda Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Panowie a czy ta koszulka nie jest typowo na rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 a jeśli jest to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 chyba nie jest to typowa na rower, rowerowe mają przedłużony tył i kieszenie na plecach np takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) No, wydaje mi się ze to raczej wędkarska - tak jak z Daiwy, STC, MHX czy street fishing JB Shimano wszystkie rowerowe - a przynajmniej te które widziadłem - wszystkie maiły kieszęń/nie z tyłu i zazwyczaj lekko wydłuzony tył.A wiec ta .. jest typowo wędkarska Edytowane 16 Lutego 2017 przez Archanioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Na wielkie szczupaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ok, nie upieram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Panowie 3 tygodnie temu zamówiłem multiplikator Daiwa Tatula. Towar przyszedł, wszytko ok. Co dziwne dostawa była z Estonii, pewnie tam jakiś magazyn mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Może przez Estonie tylko jechał... Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Być może, ale jak brat jakiś czas temu kupował coś innego, to było from China. A w Polsce miał powstać magazyn na towary w Chin ale niestety nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Może przez Estonie tylko jechał... Pozdrawiam, TomaszJak kupowałem jakąś pierdułę za parę groszy (made in China), to przesyłka też była z Estonii.Może mają tam jakieś centrum logistyczne. Edytowane 20 Lutego 2017 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Nie wiem z jakich powodów ale moje dwa multiki i szpula też jechały przez Estonię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Kolega Sławek ma rację, mają tam magazyn przerzutowy.Wynika to pewnie z dogodnych połączeń lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 A ja na moje tsuri-podobne okulary czekam już ze dwa miesiące i cisza - chyba nic z tego nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Reklamuj, ponoć oddają kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 dwa miesiące to już minął Ci chyba termin, trzeba było otworzyć spór, jak podglądasz zamówienie, to Ci na bieżąco pokazuje ile Ci zostało czasu na reklamację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Zrób jak Koledzy wyżej radzą.Ale sprawdź czy minął termin.Ja parę drobiazgów zamawiałem na przełomie roku i dopiero teraz przychodzą.Ale przychodzą.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Dzięki za rady . Ja nie jestem aż tak biegły ale poproszę kumpla , dzięki któremu doszło do zamówienia w ogóle ( on też zamawiał jakieś drobiazgi ) , żeby zobaczył na status realizacji zamówienia itp. Ciekawe , że część rzeczy dotarła dużo wcześniej a część ( ta droższa nieco ) jeszcze nie . Zobaczymy jak to się potoczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie wiem czy już ktoś o tym już pisał ale ,znalazłem fajną "nakładkę"na aliexpress w jęz. Polskim łatwe wyszukiwanie produktu wszystko przejżyście zresztą oceńcie sami. Allinside.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Wystarczy do adresu www.aliexpress.com dodać na początku pl (www.pl.aliexpress.com)... Ale jak dla mnie to małe nieporozumienie, jakoś wolę po angielski przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie każdy znać angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Chodzi o wygodę ale ja tam nikogo nie zmuszam do korzystania, i nie widzę ujmy w tym że staram się ułatwiać sobie życie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Oczywiście, że każdy użyje tego co mu bardziej pasuje ja po prostu korzystałem z Ali jak jeszcze nie było "spolszczone" i tak mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie wiem czy już ktoś o tym już pisał ale ,znalazłem fajną "nakładkę"na aliexpress w jęz. Polskim łatwe wyszukiwanie produktu wszystko przejżyście zresztą oceńcie sami. Allinside.plSpoko tylko trzeba adblocka wyłączyć bo inaczej nie trybi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jest też aplikacja na systemy android i ios (na Windowsa pewnie też) na ios brak polskiego języka, przeważnie przeglądam z tel z androidem wygodne toto, i jaka fajna nazwa, nie zgadniecie ????"aliexpress" Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jest też aplikacja na systemy android i ios (na Windowsa pewnie też) na ios brak polskiego języka, przeważnie przeglądam z tel z androidem wygodne toto, i jaka fajna nazwa, nie zgadniecie [emoji3]"aliexpress" Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaJest język polski na ios. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi