lukastrance Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Przyznać się . Kto kupił na Ali Tatulkę CT za niecałe 50 dolarów.To ja odpowiem - nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Przyznać się . Kto kupił na Ali Tatulkę CT za niecałe 50 dolarów.Promocja z racji 7 urodzin była? Wysłane z Tapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Mi jedna tylko paczka z ali nie dotarła. Niby doleciała do PL na lotnisko i wsiąkła. Kupiłem nóż za około 40 zł. Dostałem zwrot z alliexpresu po zgłoszeniu braku przesyłki przed upływem terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Promocja z racji 7 urodzin była? Wysłane z TapaByła i skończyła się że 2 dni przed rozpoczęciem sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Nie sądzę,żeby leżała na cle przesyłka dokładnie za:Kwota zamówienia: 21,13 PLN Więc niby kto winien? Krasnoludki? Zamówiłem sporo drobiazgów i żadnego problemu nie było jak do tej pory.... Generalnie z pracy PP jestem zadowolony...Swego czasu wysyłałem naprawdę dużo przesyłek i nie zdarzyło się,żeby jaka zaginęła. Ale jak to mówią... musi być wreszcie ten pierwszy raz hahahaha A złodziei odszczekam(tutaj) jak przesyłka dotrze... Romek, mi się wydaje, że świat nie jest taki zero- jedynkowy. Jak nie leży na cle, a nie doszła to złodzieje... Tak, wszyscy pracownicy poczty czyhali na Twoją przesyłkę od chinoli za 2 dychy No proszę Cię Jest pewnie ze 30 powodów, o których nie wiem, a z powodu których przesyłka nie dotarła dotąd do Ciebie. Kiedyś zastanawiałem się skąd w Warszawie na przystankach tyle ludzi o 4:30 rano i próbowałem wymyślić zawody do których trzeba wstawać o takiej porze. Wiele nie wymyśliłem, ale przypuszczam, że o wielu z zajęć tych ludzi dotąd nie wiem, że istnieją... Nie inaczej jest zapewne z powodami opóźnienia tej przesyłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Romek, mi się wydaje, że świat nie jest taki zero- jedynkowy. Jak nie leży na cle, a nie doszła to złodzieje... Tak, wszyscy pracownicy poczty czyhali na Twoją przesyłkę od chinoli za 2 dychy No proszę Cię Jest pewnie ze 30 powodów, o których nie wiem, a z powodu których przesyłka nie dotarła dotąd do Ciebie. Kiedyś zastanawiałem się skąd w Warszawie na przystankach tyle ludzi o 4:30 rano i próbowałem wymyślić zawody do których trzeba wstawać o takiej porze. Wiele nie wymyśliłem, ale przypuszczam, że o wielu z zajęć tych ludzi dotąd nie wiem, że istnieją... Nie inaczej jest zapewne z powodami opóźnienia tej przesyłki...No przepraszam bardzo Kolego,lecz ja nie jestem ciekaw Twoich przemyśleń skąd ludzie na przystanku o 4;30. Liczyłem,że odezwie się człowiek,co miał podobną sytuację.Bądź osoba co potrafi coś sensownego powiedzieć na temat... Przewertowałem kilka dostępnych stron...wiem,że kasa wróci..co to za kasa zresztą.I nie o kasę tutaj chodzi,lecz o info gdzie pies pogrzebany...tfu...przesyłka znaczy... Kiedyś było śledzenie przesyłek w każdym punkcie sortowniczym..było łatwiej zlokalizować gdzie jest. Koledzy - bardzo proszę - powstrzymajcie się przed nic nie wnoszącymi postami... Edytowane 29 Marca 2017 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ależ śledzenie jest nadal.Jeśli na Wer Wawa jest że wyszła, to powinna się pojawić informacja gdzie dotarła ( a potrafiła moja krązyć po kilku w Polsce zanim dotarła na pocztę).Miałem nawet info że wydana listonoszowi do dostarczenia.Paczka rejestrowana, co prawda nie z Ali, ale innego sklepu w PRoC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Eeee, Romek nie panikuj. Moja ostatnia przesyłka dotarła do mnie po 48 dniach, chociaż po śledzeniu wynikało, że po 20 dniach była już w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Trzeba również brać pod uwagę ze Chińczycy czasami dają nieprawdziwy numer przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Piórnik :-) https://pl.aliexpress.com/store/product/1pc-Creative-Fish-Pencil-Case-Pencil-Case-Large-Capacity-Upgrade-School-Gift-Funny-Fish-Free-Shipping/2134022_32764915203.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Przyznać się . Kto kupił na Ali Tatulkę CT za niecałe 50 dolarów.Polecieli w ciula z tymi tatulami. Miałem w koszyku ct i ct type-r a tu na 2 dni przed wielkim "sale" aukcje wycofane. Tatule dalej są ale o 2 dolce taniej a nie połowę :/ z resztą możnabyło sie domyślić ,że gdzieś będzie haczyk... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 No przepraszam bardzo Kolego,lecz ja nie jestem ciekaw Twoich przemyśleń skąd ludzie na przystanku o 4;30. Koledzy - bardzo proszę - powstrzymajcie się przed nic nie wnoszącymi postami...Uuu, Panie... Od tej pory będę pytał czego jesteś ciekaw zanim umieszczę post. Ale liczę na rewanż. Poluzuj warkoczyk może... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Haaa.... nadal jestem ciekaw tego samego... Ale nie na zasadzie domysłów,gdybania,wróżenia z fusów... Dane przesyłki: Numer przesyłki RF56......0CNRodzaj przesyłki: List polecony priorytetowyKraj nadania: ChinyKraj przeznaczenia: PolskaMasa: 0.07 kgStatus przesyłki:Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowaNadanie 2017-02-25 22:25 International Postal SystemWysłanie przesyłki 2017-02-28 00:45 SHANGHAIPrzyjęto w Polsce 2017-03-09 20:06 WER WarszawaPrzesyłka w transporcie 2017-03-09 21:00 Edytowane 29 Marca 2017 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Polecieli w ciula z tymi tatulami. Miałem w koszyku ct i ct type-r a tu na 2 dni przed wielkim "sale" aukcje wycofane. Tatule dalej są ale o 2 dolce taniej a nie połowę :/ z resztą możnabyło sie domyślić ,że gdzieś będzie haczyk... Nie tylko z tatulami... Teraz ceny są porównywalne z tym co było tydzień czy więcej wcześniej.Na kilka dni przed tą wyprzedażą ostro skoczyły do góry... Oczywiście nie wszystkie i nie wszystkie ostro hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielinskik Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Polecieli w ciula z tymi tatulami. Miałem w koszyku ct i ct type-r a tu na 2 dni przed wielkim "sale" aukcje wycofane. Tatule dalej są ale o 2 dolce taniej a nie połowę :/ z resztą możnabyło sie domyślić ,że gdzieś będzie haczyk... Nie Ty jeden Śmierdziało na kilometr, z resztą nie rozumiem, co mają na celu takie zabiegi. Może zwiększył się ruch na stronie sprzedawcy, ale czy przełożyło się to na sprzedaż? Śmiem wątpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie bierzecie pod uwagę, że ktoś się po prostu pomylił i dał zniżki nie od cen katalogowych tylko już wyprzedażowych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielinskik Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie bierzecie pod uwagę, że ktoś się po prostu pomylił i dał zniżki nie od cen katalogowych tylko już wyprzedażowych? Mogło być i tak. Podsumowując, chyba warto zakończyć dyskusję, nie ma co narzekać, bo 85 dolców za tatulę to i tak bardzo dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Haaa.... nadal jestem ciekaw tego samego... Ale nie na zasadzie domysłów,gdybania,wróżenia z fusów... Dane przesyłki: Numer przesyłki RF56......0CNRodzaj przesyłki: List polecony priorytetowyKraj nadania: ChinyKraj przeznaczenia: PolskaMasa: 0.07 kgStatus przesyłki:Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowaNadanie 2017-02-25 22:25 International Postal SystemWysłanie przesyłki 2017-02-28 00:45 SHANGHAIPrzyjęto w Polsce 2017-03-09 20:06 WER WarszawaPrzesyłka w transporcie 2017-03-09 21:00 Miałem taki przypadek, na WER Wwa przesyłka dotarła po kilku dniach od nadania, kilka dni przeleżała i pojawiła się informacja, że jest "w transporcie".I ten transport z Wwy na Pomorze trwał kilka tygodni. Bez żadnych odnotowań punktów pośrednich.Miałem podobne przypuszczenia co Ty, ale spokojnie czekałem do końca okresu ochrony.I nagle dotarła na miejsce... Sukces! Do dzisiaj nie wiem co tak naprawdę wpłynęło na taki długi czas dostarczenia przesyłki w Polsce.U siebie w Grecji (płacę przez przelewy24 więc nie zawsze Chińczyk umie/chce zmienić adres dostawy) jak widzę, ze dotarła na sortownię to po góra trzech dniach rano mam dostarczoną do domu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Balaclava z ali hehehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) ch*jowa nie podoba mi się Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez stone 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 ...... A złodziei odszczekam(tutaj) jak przesyłka dotrze... Witam Niniejszym spełniam obietnicę....Odszczekuję złodziei. Przesyłka dotarła. I dodam jeszcze,że Poczta Polska w moim prywatnym rankingu wiarygodnych firm i instytucji nadal prowadzi. A że przesyłka gdzieś tam sobie poleżała czy pojeździła... Cóż ten nie robi błędu co nic nie robi.To jest usprawiedliwione.... Pozdrawiam Romek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Z Ali to jest czasem tak, że nawet 6 tygodni na przesyłkę czekałem. Na jakieś 170 przesyłek 2 nie dotarły i zwrócili mi kasę. Nasze aledrogo przy tym to nadal express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ostatnio było zamieszanie z paskami geoffa. To tak w temacie te paseczki mogę polecić. Solidne, szerokie i mocne, paski geoffa to przy tych tasiemki (mam oba).https://pl.aliexpress.com/item/Handsome-Cool-Men-s-Fashion-Practical-Tactical-Military-Nylon-Buckle-Waist-Belt-Waistband-New-Arrival/32793108337.html?isOrigTitle=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ostatnio było zamieszanie z paskami geoffa. To tak w temacie te paseczki mogę polecić. Solidne, szerokie i mocne, paski geoffa to przy tych tasiemki (mam oba).https://pl.aliexpress.com/item/Handsome-Cool-Men-s-Fashion-Practical-Tactical-Military-Nylon-Buckle-Waist-Belt-Waistband-New-Arrival/32793108337.html?isOrigTitle=trueTo dobrze że je polecasz ale mają jeden podstawowy minus. Nie da się ich załozyć do spodni Geoffa. Są za szerokie do Ususów czy ZipZone.Tak z pamięci piszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Do zipzone faktycznie chinski pas jestbza szeroki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi