Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

własnie przyjechał moj TETON Z ALI ... w reali wyglada lepjej niz na foto ( fajna zabawka jak za takie pieniadze )

https://pl.aliexpress.com/item/1-98-meters-l-soft-ultra-light-carbon-horses-mouth-lure-rod-straight-shank-set-high/32346360215.html?spm=2114.13010608.0.0.mBG8ti

Jak faktycznie ocenicie jego akcje?

Jest to fast?? Mod czy jak to wyglada?

Ciezar wyrzutu opisany prawidlowo?

Jest wątek o Tetonach w dziale Sprzęt wędkarski - Spinning

Przy okazji - dokładnie się nie przyglądałem ale wydaje mi się, że rękojeść nie jest obłożona korkiem, tylko twardą barwioną pianką. Co uważam za zaletę, bo ten materiał  wydaje się bardziej trwały od korka.

Edytowane przez Grzegorz B.

Ja opisywałem ten kij, tutaj na j.pl ale w którym wątku? cholera nie pamiętam. Pokazywałem nawet foty z ugięciem pod tym pstrągiem, przy mocnym odjeździe.

Akcja MF, górny zakres ok 8gr w dole 1,5gr.

Trochę słabo gaśnie bo rzucie ale za to ładnie przenosi drgania i ładnie poddaje sie przy braniu, że ryba nawet nie wie kiedy już jest na haku. A zaciąć jest czym. Jak pisałem dolnik fajnie trzyma moc przy odjeździe ryby. Używałem z podpiętym ABU Revo LT6

Edytowane przez BOB1

Ale skoro pytałeś o czas oczekiwania na przesyłkę to pragnę poinformować, że moja poczta osiąga czas porównywalny z czasem dostawy na grzbietach wielbłądów w czasach Marco Polo "jedwabnym szlakiem" :D

Poczta Polska ....... u mnie przesyłki docierają tylko na pocztę . Żadnego awiza ,nic kompletnie nie mam .Sam muszę dzwonić na pocztę i zapytać czy im coś nie zalega zaadresowanego na mój adres , w odpowiedzi słyszę  : tak mamy ,zapraszamy pana po odbiór !!!! -  co takiego ? : nie mamy listonosza i musi pan przyjść osobiście !!! 

W ten sposób Poczta Polska dostarczyła mi trzy przesyłki w czerwcu tego roku .

• Like 3