Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Z reedoonów jestem zadowolony. Miałem też linkowane przez kolegę romeo7 MaxCatchy ale sprzedałem ze względu na mały rozmiar.

Reedony nie mają pełnej ramki co jest lekką wadą nad wodą ale równocześnie zaletą do auta (panoramiczny obraz, natomiast ramki ograniczałyby widoczność).

Witam Kolegów. Mam takie pytanie czy kupowaliście może w tym sklepie na ali http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=202041024&site=pl&shortkey=iU7naIvA&addresstype=600#/

Ponieważ moja paczka utknęła na sinotrans london i zaczynam się martwić. Czy może ktoś miał podobna sytuację?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

(...)

ps dojdzie, czasem tam miesiąc przesyłka leży ..chyba za duzo naszych z PP sie tam do roboty przeniosło ...

Raczej za mało...

Rodowici Anglicy, to przy naszych rodakach patentowane lenie. Przynajmniej taka jest dość powszechna (na Wyspach) opinia.

;)

Mam nadzieję, że wreszcie się ruszy żebym chociaż na połowę sierpnia dostał żeby na jeziorze Żarnowieckim wypróbować na zlocie bo tak to będę goły i wesoły :P.  Dziwi mnie tylko to dlaczego w tracingu jest niby że dotarła do kraju przeznaczenia, a ona jest w GB co raczej nie jest jej krajem przeznaczenia

Edytowane przez KrzyObr

Wiesz, czekałem ostatnio na przesylkę też... Wq....ny i swięcie przekonany że zginęła, bo i termin minął i tracking pokazał mi wysłane do nas już, po czym słuch zaginął.

Na trackingu (sprawdziłem z ciekawości) pokazała się już jako dostarczona, mniej więcej trzy tygodnie później, gdy znalazłem ją w skrzynce.

Koperta rozcięta dokładnie dokoła, zaklejona szarą taśmą, naklejony polski list przewozowy z datą dwa dni późniejszą niż ta która widniała jako wysłane do polski...

Trzy tygodnie krążyła ch. wie gdzie po naszej pieknej ojczyźnie....

• Like 1

własnie przyjechał moj TETON Z ALI ... w reali wyglada lepjej niz na foto ( fajna zabawka jak za takie pieniadze ) 

https://pl.aliexpress.com/item/1-98-meters-l-soft-ultra-light-carbon-horses-mouth-lure-rod-straight-shank-set-high/32346360215.html?spm=2114.13010608.0.0.mBG8ti

Dziś przyszły moje. Znaczy przyszły juz dawno ale dopiero dziś odebrałem od kuriera. I zonk. Byłem przekonany że przyszły spiningi a to casty. Niestety jak patrze w zamówienie to chyba zamówiłem z pazurem. Przynajmniej tak pisze. A nie chcę wmawiać sprzedawcy że zamówiłem coś innego niż dostałem. Może komuś potrzeba. Sprzedam po kosztach jakie poniosłem. plus kilka zł na przesyłke pocztą polską.  Cła nie było :)

Będę zamawiał ponownie spiningi bo za te pieniądze fajne kijki.

• Like 1