radekc1991 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Macie moze jakies fajne sprawdzone okulary polaryzujace na Ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 https://m.aliexpress.com/s/item/32678990314.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32678990314&productSubject=Titanium-Metal-Frame-Fly-Fishing-Polarized-Sunglasses-Brown-Yellow-And-Gray-To-Choose-Fishing-Sunglasses#autostay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Z reedoonów jestem zadowolony. Miałem też linkowane przez kolegę romeo7 MaxCatchy ale sprzedałem ze względu na mały rozmiar.Reedony nie mają pełnej ramki co jest lekką wadą nad wodą ale równocześnie zaletą do auta (panoramiczny obraz, natomiast ramki ograniczałyby widoczność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Może kogoś zainteresuje taki silnik elektryczny: https://pl.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-HANGKAI-5HP-Brushless-Electric-Boat-Outboard-Motor-with-48V-1200W-Output-Fishing-Boat/32713790916.html?traffic_analysisId=recommend_2088_1_81019_new2&scm=1007.13339.81019.0&pvid=8f828fcd-93d8-4a58-b4fe-ddb594ca6b6e&tpp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam Kolegów. Mam takie pytanie czy kupowaliście może w tym sklepie na ali http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=202041024&site=pl&shortkey=iU7naIvA&addresstype=600#/ Ponieważ moja paczka utknęła na sinotrans london i zaczynam się martwić. Czy może ktoś miał podobna sytuację? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Zamówiłem tam Tatule. Dziesięć dni po klepnięciu transakcji, paczka była u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Co znaczy utknęła? Ile tam ją trzymają? Co jest napisane w trackingu dokładnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Takie coś mam w tracingu. Właśnie też tam tatule zamówiłem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Lipca 2017 przez KrzyObr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Myślę że za wcześnie podnosisz alarm. Żeby Cię uspokoić, to moja paczka do dzisiaj jest w Londynie Edytowane 10 Lipca 2017 przez Najeżony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No może trochę za bardzo się denerwuje. Po prostu dziwi mnie to że w tym Londynie stoi ale może faktycznie trzeba trochę cierpliwości. Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No może trochę za bardzo się denerwuje. Po prostu dziwi mnie to że w tym Londynie stoi ale może faktycznie trzeba trochę cierpliwości. Dziękinie ma takiej miejscowości jak... Londynto na pewno jest Lądek, Lądek Zdrój... tak że spokój! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Może i tak być. Chociaż w tracingu jest london ale może i masz rację. Poczekam i będę pilnował czasu ochrony. Dziękuje jeszcze raz Edytowane 10 Lipca 2017 przez KrzyObr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Podlinkujcie jakas fajna kamerkę najlepiej ze wszystkimi dodatkami i extra beterią pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 nie ma takiej miejscowości jak... Londynto na pewno jest Lądek, Lądek Zdrój... tak że spokój! Centrum dystrybucyjne firmy Sinotrans (HK) Logistics Limited w Londynie (Wielka Brytania).Nie w Lądku czy Lądku Zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jano ma racje ..."nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój..." ps dojdzie, czasem tam miesiąc przesyłka leży ..chyba za duzo naszych z PP sie tam do roboty przeniosło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) nie ma takiej miejscowości jak... Londynto na pewno jest Lądek, Lądek Zdrój... tak że spokój!Jano ale to jest za granicą! Edytowane 12 Lipca 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jano ale to jest za granicą! aaaa, to co innego... zatem trzeba zobaczyć gdzie to jest?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (...) ps dojdzie, czasem tam miesiąc przesyłka leży ..chyba za duzo naszych z PP sie tam do roboty przeniosło ...Raczej za mało...Rodowici Anglicy, to przy naszych rodakach patentowane lenie. Przynajmniej taka jest dość powszechna (na Wyspach) opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Mam nadzieję, że wreszcie się ruszy żebym chociaż na połowę sierpnia dostał żeby na jeziorze Żarnowieckim wypróbować na zlocie bo tak to będę goły i wesoły . Dziwi mnie tylko to dlaczego w tracingu jest niby że dotarła do kraju przeznaczenia, a ona jest w GB co raczej nie jest jej krajem przeznaczenia Edytowane 12 Lipca 2017 przez KrzyObr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Wiesz, czekałem ostatnio na przesylkę też... Wq....ny i swięcie przekonany że zginęła, bo i termin minął i tracking pokazał mi wysłane do nas już, po czym słuch zaginął.Na trackingu (sprawdziłem z ciekawości) pokazała się już jako dostarczona, mniej więcej trzy tygodnie później, gdy znalazłem ją w skrzynce.Koperta rozcięta dokładnie dokoła, zaklejona szarą taśmą, naklejony polski list przewozowy z datą dwa dni późniejszą niż ta która widniała jako wysłane do polski...Trzy tygodnie krążyła ch. wie gdzie po naszej pieknej ojczyźnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 No nie pocieszające jest to co piszesz. Ale na razie jestem dobrej myśli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jak przyjedziesz do Orfy w sierpniu, zgłosisz braki i problemy sprzętowe ... to pomożemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Dziękuje bardzo za miłe słowo pocieszenia i ofertę pomocy [emoji4]Dziękuje jeszcze raz bardzo serdecznie [emoji5][emoji4][emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Lipca 2017 przez KrzyObr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 własnie przyjechał moj TETON Z ALI ... w reali wyglada lepjej niz na foto ( fajna zabawka jak za takie pieniadze ) https://pl.aliexpress.com/item/1-98-meters-l-soft-ultra-light-carbon-horses-mouth-lure-rod-straight-shank-set-high/32346360215.html?spm=2114.13010608.0.0.mBG8tiDziś przyszły moje. Znaczy przyszły juz dawno ale dopiero dziś odebrałem od kuriera. I zonk. Byłem przekonany że przyszły spiningi a to casty. Niestety jak patrze w zamówienie to chyba zamówiłem z pazurem. Przynajmniej tak pisze. A nie chcę wmawiać sprzedawcy że zamówiłem coś innego niż dostałem. Może komuś potrzeba. Sprzedam po kosztach jakie poniosłem. plus kilka zł na przesyłke pocztą polską. Cła nie było Będę zamawiał ponownie spiningi bo za te pieniądze fajne kijki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Napisz co konkretnie przyszło i za jaką kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi