Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam korzystać z aplikacji. Niedawno zauważyłem, że przy zakupach mobilnych ceny niektórych przedmiotów są dodatkowo niższe nawet o 10%. Przeglądanie ofert w telefonie jest męczące, ale dodaję je sobie do koszyka na komputerze, a kupuję już z telefonu

• Like 3

Polecam korzystać z aplikacji. Niedawno zauważyłem, że przy zakupach mobilnych ceny niektórych przedmiotów są dodatkowo niższe nawet o 10%. Przeglądanie ofert w telefonie jest męczące, ale dodaję je sobie do koszyka na komputerze, a kupuję już z telefonu

Też tak robię

Polecicie jakieś gumy typu Manns Predator/Ripper albo Relaks Kopyto/Jankes w długości 7-10 cm z alli? Tylko tak na 'tanie rwanie'. Bo większych niż 5 cm jakoś tanich nie mogę znaleźć.

Meredith 90 mm, 9 g, ok. 1,35 zł za sztukę po dzisiejszym kursie p24.

Dobre gumy, fajnie pracują i są trwałe, u mnie w morzu sprawdzają się  ;) .

post-47558-0-74829000-1502379035_thumb.jpg

post-47558-0-34737700-1502379079_thumb.jpg

Dalej będę uważał, że Kastking Mega8 jest przyzwoitą plecionką. Ale... trafić na właściwą wytrzymałość, to już loteria. Obie miały mieć 10 lb... zresztą sami zobaczcie: post-55546-0-86454100-1502392474_thumb.jpg

Edit: A może wytrzymałość ta sama, tylko średnica niekoniecznie? :ph34r:

Edytowane przez Młody wędkarz

Dalej będę uważał, że Kastking Mega8 jest przyzwoitą plecionką. Ale... trafić na właściwą wytrzymałość, to już loteria. Obie miały mieć 10 lb... zresztą sami zobaczcie: attachicon.gifSAM_0053.JPG

To jest kolego bubel w takim przypadku a nie przyzwoita pletka jak to by Bob napisał  :D  :ph34r:

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Bearking/Meredith - 20 małych gum za 0.01 USD (teraz inna cena, ale cyklicznie robią jakieś promo).

Nie wiem jeszcze co z tym zrobię, ale pewnie spróbuję na drop-shot albo powieszę na kotwiczce obrotówki:)

https://pl.aliexpress.com/item/Bearking-hot-LURE-JXS02-06-Fishing-Lure-20PCS-1g-5cm-Retail-hot-model-fishing-soft-lures/32717781947.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.33yCfx

xYUGWqw.jpg

Część

Kupiłem taką podróbę Buster-a 15 cm. Kosztował "całe" 7,5 USD (niecałe 28 zł). Jeszcze nie próbowałem jak to chodzi ale wizualnie zrobiony nie gorzej niż oryginalny Buster StrikePro 12 cm, którego kupiłem w Polsce za 60 zł. Oba są "wydmuszkami".

A tak w ogóle to ten oryginalny Buster nie powala jakością wykonania. Warstwa lakieru jest symboliczna.

https://pl.aliexpress.com/item/Free-shipping-fishing-lure-Jerk-bait-Lethal-Killer-Fishing-lures-150mm-76g/32730125598.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.dgBvmi

Pozdrawiam

Sławek

Edytowane przez sdd_
  • Like 1