MarasR Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Strasznie ch***we przynęty https://www.aliexpress.com/item/LUSHAZER-spoon-fishing-lure-5g-10g-silver-gold-metal-fishing-bait-spinnerbait-Treble-Hook-hard-lures/32815402114.html?spm=2114.10010108.1000014.5.4b24ae2bQB2ZWr&traffic_analysisId=recommend_3035_null_null_null&scm=1007.13338.80878.000000000000000&pvid=34c16b0e-aa31-4468-8f7f-b5950dd10abc&tpp=1Były kiedyś u nas w sklepach wędkarskich bardzo podobne przynęty pod nazwą LARSEN jak dobrze pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Larseny to inna bajka. Miała to być wahadłówka ze sterem jak w woblerze ... nigdy nic na to nie złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Larseny to inna bajka. Miała to być wahadłówka ze sterem jak w woblerze ... nigdy nic na to nie złowiłem U mnie podobnie czyli zero brań Ciekawe czy jest ktoś na sali i złowił cokolwiek oprócz zielska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Larsena mam, używałem i złowiłem na niego dwie sztuki szczupaka. Ale to była pierwsza przynęta jaka załozyłem.Później się okazało że na inne biorą dużo lepiej. Dodam ze była to komercja, sukcesu larsena na innych wodach nie udało mi się powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 U mnie podobnie czyli zero brań Ciekawe czy jest ktoś na sali i złowił cokolwiek oprócz zielska . Mam na sprzedaż dwa Larseny, przynęta-legenda, długo by o niej opowiadać ................jak zawsze się plątała z przyponem doprowadzając mnie do szewskiej pasji:) Ale te chińskie penisy w niczym ich nie przypominają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Pudełko z ali wydaje się w miarę solidne 14 zł (US $3.79) https://pl.aliexpress.com/item/New-Arrival-Double-Side-Waterproof-Pocket-Fly-Fishing-Box-Slid-Foam-Insert-170-Flies/32450846001.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.qFbwtOChyba te pudełeczko nada sie na przynety pdlodowe mormyszki ,kozy diably- czy moze widzieliscie jakis fajniejsze -praktyczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czy ktoś ma obrotomierz do spaliny z Ali? Jeśli się sprawdza to proszę o linka.Silnik 4 suwowy 9,9 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 https://www.aliexpress.com/item/FDDL-Brand-Can-pull-the-car-fishing-wheel-5-2-axis-Full-Metal-Fishing-Reel-Ball/32766655363.html Takie coś dziś "przyszło" - więcej w tym wątku - http://jerkbait.pl/topic/81730-czyżby-mała-rewolucja/page-3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Poszukuje wędki z ali o dlugosci 2.30-2.40 cw do 25g. Czy mozna prosic o podlinkowanie czegos ciekawego w niewielkiej kwocie a sprawdzonego żeby zakup nie trafił do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Koledzy jak z płatnością na tym Ali bo nie mogę ogarnąć. Można jakoś inaczej niż kartą ?? np, jakieś przelewy 24 czy coś ?? muszę się rejestrować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Koledzy jak z płatnością na tym Ali bo nie mogę ogarnąć. Można jakoś inaczej niż kartą ?? np, jakieś przelewy 24 czy coś ?? muszę się rejestrować ??Czego nie możesz ogarnąć ? Tego, że nawet tam nie wszedłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Wszedłem , widzę że są różne metody płatności ale nie mogę wybrać nic innego oprócz karty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Można przez przelewy 24. Yrzeba wybrać inne płatności, czt jakoś tak...Za pierwszym razem też miałem problem żeby to ogarnąć, szczególnie ze smarkfona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Przepraszam bo pytaie będzie dotyczyło nie w wędkarskiego asortymentu ale ze jest tu wielu znawcow ali to moze uzyskam porade -Chce kupić smartfona - co wybrać z oferty ali Edytowane 4 Września 2017 przez prime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Przepraszam bo pytaie będzie dotyczyło nie w wędkarskiego asortymentu ale ze jest tu wielu znawcow ali to moze uzyskam porade -Chce kupić smartfona - co wybrać z oferty aliTo tak jak byś zapytał jaki samochód masz wybrać. Toż tam jest wszystko. Od przysłowiowych telefonów na stówę do kilku tysięcy. Polecam forum telchina. Tam poczytaj. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Września 2017 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 No fakt Ok to chodzi mi tel w segmencie cenowym 200$ - zeby działało w naszych waunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Przepraszam bo pytaie będzie dotyczyło nie w wędkarskiego asortymentu ale ze jest tu wielu znawcow ali to moze uzyskam porade -Chce kupić smartfona - co wybrać z oferty aliNapisz cos wiecej czego oczekujesz od telefonu to moze ktos Ci cos doradzi... Ja sam juz nie kupuje drogich samsung itp bo i tak co pol roku zalicza glebe na beton[emoji24] Mam teraz Oukitel K6000pro i naprawde godny polecenia telefon. Bateria trzyma dlugo przy lte a do tego jest nawet niezly aparat. I to wszystko za ~ 550zl. Aha ma globalny modem wiec nie ma problemu z sieciami w polsce. Zobacz sobie np. Oukitel K10000pro lub K6000plus, duze baterie, dosc solidne fajne wykonanie. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Września 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Telefonów do 200 $ jest od ch** do wyboru musisz sie określić na czym najbardziej zależy (pamięć, uklad graficzny, wygląd, mocna bateria itp.) Również polecam lekture telchina.pl jest to kopalnia wiedzy. Sam używam chińskich smartfonow różnych marek od chyba 4 lat i jestem bardzo zadowolony. Tylko trzeba mieć choćby niewielkie pojęcie żeby nie kupić "super hiper mega okazji" która po tygodniu wyląduje w koszu jakby co służę pomocą, pozdrawiam Edytowane 4 Września 2017 przez lukastrance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Telefonów do 200 $ jest od ch** do wyboru musisz sie określić na czym najbardziej zależy (pamięć, uklad graficzny, wygląd, mocna bateria itp.) Również polecam lekture telchina.pl jest to kopalnia wiedzy. Sam używam chińskich smartfonow różnych marek od chyba 4 lat i jestem bardzo zadowolony. Tylko trzeba mieć choćby niewielkie pojęcie żeby nie kupić "super hiper mega okazji" która po tygodniu wyląduje w koszu jakby co służę pomocą, pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu TapatalkaDokladnie tak jak kolega stwierdzil, trzeba wiedziec czego sie oczekuje od telefonu. Bardzo czesto chinczyk dziala lepiej niz srednia polka dostepna oficialnie w polsce... Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 DziekujePanowie Zalezy mi na tym by robil dobre fotki byl na androidze z dlugo trzymajaca bateria (obecnie mam lumie 920 i juz nie chce Lyndolsa - ) Tak ze nie musi byc markowiec ma dzialac i sie nie wieszać nie sciagam filmow wiec pamiec standardowa do zdjec-czasem nagrywam filmiki tak ze mysle ze 16gb to a i 8 moze by starczylo W lumi mam GPS a jak to wyglada w innych nie wiem wiec tez dobrze by bylo gdyby GPS Lukasz a ty co polecasz moze kliknij na priw by juz nie zaśmiecać wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Sam jestem na etapie poszukiwań czegoś w podobnej cenie bo uśmierciłem swojego LeTV. Najprawdopodobniej kupie teraz Lenovo P2 albo Xiaomi mi5x. Marke Xiaomi mogę polecić z czystym sumieniem, np. zerknij na model Redmi Note 4. Co do aparatu niestety nie jest zbyt kolorowo. Chinczyki robią przyzwoite zdjecia w dobrym świetle ale po zmroku już gorzej. Tutaj jednak iphone 6 albo Galaxy S6 nie mają konkurencji (pisze o modelach które miałem okazję testować). Ponoć droższe modele Meizu robią super zdjęcia. GPS najlepiej działa na procesorach Snapdragon ale nowsze procki Mtk też sobie już dobrze radzą. Za dużo tego żeby opisać w jednym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Mam oukitel k6000pro ma baterie 6000mah. W pracy bardzo czesto ogladam cos na youtube z sluchawkami bluetooth. W takiej opcji mam 8.5-9h czasu na ekranie co jest super wynikiem. Co do zdjec to jak swiatlo jest dobre to wychodza ladne jesli ciemno no coz nie jest to lustrzanka. Spelnia moje oczekiwania w 100% do tego mam juz nawet androida 7.0 a jest to telefon z przed roku... Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Sam jestem na etapie poszukiwań czegoś w podobnej cenie bo uśmierciłem swojego LeTV. Najprawdopodobniej kupie teraz Lenovo P2 albo Xiaomi mi5x. Marke Xiaomi mogę polecić z czystym sumieniem, np. zerknij na model Redmi Note 4. Co do aparatu niestety nie jest zbyt kolorowo. Chinczyki robią przyzwoite zdjecia w dobrym świetle ale po zmroku już gorzej. Tutaj jednak iphone 6 albo Galaxy S6 nie mają konkurencji (pisze o modelach które miałem okazję testować). Ponoć droższe modele Meizu robią super zdjęcia. GPS najlepiej działa na procesorach Snapdragon ale nowsze procki Mtk też sobie już dobrze radzą. Za dużo tego żeby opisać w jednym poście Mam P2 i mogę powiedzieć ze to super hiper telefon. Z jednym wyjątkiem. Zdjęcia w kiepskich warunkach oświetleniowych sa tragiczne. O dziwo filmy sa ok. Zdjecia w dobrym swietle akceptowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Przepraszam bo pytaie będzie dotyczyło nie w wędkarskiego asortymentu ale ze jest tu wielu znawcow ali to moze uzyskam porade -Chce kupić smartfona - co wybrać z oferty ali Xiaomi Redmi 4X Prime 4 GB RAM 64 GB ROM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 No właśnie. Syn mi coś wspominał, że ta firma będzie rządziła na rynku?! to możliwe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi