Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Jeżeli jesteśmy w temacie latarek... To może macie coś na oku w dobrej cenie z Ali? Pozdrawiam, Tomasz eSSzukaj czegoś z diodą XM-L2 , XM-L U2, zawodowo używam Mactronica Thunder XTR, przedtem używałem Mactronica blackeye 780. Latarki zaopatrzone w/w diody. Edytowane 22 Listopada 2017 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Tomasz wysłałem info na priv, bo oferta nie dotyczy Ali. PozdrawiamKolege Małkociniak widzę dalej interesują tematy poboczne jak płeć czy zastosowanie.Wiesz, dobrze wiedzieć do kogo się zwracasz (on, ona), to taki aspekt wynikający z wychowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Z tego co się kiedyś orientowałem (choć pamięć może mnie zawodzić) dioda T6 która niby jest w tej pałkolatarce nie ma szans wygenerować 2000lm (a tak zakłada sprzedawca), nie jest w stanie wygenerować nawet połowy tej wartości generalnie jako latarka to raczej szału nie będzie ale jako pałka z funkcją święcenia się sprawdziZ diody XM-L T6 bo taka zapewne jest w tej pale, można osiągnąć maksymalnie 500 lm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Bardzo dobre i tanie (jak za tą jakość) są latarki Convoy. Do ogólnego zastosowania polecam S5, S2+ mam obie i świecą dość szeroko i daleko. Do tego, dobry akumulatorek, ładowarka Miller ML102 i dyfuzor (przydatna rzecz, ta latarka z nałożonym dyfuzorem świeci dookólnie coś jako 100 watowa żarówka).Trochę drożej SKILHUNT H03 - można używać zarówno jako czołówkę i latarkę ręczną. Super szerokie, mocne i przyjemnie światło, przemyślane tryby i ogólnie fajna konstrukcja. Ogólnie te latarki można często wyrwać w lepszych cenach na Banggood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Bardzo dobre i tanie (jak za tą jakość) są latarki Convoy. Do ogólnego zastosowania polecam S5, S2+ mam obie i świecą dość szeroko i daleko. Do tego, dobry akumulatorek, ładowarka Miller ML102 i dyfuzor (przydatna rzecz, ta latarka z nałożonym dyfuzorem świeci dookólnie coś jako 100 watowa żarówka).Trochę drożej SKILHUNT H03 - można używać zarówno jako czołówkę i latarkę ręczną. Super szerokie, mocne i przyjemnie światło, przemyślane tryby i ogólnie fajna konstrukcja. Ogólnie te latarki można często wyrwać w lepszych cenach na Banggood. Jeżeli jesteśmy w temacie latarek... To może macie coś na oku w dobrej cenie z Ali? Pozdrawiam, Tomasz eSTak jak Grzesiek napisał latarek szukaj na Bangood i Gearbest , najlepiej za pośrednictwem n/w stronki, linki do okazji i czasem przydatne opinie użytkowników.https://www.pepper.pl/promocje/latarka-convoy-l6-6000-6500k-za-4499-gearbest-59245 Edytowane 22 Listopada 2017 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 ALLBLUE 2017 Good Quality Fishing Lure Laser Minnow Wobbler Professional Baits 70mm/6.5g 8# Anti-rust Hook Crankbait Popper AB02http://s.aliexpress.com/yIR3eeii(from AliExpress Android) Te są całkiem dobre i lotne.Bardzo dobre woblerki do twitchingu okoniowego. Do złudzenia przypominają Basary od LuckyJohna. Kotwiczki wyglądają na słabe, ale w sumie nie miałem z nimi żadnych złych przygód. Wobler zatrzymany w miejscu nie stoi poziomo jak Basara, a leci lekko do przodu. Na początku myślałem,że będzie mniej skuteczny, ale bywały takie dni kiedy okonie brały tylko w chińczyki... pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Wiesz, dobrze wiedzieć do kogo się zwracasz (on, ona), to taki aspekt wynikający z wychowania. Co ma piernik do wiatraka a tym bardziej mojego pytania...no comment Edytowane 22 Listopada 2017 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Co ma piernik do wiatraka a tym bardziej mojego pytania...no commentPrzeczytaj jeszcze raz to co napisałem, tylko proszę przyłóż się. Wiem że mocno promowana jest trzecia płeć, jakoś to mnie nie przekonuje. Jeśli toś zwraca się do Ciebie zamiast widziałeś zamiast widziałaś, oglądałaś zamiast oglądałeś, czy cie to nie razi?Jak dla mnie możesz być gender, myślę że zrozumiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, tylko proszę przyłóż się. Wiem że mocno promowana jest trzecia płeć, jakoś to mnie nie przekonuje. Jeśli toś zwraca się do Ciebie zamiast widziałeś zamiast widziałaś, oglądałaś zamiast oglądałeś, czy cie to nie razi?Jak dla mnie możesz być gender, myślę że zrozumiałeś ?Przeczytaj moje pierwsze pytanie i pomyśl. Naprawdę jak chcesz mądrze podyskutować to pisz na priv i nie zaśmiecaj wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Skilhunt H03 za 24,11$ na gearbest (super cena)kod: BlackFriday58https://www.gearbest.com/...l?lkid=11999189 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Skilhunt H03 za 24,11$ na gearbest (super cena)kod: BlackFriday58https://www.gearbest.com/...l?lkid=11999189The Code you entered has expiredH02 ma dobre opinie:https://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=15947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Convoy M1 bardzo uniwersalna i poręczna latareczka, kupiłem na światełkach modowaną, świeci jak mały halogen. Dokupiłem do kompletu na gearbest za 8$ mniejszego brata s1, ale jeszcze nie dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Bardzo dobre woblerki do twitchingu okoniowego. Do złudzenia przypominają Basary od LuckyJohna. Kotwiczki wyglądają na słabe, ale w sumie nie miałem z nimi żadnych złych przygód. Wobler zatrzymany w miejscu nie stoi poziomo jak Basara, a leci lekko do przodu. Na początku myślałem,że będzie mniej skuteczny, ale bywały takie dni kiedy okonie brały tylko w chińczyki... pozdrawiamJak z jakoscia lakieru? Nie kruszy sie po kilku bliskich spotkaniach z kamieniami? Nie trzeba nic podklejac przed wodowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 https://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=kastking+kodiak#/ czy to nie przypomina daiwy certate? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No i cena taka bardziej dżapańska?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Żeby równać z ceną do Japońskiej to jeśli dobrze liczę trzeba przemnożyć razy cztery , chyba że faktycznie mówisz o dżapańskiej. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 https://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=kastking+kodiak#/ czy to nie przypomina daiwy certate?Tu go masz na części pierwsze rozebranego. Tylko tłumacz gogla się przyda. https://jeanpaulcharles.wordpress.com/2017/01/07/le-moulinet-kastking-kodiak-4000/ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Macie gdzie schemat ceraty dla porównania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Z tłumaczenia wynika, że za ta cenę warto. Jeszcze szpula zapasowa by się przydała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) http://www.bassgrab.com/kastking-kodiak-spinning-reel/ tutaj również coś tam piszą Nawój wygląda na zdjęciu kiepsko, może da się to wyregulować Edytowane 27 Listopada 2017 przez fonix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 oglądając zdjęcia sądzę że się da podkładkami pod szpule.Niedowój na dole nadmiar na górze do się wyregulować. Tylko stożek mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jak wierzyć w testy kogoś, kto nie skorygował takiego nawoju? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 04CERTATE-3000-00055244.gifCholera,przyjrzałem się temu mocniej, i tak samo wyglądajcie bebechy i takie rozwiązania ma moja Tsurinoya TSP, i na bank takie same ma Piscifun Stone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jak wierzyć w testy kogoś, kto nie skorygował takiego nawoju?Z praktyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi