slawek_2348 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Pod lodem można łowić i dorsze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Wolę ten:http://www.zahar.eu/info.htmlDroższy, ale nie ma żadnego porównania. No i od naszego forumowego kolegi No I sluszna decyzja nie jest drogi do jakośći też będę go zamawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Możesz to rozwinąć?Pamiętaj o zasadach tworzenia wpisów. Ograniczasz się do stwierdzeń składających się z jednego, najwyżej dwóch słów. Jest to nie tylko niegrzeczne i niezgodne z naszymi zasadami, ale i nic, zupełnie nic nie wnosi do tematu. Ot, bezsensowna pisanina. Jeśli coś stwierdzasz, umotywuj, na jakiej podstawie tak uważasz, jakie przeprowadziłeś badania, które swoimi stwierdzeniami podważam, jakie własne doświadczenia posiadasz, jaką wiedzą zechcesz się podzielić. Bo jak na razie, to poza łamaniem regulaminu nic nie wniosłeś do dyskusji. Ale co tu rozwijać. W łapach nie miałeś a porównujesz. Porównanie Trabant - Mazda na poziomie przedszkola (bo ja rzucę idiotyzm typu Ferrari - Mazda).Aż tak trzeba ci to wyjaśniać?!EOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Oj Krzysiek, Krzysiek...Może kiedyś nauczysz się czytać ze zrozumieniem to, co zostało napisane. Nigdzie nie napisałem, w żadnym sformowaniu dosłownym lub synonimie, że porównywałem te dwa wyczepiacze. Jeśli mam wybór, to wybieram coś, co jest rodzimej produkcji, wspierając polskiego rzemieślnika, a przy okazji naszego forumowego kolegę. I nie potrzebuję konfrontować tych dwóch urządzeń, by mieć pewność, że jest to ze wszech miar słuszny wybór. A że przy okazji nabywam Ferrari (do tego w cenie Mazdy), to wygrywam dodatkowo. I aby uprzedzić kolejne infantylne pytanie, skąd niby wiem, że jest to Ferrari wśród wyczepiaczy, poczytaj sobie poniższy wątek:http://jerkbait.pl/topic/2444-odczepiacze-do-przynęt-i-co-robicie-by-zaczepów-było-mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Poważnie? Wielkość 3000 - 4000 z przeznaczeniem na lód?! Czy to tylko taki niewinny żarcik Poważnie.Łowię głeboko i nie chce mi się pitolić kołowrotkiem ze szpulą rozmiaru naparstka.Ryby też spore więc.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie posłuchał by kto tej opinii- bo rosyjskiego się uczyłem a nic nie ma po ichniemu: Bo może zaryzykował bym dać 80zł zamiast 600 Ali lub Amazon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Nie posłuchał by kto tej opinii- bo rosyjskiego się uczyłem a nic nie ma po ichniemu: https://www.youtube.com/watch?v=HXOZoUCYcv0 Bo może zaryzykował bym dać 80zł zamiast 600 Ali lub Amazon. Nic tylko brac????Prawie Stradic???? Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jak tak to biorę Może się trafi ten po dobrym odbiorze technicznym Widać tylko że hamulec trzeba będzie może przeszlifować, a i w razie co to mam jeszcze z czasów komuny azbestowe płytki- w sam raz takie do hamulca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 No widać że wszyscy używają stelli i innych stradic'ów a co Chińskie to wszystko be i trzeba obśmiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 No widać że wszyscy używają stelli i innych stradic'ów a co Chińskie to wszystko be i trzeba obśmiać.... spokojnie... przyjdą czasy, że i stella będzie w chinach robiona... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 A jeśli to do mnie to też spoko: źle odczytałeś moje wstawki emotików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Różne rzeczy z ali kupujemy, jedne lepsze inne gorsze jakościowo. Czy może ktoś z Was skusił się i zaryzykował zakup śpiochów z aliexpress?https://pl.aliexpress.com/item/New-style-Men-s-Fly-Fishing-Stocking-Foot-Chest-Waders-Affordable-Breathable-Waterproof-fishing-Wader/32825341468.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.0lgf4z https://pl.aliexpress.com/item/Stand-to-the-chest-to-wear-pants-in-the-water-fishing-wading-suits-10000-waterproof-breathable/32512318465.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.0lgf4z Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nie posłuchał by kto tej opinii- bo rosyjskiego się uczyłem a nic nie ma po ichniemu: Bo może zaryzykował bym dać 80zł zamiast 600 Ali lub Amazon. Prosze bardzo Ma jeden duzy minus, brak plynnego hamulca.Ten z linku to model 4000, ale wielkosciowo wedlug goscia max 3000 w porownaniu do innych mlynkow, ale ma stopke jak w modelach 4000 (powiedzmy daiwy) czyli dluzszaTakze jak masz obciety uchwyt w wedce, lub uchwyt skss lub tvs to moze nie pasowac, nie dokrecisz dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Tak- mankament hamulca widać nawet na filmie, ale za tą kasę sprawdzę.Mam nadzieję, że to nie babol konstrukcyjny a tylko niedoróbka jego tarcz- trochę więc manualnej manipulacji przy nim i może będzie OK?Gorzej z tą wielkością: właśnie o duży mi chodzi, chyba więc zamiast tego 4000 wezmę małego na okonki.A z dużych co innego poszukam.Jak w pokerze: sprawdzam Edytowane 7 Stycznia 2018 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Jeśli chcesz coś większego, zainteresuj się tą nowatorską konstrukcją https://pl.aliexpress.com/item/FDDL-Brand-Can-pull-the-car-fishing-wheel-5-2-axis-Full-Metal-Fishing-Reel-Ball/32766655363.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Moment: muszę poszukać/załapać o co w nim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 http://jerkbait.pl/topic/81730-czyżby-mała-rewolucja/page-3 Proszę - prawie cały wątek o tym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Poczytałem o tym "bez-rotorowcu": nie będę eksperymentował, wystarczy że szykuję multik na giełdę więc wystarczy I po przemyśleniu zamówiłem jednak 4000 pseudo ShimanoJako mały zamówię chyba chińczyka z Worm Shawt, X-Aero Wrap i trybami Hagane- a co: jak już to zaszaleć to na całego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 https://pl.aliexpress.com/item/2016-New-Arrival-EMS-Original-Abu-Garcia-VENGEANCE-II-Baitcasting-Fishing-Rod-6-6-1-98M/32731469958.html?spm=a2g17.10010108.1000016.1.1ac8d341aqasik Też na rubelki wam przewalutowało???Można zmienić na $, czy to ichi wymysł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 https://pl.aliexpress.com/item/2016-New-Arrival-EMS-Original-Abu-Garcia-VENGEANCE-II-Baitcasting-Fishing-Rod-6-6-1-98M/32731469958.html?spm=a2g17.10010108.1000016.1.1ac8d341aqasik Też na rubelki wam przewalutowało???Można zmienić na $, czy to ichi wymysł???U mnie pokazuje w dolarach i złotych Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Na górze ekranu, na pasku - "dostawa do...'' - tam są też waluty do ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Fajne, naprawdę przyjemne do ciała rękawiczki, jak ktoś ma duża "łapę" to polecam XXL.Oczywiście nie są skórzane.https://pl.aliexpress.com/item/SeaKnight-PU-Leather-Fishing-Gloves-Full-Finger-Breathable-Anti-Slip-Winter-Gloves-Neoprene-Outdoor-Fishing-Tackle/32783652283.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.wdvyFz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ale zje...na dziurka przy rzepie jest ... Jak w prawie każdych niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi