Popeye Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Panowie podpowiedzi potrzebuję zamówiłem przedmiot X na ali. Za 5 dni kończy się okres maksymalnego czasu dostawy. Wczoraj skorzystałem z funkcji sporu. Wątpię, że otrzymam zamówiony przedmiot. Sprzedający zaproponował mi aby poczekać 5 dni i jeśli paczka nie przyjdzie to zwróci mi pieniądze. Jako, iż z natury jestem nieufny ciężko jest mi wierzyć w jego gwarancje. Odrzucić propozycję sprzedającego? jak wygląda zwrot pieniędzy kiedy przelew został dokonany przez serwis przelewy24 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Czy twój numer tarckingowy ma z tyłu s przodu i z tyłu literki ? jeśli tak to sprzedawca i Ty powinniście widzieć miejsce przesyłki. Kiedy zrobiłem zakupy 11.11 sprzedawcy widzieli że przesyłka jest w drodze a z mojej strony grozi wszczęcie sporu, przezornie sami wydłużali okres ochrony.Jeśli chodzi o zwrot, to trafi on na konto z którego wyszedł przelew, też miałem taką sytuację gdzie serwis alli zwracał mi pieniądze. Dopóki nie potwierdzisz otrzymania przesyłki kwota za towar jest w gestii serwisu nie sprzedawcy. Edytowane 1 Lutego 2018 przez Małkociniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Panowie podpowiedzi potrzebuję zamówiłem przedmiot X na ali. Za 5 dni kończy się okres maksymalnego czasu dostawy. Wczoraj skorzystałem z funkcji sporu. Wątpię, że otrzymam zamówiony przedmiot. Sprzedający zaproponował mi aby poczekać 5 dni i jeśli paczka nie przyjdzie to zwróci mi pieniądze. Jako, iż z natury jestem nieufny ciężko jest mi wierzyć w jego gwarancje. Odrzucić propozycję sprzedającego? jak wygląda zwrot pieniędzy kiedy przelew został dokonany przez serwis przelewy24 ?Miałem coś w Twoim stylu ,wybrałem zwrot bez czarowania sprzedającego.Po kilku dniach otrzymałem zwrot kasy. Po kolejnych 14 dniach towar pojawił się pod moim adresem. Napisałem do sprzedawcy że dostałem jednak towar z lekkim opóźnieniem.Napisałem żee zakupie jeszcze raz ale niech mi go nie wysyła a ja za 20dni potwierdze że towar otrzymałem a on dostanie zamrożoną kasę. Także płaciłem przez przelewy24 ,kasa wróciła bez problemu po 2-3 dniach. Edytowane 1 Lutego 2018 przez marianosum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 U mnie wyglądało to tak:https://alipaczka.pl/?track=LF305921891CN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 U mnie wyglądało to tak:https://alipaczka.pl/?track=LF305921891CNWidać po śledzeniu na poczcie http://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=LF305921891CN że to przesyłka polecona priorytetowa ale dużo przesyłek jest takich których nie można śledzić w żaden sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Napisane jest, ze to koszula marki plaid ... A co do rozmiarów to są i inne. Sa nawet z metkami ...Możesz podesłać link do koszul niby-Simmsa w innych rozmiarach? Nie mogę znaleźć, a zastanawiam się nad zakupem rozmiaru M. Myślę o tym jak wygląda mój pobyt na rybach. Błoto, śluz z ryby (ale to tylko czasami ), wieczorem kiełbasa z grilla z ręki (bo widelec i nóż zostało w przedpokoju) i zimne piwo a potem kima w aucie. I jak na takie warunki wziąć koszulę Simmsa za 400 pln? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Panowie podpowiedzi potrzebuję zamówiłem przedmiot X na ali. Za 5 dni kończy się okres maksymalnego czasu dostawy. Wczoraj skorzystałem z funkcji sporu. Wątpię, że otrzymam zamówiony przedmiot. Sprzedający zaproponował mi aby poczekać 5 dni i jeśli paczka nie przyjdzie to zwróci mi pieniądze. Jako, iż z natury jestem nieufny ciężko jest mi wierzyć w jego gwarancje. Odrzucić propozycję sprzedającego? jak wygląda zwrot pieniędzy kiedy przelew został dokonany przez serwis przelewy24 ? W kontaktach z Ali.. wskazana cierpliwość.Kilkadziesiąt zakupów - fakt niektóre groszowe i wysyłane przesyłką nierejestrowaną i wszystkie doszły.Było jedno spóźnienie ale i tak w czasie się zmieścili.A ja już i tutaj piekliłem się na pocztę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Możesz podesłać link do koszul niby-Simmsa w innych rozmiarach? Nie mogę znaleźć, a zastanawiam się nad zakupem rozmiaru M. No weź a co mi tam ... kliknij na ten obok, a na samym dole będą inne https://pl.aliexpress.com/item/Men-Fishing-Shirt-Brand-Plaid-Shirts-Fishing-Clothes-LS-Fast-Dry-UPF30-UV-Breathable-Outdoor-Hiking Edytowane 1 Lutego 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (... ) I jak na takie warunki wziąć koszulę Simmsa za 400 pln? ale zawsze można wziąć taką za 700 http://salar.pl/produkt-1644-k-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Panowie podpowiedzi potrzebuję zamówiłem przedmiot X na ali. Za 5 dni kończy się okres maksymalnego czasu dostawy. Wczoraj skorzystałem z funkcji sporu. Wątpię, że otrzymam zamówiony przedmiot. Sprzedający zaproponował mi aby poczekać 5 dni i jeśli paczka nie przyjdzie to zwróci mi pieniądze. Jako, iż z natury jestem nieufny ciężko jest mi wierzyć w jego gwarancje. Odrzucić propozycję sprzedającego? jak wygląda zwrot pieniędzy kiedy przelew został dokonany przez serwis przelewy24 ?Jak nie śpieszy Ci się to zawsze możesz poprosić o wydłużenie czasu ochrony, robią to bez problemu.Sam czekam jeszcze na przedmioty zakupione 11.11. Co do zwrotu kasy to bez problemu po sporze wraca na konto, a bez sporu zwracają na konto paypal, dziś właśnie tak dostałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Te podobne do tych na alli są po czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak nie śpieszy Ci się to zawsze możesz poprosić o wydłużenie czasu ochrony, robią to bez problemu.Sam czekam jeszcze na przedmioty zakupione 11.11. Co do zwrotu kasy to bez problemu po sporze wraca na konto, a bez sporu zwracają na konto paypal, dziś właśnie tak dostałem.A jest na alli dostępna metoda płatności paypal ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 A jest na alli dostępna metoda płatności paypal ?Nie ale zwracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Panowie podpowiedzi potrzebuję zamówiłem przedmiot X na ali. Za 5 dni kończy się okres maksymalnego czasu dostawy. Wczoraj skorzystałem z funkcji sporu. Wątpię, że otrzymam zamówiony przedmiot. Sprzedający zaproponował mi aby poczekać 5 dni i jeśli paczka nie przyjdzie to zwróci mi pieniądze. Jako, iż z natury jestem nieufny ciężko jest mi wierzyć w jego gwarancje. Odrzucić propozycję sprzedającego? jak wygląda zwrot pieniędzy kiedy przelew został dokonany przez serwis przelewy24 ? Ja czekałem do końca i przesyłka(śledzona, po opuszczeniu Chin na ponad miesiąc znikła) dotarła w dzień po max. terminie dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 ale zawsze można wziąć taką za 700 http://salar.pl/produkt-1644-k-34 Tower, nie martw się, ten model na Alimenty też jest! A może polecic jakieś sprawdzone spodnie wedkarsko-trekingowe? Szukam i też nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Tower, nie martw się, ten model na Alimenty też jest! A może polecic jakieś sprawdzone spodnie wedkarsko-trekingowe? Szukam i też nie mogę znaleźć. Kilkanaście postów wcześniej popatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Na Ali sprzedawcy nie mogą już oficjalnie sprzedawać "replik" markowych rzeczy tak jak jeszcze kilka lat temu więc kombinują i ukrywają aukcje. Na Ali można też kupić podróbki Nike, Adidasów, markowych okularów, torebki itd. ale są to aukcje ukryte. Na zdjęciach widać że to Simms a przynajmniej ma takie logo i metkę na kołnierzu. Czy oryginał? Nie sądzę.Nigdy nie wiadomo czy to jest oryginał. Ja dwa lata temu kupiłem na Ali koszule Simssa i mogę powiedzieć ,że jeśli to podróbka to daj Boże wszystkie ciuchy w takiej jakości. Myślę, że jeszcze wiele lat posłuży ????Żałuję, że tylko jedną wziąłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 A może polecic jakieś sprawdzone spodnie wedkarsko-trekingowe? Szukam i też nie mogę znaleźć. http://jerkbait.pl/topic/84835-platforma-aliexpress-sprzęt-z-chin/?p=2316803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Tower, nie martw się, ten model na Alimenty też jest! A może polecic jakieś sprawdzone spodnie wedkarsko-trekingowe? Szukam i też nie mogę znaleźć.Niedawno jeszcze w Danii były oryginalne ZipZone Geoffa za 100 z hakiem. Nic lepszego nie znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Niedawno jeszcze w Danii były oryginalne ZipZone Geoffa za 100 z hakiem. Nic lepszego nie znajdziesz.Tylko w śmiesznych rozmiarach to jawna dyskryminacja osób solidnej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Tylko w śmiesznych rozmiarach to jawna dyskryminacja osób solidnej budowy.Oj tam. Ja tam ostatnio zszedłem z XL na L i bardzo to sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Oj tam. Ja tam ostatnio zszedłem z XL na L i bardzo to sobie chwalę.Bo ty jesz by żyć, a ja żyję by jeść 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Na Bug idelana https://pl.aliexpress.com/item/WTF-Gdzie-znajduje-si-Ryby-Podr-Funny-T-Koszula-Tee-Unisex/32838474618.html?spm=a2g17.search0104.3.275.6d021274Y9eqVv&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_3_10065_10344_10068_10342_10343_10340_10341_10084_10083_10618_10304_10307_10301_5722315_10313_10059_10534_100031_10103_441_10624_442_10623_10622_10621_10620_10142-10313%2Csearchweb201603_25%2CppcSwitch_5&algo_expid=8792ed7b-0fd0-41ea-aad5-c65250c3676c-36&algo_pvid=8792ed7b-0fd0-41ea-aad5-c65250c3676c&priceBeautifyAB=0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Oj, nie tylko na Bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Niedawno jeszcze w Danii były oryginalne ZipZone Geoffa za 100 z hakiem. Nic lepszego nie znajdziesz. Niedawno czyli kiedy ? Są jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi