Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Zarabiają chyba na różnicach kursu walut. Aplikacja przelicza Ci na złotówki ale z uwzględnieniem chyba tych różnic już. Są to bardzo małe prowizje dla nas. Kiedyś jak liczyłem po kursie obecnym to na 50 zł było to coś koło 1.5zł.

• Like 1

Działa, zawszę kupuję przez tel bo ceny lepsze są, ale jakoś skomplikowane to jest... z tego co pamiętam to dwa razy trzeba inne płatności wybrać

Ja do tej pory kupowałem zawrotne 6 razy i ani razu na smarkfonie cena nie była lepsza, a sprawdzałem za każdym zakupem ...

Cóż pisałem już z supportem alliexpres i niestety nie pomogli... A do wyboru w innych metodach płatności mam tylko QIWI czy coś w tym stylu... Na stronie wszystko normalnie działa

Dokładnie wybierasz tą opcję, przekieruje cię do okna gdzie już będzie wybór p24.

• Like 1

Ja do tej pory kupowałem zawrotne 6 razy i ani razu na smarkfonie cena nie była lepsza, a sprawdzałem za każdym zakupem ...

U mnie jest. Kwoty nie są duże ale różnica jest.  Np. na komputrze 26,44 na fonie 26,10 PLN. 

śpiochy na komputerze 258,68 przez aplikację 253,18. Czasami różnica jest większa, jak jakąś promocję na aplikację mają

Edytowane przez Artech
  • Like 1

Cóż pisałem już z supportem alliexpres i niestety nie pomogli... A do wyboru w innych metodach płatności mam tylko QIWI czy coś w tym stylu... Na stronie wszystko normalnie działa

To okienko z QIWI zamknij i będziesz mógł wybrać formę płatności.

Inny sposób to na aplikacji złożyć zamówienie a płatność zrobić na kompie.

• Like 1

https://pl.aliexpress.com/item/Hot-New-1PC-10g-38g-spinner-Fishing-Lure-mepps-metal-bait-Spoon-Fishing-Tackle-Vissen-Pesca/32788428269.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.puq2Jn 

użytkował ktoś? Ruskie wrzucają fotki z kartonikami meppsa...ile to ma wspólnego z meppsem? sam napis? 

2g są różnicy przy rozmiarze 3 

Edytowane przez Popeye

https://pl.aliexpress.com/item/Hot-New-1PC-10g-38g-spinner-Fishing-Lure-mepps-metal-bait-Spoon-Fishing-Tackle-Vissen-Pesca/32788428269.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.puq2Jn 

użytkował ktoś? Ruskie wrzucają fotki z kartonikami meppsa...ile to ma wspólnego z meppsem? sam napis? 

2g są różnicy przy rozmiarze 3 

Onegdaj parę nabyłem i powiem szczerze, że więcej nie kupię (bo i po co). Z meppsem nie ma nic wspólnego oprócz całkiem przyzwoicie wykonanej podróby kolorystycznej i napisu. Kotwice dość słabe podobnie jak kółka łącznikowe. Wygięcie bardzo zbliżone do oryginału i praca w wodzie też do niego podobna, tu nie zauważyłem jakiejś wielkiej  różnicy. Wagę sam wyłapałeś. Reasumując po wymianie kółek i kotwiczki da się tym łowić. Co do skuteczności nie wypowiem się bo zaliczyły z 3 wyjazdy wspólnie z meppsami. Jak na jedne tak i na drugie wyniki były mizerne. 

• Like 1