marcin186 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Tak na przyszłość,nie zamykaj sporu choćby kitajec obiecywał przysłowiowe gruszki na wierzbie. Po około 7 dniach dostał byś zwrot kasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ja też raz się nabrałem na gadki maj frendów...złote góry obiecywali. Nic nie dostałem. Od tamtej pory nie dyskutuje z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 działają Nie na telefonie :-) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie na telefonie :-) PozdrawiamDanielDaniel na moim działają . Jak masz potrzebę to Ci mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie na telefonie :-) PozdrawiamDanieljak chcesz uzyc appki to po prostu wpisz "glass rattle" wybierz "in fishing lures" wiekszosc ofert jest podobna Sam wlasnie zamowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie na telefonie :-) PozdrawiamDanielDaniel......telefon do wymiany i Chrome i Safari widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Pytanie do tych co zamawiali Tetony itp. Jaką wybraliście metodę wysyłki i czy płaciliście vat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Daniel......telefon do wymiany i Chrome i Safari widziNieważne. Znajdę. Przekierowuje mnie tu PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 może Szwedzi coś blokują? w sumie ciekawa sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Pytanie do tych co zamawiali Tetony itp. Jaką wybraliście metodę wysyłki i czy płaciliście vat?DHL, nic nie doplacane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 FedEx kupione trzy Kuying'i, wszystkie trzy dopłacane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 może Szwedzi coś blokują? w sumie ciekawa sprawaNikt nic nie blokuje. Sam jak kiedyś linka wstawiłem to też przekierowało na główną stronę. Jak poprawiłem było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 FedEx jedna sztuka kuyinga. Nie dopłaciłem nic. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Zauważyliście, że coraz więcej jest ofert z dostawą płatną? Nawet tam gdzie już coś kupowałem (sprawdziłem w moim archiwum zamówień) to co było z darmową dostawą przez China Post, nagle jest płatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 maifrendy też się uczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Oszukiwać klientów się uczą. Wszedłem na anglojęzyczną stronę China Post - tam w dalszym ciągu jest promocyjna dostawa do Polski za free... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Trzeba przeglądać kilka aukcji tego samego sprzedawcy lub sprawdzić ten sam przedmiot u innego, często są różnice w kosztach wysyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Opcje były i są różne.Bywa i tak, że niby bezpłatna dostawa, lecz towar droższy o te koszty wysyłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Panowie przecież wystarczy poszukać tego samego produktu tak gdzie dostawa jest w cenie i to tej samej ... Choć zapewne w niedalekiej przyszłości te parę złotych trzeba będzie płacić bo kiedyś promołszym się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Na ali jest dostępna replika SANDRA DELALANDE 9 CMMiał ktoś z nią do czynienia?Bo oryginały ogólnie robią robotę. Ciekawe jak to. Edytowane 25 Maja 2018 przez Mikee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Lixada Fly Fishing Magnetic Net Release Holder Keeper Magnet Clip Landing Net Connector with Coiled Lanyard http://s.aliexpress.com/fQZrUrUZ?fromSns=Kopiuj do schowka Witam miał ktoś może styczność z takimi magnesami eventualnie jakieś inne, choć ten ma najlepsze opinie i wygląda żacniej niż ta kolorowa reszta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Lixada Fly Fishing Magnetic Net Release Holder Keeper Magnet Clip Landing Net Connector with Coiled Lanyard http://s.aliexpress.com/fQZrUrUZ?fromSns=Kopiuj do schowka Witam miał ktoś może styczność z takimi magnesami eventualnie jakieś inne, choć ten ma najlepsze opinie i wygląda żacniej niż ta kolorowa resztaJa mam ten magnes i naprawdę super. Bardzo mocny SAMSFX Magnetyczny Kabel Release Smycz Uchwyt Keeper Złapać Netto Biegów i Zwolnić Scoop Fly Fishing Lądowania Sieci Walki Akcesoria http://s.aliexpress.com/qIrA32EJ?fromSns=Copy to Clipboard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ja mam ten magnes i naprawdę super. Bardzo mocny SAMSFX Magnetyczny Kabel Release Smycz Uchwyt Keeper Złapać Netto Biegów i Zwolnić Scoop Fly Fishing Lądowania Sieci Walki Akcesoriahttp://s.aliexpress.com/qIrA32EJ?fromSns=Copy to Clipboard Dzieki za cynk cena w sumie jest taka sama jak za Jaxon na allegro, a potrzebuje go na bank za niecaly miesiac na wyjazd we wloskie alpy.Masz moze albo ktos inny jakies opinie o tym z jaxona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Używam Jaxon-a już 4 rok z rzędu m.in. w solance. Magnes trzyma mocno, jedynie kółka stalowe w zależności od używania wymagałyby wymiany ( u mnie korodowały) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Chyba, nie ma sensu bawić się w zamawianie klipsów na aliexperessie. Ja na allegro kupiłem klips SCIERRA o deklarowanej mocy 5 kg i jest OK (używam do dużego podbieraka na trocie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi