Kacper.K Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Klips Jaxon jest bardzo dobry, używam od paru lat i żadnych zastrzeżeń nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 KOMIN za grosze. Warto mieć pod ręką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 maifrendy też się uczą Niestety,dużo "darmowych" przesyłek China Post - "ginie w drodze". Kasę zwracają zamawiającemu.Jak odsetek sporów (zwrotów kasy) będzie rósł ... to potraktują nas jak Nigerię - Tam nie wysyłają nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Niestety,dużo "darmowych" przesyłek China Post - "ginie w drodze". Kasę zwracają zamawiającemu.Jak odsetek sporów (zwrotów kasy) będzie rósł ... to potraktują nas jak Nigerię - Tam nie wysyłają nic.Wiele jest w tym racji. Bo u mnie ostatnio wiele paczek przepada bez wieści. Niestety A tak poza tym Koledzy mam pytanie czy na ali znajdzie się gdzieś duże przynęty gumowe bo ja niestety przeglądam i przeglądam i trafiłem może jedną jakąś morską, a poza tym czegoś większego około 20cm nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Tu masz większe gumy. http://s.aliexpress.com/auuUZBnA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ok, dzięki, nie trafiłem ich jeszcze, widziałem podobne ale chyba rozcięte żeby w nie włożyć obciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Niestety,dużo "darmowych" przesyłek China Post - "ginie w drodze". Kasę zwracają zamawiającemu.Jak odsetek sporów (zwrotów kasy) będzie rósł ... to potraktują nas jak Nigerię - Tam nie wysyłają nic.Przesyłki nie są darmowe ... Są wliczone w cenę towaru ... To też darmowa reklama produktu ... Dla siebie i znajomych kupiłem na ali w sumie 36 razy jak sprawdzilem. Od gum za parę groszy po śpiochy za ponad 300 zł. Wszystko dotarło na dodatek świetnie zapakowane. Poza czasem dostawy ja uwag nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Przesyłki nie są darmowe ... Są wliczone w cenę towaru ... To też darmowa reklama produktu ... Dla siebie i znajomych kupiłem na ali w sumie 36 razy jak sprawdzilem. Od gum za parę groszy po śpiochy za ponad 300 zł. Wszystko dotarło na dodatek świetnie zapakowane. Poza czasem dostawy ja uwag nie mam. To masz fart, ja już kilka sporów zakładałem bo przyszło coś uszkodzone (np. zegarek ze stłuczonym szkłem bo chińczyk zapakował w jedną warstwę foli i wsadził tak w miękką kopertę) lub w ogóle nie przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 A udało Ci się odzyskać kasę przez te spory? Pytam tak z ciekawości czy to coś w ogóle daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Hermano, na kilkanaście zakupów, zakładałem jeden spór. Kasa przyszła w ciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 A udało Ci się odzyskać kasę przez te spory? Pytam tak z ciekawości czy to coś w ogóle daje.Kilka sporów mam za sobą. Żadnego problemu ze zwrotem kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 A udało Ci się odzyskać kasę przez te spory? Pytam tak z ciekawości czy to coś w ogóle daje.Dopóki nie potwierdzisz otrzymania towaru to twoją kasę ma AliExpress. Jeżeli wszystko poszło dobrze i otrzymałeś towar w należytym stanie,oraz potwierdziłeś ten stan rzeczy w formularzu,dopiero wtedy AliExpress przekazuje kasę sprzedającemu.Jeżeli jest coś nie tak lub przesyłka niedotarła zakładasz spór i w przeciągu kilku dni dostajesz zwrot kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 A udało Ci się odzyskać kasę przez te spory? Pytam tak z ciekawości czy to coś w ogóle daje. Bez problemu w każdym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dopóki nie potwierdzisz otrzymania towaru to twoją kasę ma AliExpress. Jeżeli wszystko poszło dobrze i otrzymałeś towar w należytym stanie,oraz potwierdziłeś ten stan rzeczy w formularzu,dopiero wtedy AliExpress przekazuje kasę sprzedającemu.Jeżeli jest coś nie tak lub przesyłka niedotarła zakładasz spór i w przeciągu kilku dni dostajesz zwrot kasy.No tak. Ale widzę w aplikacji informacje ze taka ochrona trwa 60 dni i po tym terminie kasa poleci do sprzedającego. A czasem wysyłka idzie dłużej niż 60 dni i co wtedy? Przed upływem 60 dni otwierać spór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 No tak. Ale widzę w aplikacji informacje ze taka ochrona trwa 60 dni i po tym terminie kasa poleci do sprzedającego. A czasem wysyłka idzie dłużej niż 60 dni i co wtedy? Przed upływem 60 dni otwierać spór?Można też poprosić przed upływem terminu o wydłużenie ochrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Gumki Meredith'a. Generalnie na aukcji wyglądały na większę. Są mikroskopijne jak dla mnie. Jakość wykonania ok. Nie śmierdzą niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Gumki Meredith'a. Generalnie na aukcji wyglądały na większę. Są mikroskopijne jak dla mnie. Jakość wykonania ok. Nie śmierdzą niczymPoproszę o link [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 A proszę Mad Meredith Wag Mini 5 cm 0.6g 20/szt Sztuczne Silikonowe Woblery Przynęty Miękkie Przynęty Połowów Miękkie przynęty Swimbait Przynęty http://s.aliexpress.com/myeEbiee?fromSns 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 No tak. Ale widzę w aplikacji informacje ze taka ochrona trwa 60 dni i po tym terminie kasa poleci do sprzedającego. A czasem wysyłka idzie dłużej niż 60 dni i co wtedy? Przed upływem 60 dni otwierać spór?Masz dwie możliwości:-prosisz majfrenda o wydłużenie ochrony -otwierasz spór Najlepiej zrobić to 7-8dni przed upływem ochrony. Poniżej masz mały poradnik.http://aliholik.pl/jak-otworzyc-spor-na-aliexpress/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 https://pl.aliexpress.com/item/SMART-Minnow-Bait-50mm-3-6g-Sinking-Hard-Fishing-Lures-Isca-Artificial-Para-Pesca-Swimbait-Leurre/32833180879.html?spm=a2g17.10010108.1000016.1.13621df0XDEUhk&isOrigTitle=true Używał ktoś może tych woblerów do twitchingu? Chcę się zacząć bawić w tą metodę i pytanie czy warto pod okonia, klenia, pstrąga czy lepiej odpuścić i kupić jakieś japońce tylko cena ich jest trochę zaporowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzisiaj dostałem nową paczuszke. Jakość wykonania ok. Guma namoczona w jakimś smierdzidle. Za te pieniądze 6/6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 https://pl.aliexpress.com/item/SMART-Minnow-Bait-50mm-3-6g-Sinking-Hard-Fishing-Lures-Isca-Artificial-Para-Pesca-Swimbait-Leurre/32833180879.html?spm=a2g17.10010108.1000016.1.13621df0XDEUhk&isOrigTitle=true Używał ktoś może tych woblerów do twitchingu? Chcę się zacząć bawić w tą metodę i pytanie czy warto pod okonia, klenia, pstrąga czy lepiej odpuścić i kupić jakieś japońce tylko cena ich jest trochę zaporowa.Wydają się spoko, aż sam zamówię na próbę.Tu masz mniejsze:http://s.aliexpress.com/r6reUNNR?fromSns=CopyA tu większe: http://s.aliexpress.com/Nrmia2Ej?fromSns=Copy Mam kilka woblerów tych firm i jestem zadowolony. Nawet kotwic nie zmieniałem ale nie jest pod tym względem jakiś wybredny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzisiaj dostałem nową paczuszke. Jakość wykonania ok. Guma namoczona w jakimś smierdzidle. Za te pieniądze 6/6 Cześć, Jaką opcje wysyłki wybrałeś? I jak długo szło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Yanwen albo china post. Biorę te darmowe. Paczuszka szła od 22 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi