Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie a może ktoś może polecić jakieś wkręty do gum z obciążeniem? Taka wkręcana główka, wiecie o co chodzi :-)

Łatwo Złapać 30 sztuk/partia Złącze ze stali nierdzewnej Blokada Pin fishing lure Przynęty miękkie Wiosna Naprawiono Zatrzasku sprzęt Wędkarski

http://s.aliexpress.com/muqUriue?fromSns=Copy to Clipboard

Czesc, czy ktos zakupil jakies fajne kombinerki z ali? Takie zebym mogl sobie latwo groty zaginac i kotwice na koleczkach montowac?

https://www.aliexpress.com/item/New-Aluminum-Alloy-Fishing-Pliers-Split-Ring-Cutters-Fishing-Holder-Tackle-with-Sheath-Retractable-Tether-Combo/32711352771.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dBNJq1W

mam takie, robią wszystko o czym piszesz + bardzo dobrze tną plecionkę i żyłkę, są dość długie więc można wyczepić kotwicę z pyska ryby itp

(dotarły w 3 tyg. - szybko jak na ail)

• Like 1

No wlasnie takie zwykle mam i okazaly sie malo poreczne. Raz ze tepe wiec przecinanie kotwic to czasem meka. Oprocz tego slizgaja sie po grotach jak chce je splaszczyc. Na poczatku uzywalem kombinerek okazyjnie ale ostatnio w zasadzie codziennie. Szkoda lapy i nerwow :)

@mmgg drut i kotwice tez tna bez problemu?

Edytowane przez Luckyguliver

Łatwo Złapać 30 sztuk/partia Złącze ze stali nierdzewnej Blokada Pin fishing lure Przynęty miękkie Wiosna Naprawiono Zatrzasku sprzęt Wędkarski

http://s.aliexpress.com/muqUriue?fromSns=Copy to Clipboard

Dzięki, takie znalazłem bez problemu. Chodzi mi o to żeby były jeszcze ze zintegrowaną główka ołowianą.

Dzięki, takie znalazłem bez problemu. Chodzi mi o to żeby były jeszcze ze zintegrowaną główka ołowianą.

Sorki, po prawie dobie bez snu nie zauważyłem że chodzi o główki wkręcane.

U chińczyka nie trafiłem na takowe, w naszych sklepach możesz trafić tanie Mikado i Konger ale od razu zaznaczam że mają wąską sprężynę i do wielkich gum się nie nadadzą.

No niestety tylko wygląda.

Kupiłem kiedyś - co prawda nie te, lecz mniejsze i kaszana. Nie ma toto żadnej akcji. W dodatku dość sztywny materiał, więc nawet założony bokiem niechętnie wykonywał jakiekolwiek ruchy.

Gdyby mu dokleić jakieś kopytko na ogon może by pomogło.

• Like 1

Testowałem ale 5000 i 6000  pracują u mnie w trollingu,  już w tym sezonie wyciągnęły kilu wąsatych gości. Dały radę przy kilkunasto kilogramowej rybie, ale jak długo ? Jeśli chodzi  3000 to zapewne chcesz go do spinnigu, myślę że możesz się zawieść, bo nie są to cuda techniki i idealnej pracy bez luzów, tu i tam.

SPACER RYBY 6 Sztuk/partia 7 cm/9 cm Woblery Przynęty Łatwe Podbite Oko Silikonowe Miękkie Bait Swimbait Podwójne Kolor karp Sztuczne Przynęty Miękkie

http://s.aliexpress.com/MnuamyiE?fromSns to Clipboard

Edytowane przez Popeye

Zamawiałem i Tsurinoya TSP, i Jaguara. A z tańszych to zobacz Piscifun Venom. Kupiłem młodemu szwagrowi na urodziny i sam jestem zaskoczony. Fajny jak za taką cenę. Teraz tsurinoya ma jeszcze jakiś nowy model w tym roku wypuszczony, ale zabij nazwy nie pamiętam. Wyglądał na hybrydę Jaguara z TSP

Edyta. Już wiem, to model Falcon. Zobacz czy na yt nie ma jakiś filmów o nim

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez RedJin
  • Like 1