Mikee Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wartość przesyłki, nie koszt wysyłki.To zmienia postać rzeczy (muszę popracować nad czytaniem ze zrozumieniem) Ale skąd te 2,5pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 To ja widocznie źle trafiałem na te promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Takie cudo jest skutecznie użytkowane przez naszych wschodnich przyjaciół wędkarzy, przynęta ta jest używana głównie na okonie.Ktoś używał? Opinie?Link do ali. https://pl.aliexpress.com/item/Fishing-Lure-50mm-13g-Floating-Croatian-EGG-Bait-Crank-Bait-Artificial-Swim-Bait-Wobblers-Fishing-Popper/32865251514.html?spm=a2g17.search0104.0.0.566e1c0eDiLfcl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ale skąd te 2,5pln? Pierwszy post na wcześniejszej stronie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Część. Kupował ktoś wodery oddychające z allie ? Np kyleblooker . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Kolego post #2086, 105 strona wątku. Masz kilka zdań o tych śpiochach....Napisz do osoby , która kupiła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 O takie cuda przyszly, jak sie uda to sprobuje przetestowac czy to w ogole pracuje Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Prawie jak Jitterbug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Tez to zamowilem. Daj znac i nagraj filmik jak pracuje. Niemcy na podobne lowia klenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 No wlasnie kupilem z mysla, ze jakis klenik moze sie skusi Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ja mam podobną akcję, sprzedający tak się tłumaczył, odpisałem że oczekuje wysłania.Zrobił to, a po kilku dniach anulowal przesyłkę, teraz czekam do końca terminu ochrony żeby otworzyć spór, bo na razie nie ma takiej opcji. Nie anulowałem, sprawdzam dziś z ciekawości co tam majfriend wymyślił, a tu widzę że "Doręczono", ale zupełnie do innego miasta "UP Cieszyn 1" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Takie cudo jest skutecznie użytkowane przez naszych wschodnich przyjaciół wędkarzy, przynęta ta jest używana głównie na okonie.Ktoś używał? Opinie?Link do ali. https://pl.aliexpress.com/item/Fishing-Lure-50mm-13g-Floating-Croatian-EGG-Bait-Crank-Bait-Artificial-Swim-Bait-Wobblers-Fishing-Popper/32865251514.html?spm=a2g17.search0104.0.0.566e1c0eDiLfcl mam to, ale jakoś nie miałem kiedy do wody wrzucić Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) U mnie to samo - niby doręczono tylko do Olsztynka... W poniedziałek otwieram spór. Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Moja przesyłka od 3-go lipca lezy w europejsckim centrum dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Moja przesyłka od 3-go lipca lezy w europejsckim centrum dystrybucji Moja tak leżała od 13 czerwca, ale ostatecznie przyszła w drugiej połowie lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Panowie, z nojego doswiadczenia wynika iz najszybciej dochodza przesylki chinaPost. Natomiast yanwen economic prawie zawsze na styk albo po terminie. Najszybciej chinaPost mialem po 2 tyg. Natomiast na Yanwen czekam juz 2msc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Tez to zamowilem. Daj znac i nagraj filmik jak pracuje. Niemcy na podobne lowia klenie. Nic lepszego nie dam rady nagrac, na kanale filmik tych cykad Tez Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dokładnie jest tak jak napisał @Popeye. Dlatego wolę nieraz zapłacić te parę złotych więcej z przesyłką china post,niż czekać niewiadomo ile i jeszcze jeździć po mieście i odbierać w kiosku ruchu(paczka w ruchu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Panowie, ale my piszemy o tym naciągaczu:http://jerkbait.pl/topic/84835-platforma-aliexpress-sprz%C4%99t-z-chin/page-105#entry2420890 Gość nie chciał wcale sprzedać towaru, jak nie zgodziliśmy się na anulowanie zakupu podał trefne numery przesyłki i tyle. Ile idą przesyłki z Chin doskonale wiemy i nie trzeba nas uświadamiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dostaliście wiadomość od niego, że odda kasę przez Paypala jak mu się obieca, że dostanie minimum 4 gwiazdki w komentarzu? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dostaliście wiadomość od niego, że odda kasę przez Paypala jak mu się obieca, że dostanie minimum 4 gwiazdki w komentarzu? Ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ale po co w ogole dyskusje z gosciem?kase bedziecie miec zwrocona tak czy siak, a przezywacie jakby to nie wiadomo co bylo olewacie temat, czekacie na zwrot i tyle w tej kwestii Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ale po co w ogole dyskusje z gosciem?kase bedziecie miec zwrocona tak czy siak, a przezywacie jakby to nie wiadomo co bylo olewacie temat, czekacie na zwrot i tyle w tej kwestii Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] A kto dyskutuje z gościem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 A kto dyskutuje z gościem?Mea culpa, zle sformuowalem. Chodzilo mi o dyskusje o gosciu Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Dostaliście wiadomość od niego, że odda kasę przez Paypala jak mu się obieca, że dostanie minimum 4 gwiazdki w komentarzu? heh, faktycznie, wyjątkowa wesz z tego majfrienda :-) ... już się rozpędziłem "miss yu: Dear buyer,Very sorry ~~~we can refund you via Paypal after you cancel the dispute.But could you promise leave us positive feedback more than 4 star?you are our value client,your feedback is very important to us .If you can ,please cancel the dispute first and tell us your Paypal account,we will arrange refund you now.Thanks for understanding,waiting for your reply.Sincerely," Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi