Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

f60af1e58edeab21med.jpg

Takie cudo jest skutecznie użytkowane przez naszych wschodnich przyjaciół wędkarzy, przynęta ta jest używana głównie na okonie.
Ktoś używał? Opinie?
Link do ali.    https://pl.aliexpress.com/item/Fishing-Lure-50mm-13g-Floating-Croatian-EGG-Bait-Crank-Bait-Artificial-Swim-Bait-Wobblers-Fishing-Popper/32865251514.html?spm=a2g17.search0104.0.0.566e1c0eDiLfcl

Ja mam podobną akcję, sprzedający tak się tłumaczył, odpisałem że oczekuje wysłania.

Zrobił to, a po kilku dniach anulowal przesyłkę, teraz czekam do końca terminu ochrony żeby otworzyć spór, bo na razie nie ma takiej opcji.

Nie anulowałem, sprawdzam dziś z ciekawości co tam majfriend wymyślił, a tu widzę że "Doręczono", ale zupełnie do innego miasta "UP Cieszyn 1"

• Like 1

Takie cudo jest skutecznie użytkowane przez naszych wschodnich przyjaciół wędkarzy, przynęta ta jest używana głównie na okonie.

Ktoś używał? Opinie?

Link do ali.    https://pl.aliexpress.com/item/Fishing-Lure-50mm-13g-Floating-Croatian-EGG-Bait-Crank-Bait-Artificial-Swim-Bait-Wobblers-Fishing-Popper/32865251514.html?spm=a2g17.search0104.0.0.566e1c0eDiLfcl

mam to, ale jakoś nie miałem kiedy do wody wrzucić :)

Edytowane przez grzegorzp

Panowie, z nojego doswiadczenia wynika iz najszybciej dochodza przesylki chinaPost. Natomiast yanwen economic prawie zawsze na styk albo po terminie. Najszybciej chinaPost mialem po 2 tyg. Natomiast na Yanwen czekam juz 2msc

• Like 1

Panowie, ale my piszemy o tym naciągaczu:

http://jerkbait.pl/topic/84835-platforma-aliexpress-sprz%C4%99t-z-chin/page-105#entry2420890

Gość nie chciał wcale sprzedać towaru, jak nie zgodziliśmy się na anulowanie zakupu podał trefne numery przesyłki i tyle.

Ile idą przesyłki z Chin doskonale wiemy i nie trzeba nas uświadamiać.

Dostaliście wiadomość od niego, że odda kasę przez Paypala jak mu się obieca, że dostanie minimum 4 gwiazdki w komentarzu?

heh, faktycznie, wyjątkowa wesz z tego majfrienda :-) ... już się rozpędziłem

"miss yu: Dear buyer,

Very sorry ~~~we can refund you via Paypal after you cancel the dispute.
But could you promise leave us positive feedback more than 4 star?you are our value client,your feedback is very important to us .
If you can ,please cancel the dispute first and tell us your Paypal account,we will arrange refund you now.
Thanks for understanding,waiting for your reply.

Sincerely,"