Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

heh, faktycznie, wyjątkowa wesz z tego majfrienda :-) ... już się rozpędziłem

"miss yu: Dear buyer,

Very sorry ~~~we can refund you via Paypal after you cancel the dispute.

But could you promise leave us positive feedback more than 4 star?you are our value client,your feedback is very important to us .

If you can ,please cancel the dispute first and tell us your Paypal account,we will arrange refund you now.

Thanks for understanding,waiting for your reply.

Sincerely,"

To samo dostałem :) A później jeszcze:

„Dear

Could you please be kind help us cancel (NOT accept) the dispute first? it hurts us heavily.

Please don't worry we will be responsible for our business and your right will be always protected.

miss yu

18/08/13 19:19

Dear buyer,

sorry ~~we can refund you.

but we want refund the money to your paypal account ,ok?

because a dispute is very bad to us ,and it is also very slow, usually takes about 7-10 working days to finally get the money . paypal account will much faster,

please don not worry ,we will not take a rise of losing reputation to cheat you for this, we also don not want get bad feedback from your buyer~

hope you can cancel (NOT accept) the dispute first and tell me your paypal account .

Sincerely,”

Czy ktoś te gumki testował?

https://goo.gl/F32FDr

Guma miękka?

potwierdzam poprzedników, guma bez pracy dopiero przy ciężkiej główce coś tam zamacha ogonkiem, ja nacinałem ogonek przy kopycie żeby był cieńszy i trochę lepiej to wyglądało ale ogólnie nie polecam

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, wyczepiacza i mocnych przyponów trollingowych. Tym samym przestrzegam przed zakupem (wyczepiacza) goowna marki Mi...do goowniana szprych się połamała i rapala magnum ze stalowym sterem została w otmetach Regalicy.

• Like 1

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, wyczepiacza i mocnych przyponów trollingowych. Tym samym przestrzegam przed zakupem (wyczepiacza) goowna marki Mi...do goowniana szprych się połamała i rapala magnum ze stalowym sterem została w otmetach Regalicy.

Tu, chyba jedyny wycxepiacz na ali który udało mi się znaleźć. Jak działa i czy w ogóle działa to nie wiem.

https://goo.gl/LuZKbT

Pozdro.

Pasek do spodni. Taktyczny.
Za 0.66 USD na apce.

Dzięki. Kupiłem bez apki na ali po 0.82$, tylko musiałem ręcznie przestawić przesyłkę na bezpłatną w drugim kroku bo domyślnie ustawia się inna płatna powyżej 3$ za sztukę. Zdjęło z konta właściwą kwotę.

• Like 2