woblery z Bielska Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Te robią robotę. https://s.click.aliexpress.com/e/clOtmCcoZwróćcie proszę uwagę, że te mają zupełnie inaczej zamontowany ster. Ma to kolosalne znaczenie. No to są chyba woblery twitchingowe (przynajmniej za takie je wziąłem) i to chyba kijkiem/szczytówka nadaje im się prace?Woblerki przeznaczone do twitcha są mocno nadsterowne i dzięki temu pracują energicznie nieomal w miejscu. Te o charakterystyce "patyka" być może nadają się do łowienia pod prąd rzeki. Pod warunkiem, że rzeka jest odpowiednio wartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Ten mój nie nadawał się jedynie do........ pozbycia się go ze skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Podróbki rapala subwalk. Jakosc jak najbardziej ok. Patrząc na opinie i ilość zamówień z ali sa cos warte FISHINAPOT 1 sztuk Pływających 11 cm/13.6g Minnow Fishing Lure Laserowe Realistyczne Twarde Przynęty 3D Oczy Wobblers Karpia crankbait Wędkarskiego https://s.click.aliexpress.com/e/bxwpnlJ6 Edytowane 2 Października 2018 przez Popeye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Podróbki rapala subwalk. Jakosc jak najbardziej ok. Patrząc na opinie i ilość zamówień z ali sa cos warte FISHINAPOT 1 sztuk Pływających 11 cm/13.6g Minnow Fishing Lure Laserowe Realistyczne Twarde Przynęty 3D Oczy Wobblers Karpia crankbait Wędkarskiegohttps://s.click.aliexpress.com/e/bxwpnlJ6 To chyba podróbka x-rap, a nie subwalk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Racja...mój błąd. Dzieki za zwrócenie uwagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Dzisiejsza dostawa od majfrenda, okulary z przeznaczeniem, nad wodę.Okulary z twardego plastiku, na duzy "globus" https://www.aliexpress.com/item/OUTSUN-Polarized-Sunglasses-Men-Sport-Fishing-Driving-Sun-glasses-Camo-Style-Brand-Designer-Camouflage-Frame-De/32852709948.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.38814c4dPkLtfl Czarne oprawki uzywane od ponad roku, swietnie sie sprawdziły i nad woda i na codzień.https://www.aliexpress.com/item/2015-Hot-Sale-Fashion-Outdoor-Sport-Sun-Glasses-HD-Polarized-Sunglasses-Men-Brand-Designer-Original-Oculos/32367421805.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dQGUTqU Przeszły test polaryzacji na ekranach ciekłokrystalicznych, telefon ,wyświetlacze w samochodzie i testerze załączanym przez majfrenda.Nie zniekształcaja obrazu, polecam. Edytowane 4 Października 2018 przez Małkociniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ciekawe czy te te Night Vision Effect też są polaryzacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Na stronie jest zdjęcie z widokiem przez nie na obrazek testowy. W praktyce wygląda to podobnie - niby jakaś polaryzacja jest ale słabiutka. Mam podobne i mi przeszkadza np. odbijający się w przedniej szybie auta kokpit, co prawie w ogóle nie występuje przy "zwykłych" polaroidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Solidny sprzedawca. Krewetka zakupiona w promocji, śmieszna cena - 0,01 $ - 0,04zł + (darmowa przesyłka)Na drugi dzień promocji było ok 2500 zamówień,ale tylko po 1szt.Napracowały się te ,,małe żółte rączki " przy pakowaniu a zarobek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Panowie a ma ktoś z Was jakiś namiar na okulary polaryzacyjne, sprawdzone, ale takie dla okularników, czyli nakładane na korekcyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Co prawda pytasz o okulary z ali... a ja polecę Ci okulary z jakością (niekoniecznie w tym salonie optycznym)http://optyk.visionperfekt.pl/nowosci/okulary-cocoons Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Może Kolega Hermano ma duży rabat adekwatny do wieku ? Edytowane 4 Października 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Faktycznie taki rabat był by miły , ale za to służą mi od kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Co prawda pytasz o okulary z ali... a ja polecę Ci okulary z jakością (niekoniecznie w tym salonie optycznym)http://optyk.visionperfekt.pl/nowosci/okulary-cocoons Te Cocoons mam już jedna pare ale żółte, nosze na pstrągowaniu. Ja kupiłem w FlyFishing we Wrocku. Mam jeszcze dwie pary innych, bo zawsze zapominam ich jak gdzieś jadę i jakaś taka dziwna mania się we mnie w dała, ze chce mieć jedna pare schowana w każdej torbie :-), no i jedna w aucie. Już mnie to wyszło prawie 1k zł, a potrzebuje teraz na rower :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Panowie a ma ktoś z Was jakiś namiar na okulary polaryzacyjne, sprawdzone, ale takie dla okularników, czyli nakładane na korekcyjne? Rozważ zamówienie polaroidów z korektą. Wysyłasz im receptę i robią. Z wysyłką płaciłem ok 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Rozważ zamówienie polaroidów z korektą. Wysyłasz im receptę i robią. Z wysyłką płaciłem ok 160 zł.Poprosił bym o namiary. Za takie pieniądze to zaryzykować można. Polaryzację weryfikowales? I jak z tą receptą? Dane z niej im podajesz czy skan robiłeś? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Pisałem o nich wcześniejWysyłałem skan recepty. Generalnie na alie jest sporo zakładów optycznych, które wykonują takie szkła. Polaryzacja w porządku, nie narzekam. Tutaj strona ze szkłami, które zamawiałem. Edytowane 5 Października 2018 przez Grzegorz B. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Dzisiaj doszedł do mnie znany i lubiany Teton TTS-662L. FedEx, dostawa w 2 tygodnie. Niestety, nie ominęła mnie dodatkowa opłata (pierwszy raz!) w wysokości 32 zł. Pewnie się za to biorą i będzie coraz trudniej. Ten przesympatyczny kijek oddam po kosztach w dobre ręce. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Trzy Tetony i trzy przez Fedex i trzy razy opłata, pierwszy rok temu. Czyli to nie nowość.Dopiero dostałes i już oddajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Ostatnio pakując się na ryby zauważyłem brak Tetona i doszedłem do wniosku, że zostawiłem go kilka dni wcześniej nad wodą. Od razu rzuciłem się do komputera, żeby złożyć zamówienie. Tymczasem zanim nowy przyszedł, stary się odnalazł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 No też tak miałem z samochodem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Ostatnio pakując się na ryby zauważyłem brak Tetona i doszedłem do wniosku, że zostawiłem go kilka dni wcześniej nad wodą. Od razu rzuciłem się do komputera, żeby złożyć zamówienie. Tymczasem zanim nowy przyszedł, stary się odnalazł No też tak miałem z samochodem Pany nie wiem co Wy tam walicie, ale zalecam odstawić zdecydowanie ! Zwłaszcza Tobie Krzysiek ! Jak można zapomnieć czegoś czym się przyjechało ??? ! Edytowane 5 Października 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Pany nie wiem co Wy tam walicie, ale zalecam odstawić zdecydowanie ! Zwłaszcza Tobie Krzysiek ! Jak można zapomnieć czegoś czym się przyjechało ??? ! Sławek daj mu spokój. Może to multipla albo jaki matiz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Multipli nie sposób zapomnieć, kto raz ją zabaczy temu na zawsze zostanie w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Multipli nie sposób zapomnieć, kto raz ją zabaczy temu na zawsze zostanie w pamięci ... i obrzydzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi