Mikee Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Ta a swistak zawija w sreberka, przecież to karpiowy kołowrotek pod feeder'a. Jak by miał słuchać Twoich porad by człowiek w sandałach zimą chodził. Kolega wcześniej nie określił przeznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Kolega wcześniej nie określił przeznaczenia.To forum poświęcone połowom na przynęty sztuczne, więc nie trudno się domyślić.Można też jak ja zapytać o przeznaczenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Kolega wcześniej nie określił przeznaczenia. Wcześniej wrzuciłeś spławiki, to też nie wiedziałeś że to forum spinningowe ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 To forum poświęcone połowom na przynęty sztuczne, więc nie trudno się domyślić.Można też jak ja zapytać o przeznaczenie.Fakt. Poproszę o usunięcie bo chyba nie mogę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Guma 25 gr , kogut, i Plećka 15 lb Ze swoich Jeveco (aka Isei Nomura) jestem zadowolony. Może nie katowałem ich szczególnie ciężko ale do czasu do czasu zakładam konkretniejsze wabiki (np Gnom 4 - ok 50 gr) i nic złego się nie dzieje. Kultura pracy jest na zaskakująco dobrym poziomie. Dodam, że aktualnie są w promocyjnej cenie, na którą ostatnio ciężko trafić. Jak dla mnie stosunek jakości do ceny jest szokujący nawet jak na aliexpress. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Poszukuję multików z licznikiem i wędzisk do trollingu trociowo/łososiowego- może ktoś polecić sprawdzony w boju sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Taka ciekawostka: https://pl.aliexpress.com/item/Drewno-Atificial-przyn-ty-Przyn-ty-Popper-Sztucznie-O-wek-Lure-Fishing-Lure-Fishing-Lure/32874482881.html?spm=a2g17.10010108.1000013.1.79286155Kqx3nz&pvid=9a494be6-53f5-4a95-9ad9-1dac704aaf31&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.99734.0&scm-url=1007.13339.99734.0&scm_id=1007.13339.99734.0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wpadłem na ukryta aukcję z czymś takim. Dlaczego jest ukryta? To jakaś podróba? HTB1mJjtXx2rK1RkSnhJq6ykdpXao1.jpg HTB19qjvXzDuK1RjSszdq6xGLpXan.jpg Kupiłem, doszło, pierwsze wrażenia po otwarci paczki.Moim zdaniem to jest produkt z tej samej linii produkcyjnej na której robią dla Fiiisha.Albo Chińczyk ma nadprodukcję, albo zostaje coś po kontroli jakości Fiiisha i stwierdził, że szkoda wywalać.Główki są identyczne, ta sama jakość wykończenia, gumy również to samo, mają wszystkie punkty montażowe. To co różni to zestawienie model i ciężar główki z wielkością i kolorem gumy.Takiego nie ma w żadnym sklepie na południu Europy ani nawet w katalogu Fiiisha.A dla mnie 32 gramowa główka z 9 cm gumą będzie doskonałą do łowienia z morskiego brzegu, powinno dość daleko lecieć. Jak macie ochotę obejrzeć zdjęcia tego co przyszło: https://photos.app.goo.gl/gSvYAWm5A21i7WHF7 Aha, są też u innego sprzedawcy 7, 12 i 25 gramów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Cena podana na stronie dotyczy 2 szt. gum z główkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Cena jest za zastaw składający się z jednej główki, jednego haka i dwóch gum zapakowanych w blister. Jak na zdjęciu: Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 To serio Japan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Panowie szukam offsetow do gumek 5-6'moga byc z wlasnym obciazeniem. Ktos cos w tym temacie ma wiedze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 SPACER RYBY 5 części/partia ołowiu jig szef fish hook 2g-25g jig Haki dla miękkie przynętę stal węglowa haki https://s.click.aliexpress.com/e/cPRGGxL7I na dole -'więcej do polubienia' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jak z jakością tych haków? Gamakatsu są ostre, wytrzymałe, nie rdzewieją, mają swoją masę (lepiej wyważają gumki), a przez to że to offset, rzadko się go traci, więc się pytam: czy warto oszczędzać? Z dociążeniem polecam Decoy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witam. Mam pytanie czy kupował ktoś śpiochy do brodzenia przez aliexpress? Mam zamiar takie kupić a nie wiem nic na temat jakości i wytrzymałości takich śpiochów. Jeśli ktoś z kolegów posiada takie śpiochy bardzo proszę o informację. Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Obciąłem swojego patyka bo wystawał mi za łokieć.Na korek wkleiłem taką tulejkę, aluminium, skręcana z dwóch części.Wygląda estetycznie.Przesyłka rejestrowana, za 14 dni doleciało.Polecam. https://www.aliexpress.com/item/Aluminum-Cap-for-fishing-rod-cap-butt/32781511485.html?spm=2114.13010708.0.0.68894c4deBEhoC Edytowane 23 Listopada 2018 przez Pablo54 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Czy ktoś testował śpiochy z Chin?Np takie:https://pl.aliexpress.com/store/product/Light-Weight-Feather-Fly-Fishing-Waders-chest-Additional-Durability-In-suit-breathable-Fishing-chest-Breathable-overalls/2973024_32806956282.html?spm=a2g17.12010612.0.0.429b426dEO4r3r Zasadniczo to potrzebuję śpiochów na 2 tygodnie w roku. Głównie Bałtyk - Bornholm. Jak wytrzymają ze 3 sezony to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Czy ktoś testował śpiochy z Chin?Np takie:https://pl.aliexpress.com/store/product/Light-Weight-Feather-Fly-Fishing-Waders-chest-Additional-Durability-In-suit-breathable-Fishing-chest-Breathable-overalls/2973024_32806956282.html?spm=a2g17.12010612.0.0.429b426dEO4r3r Zasadniczo to potrzebuję śpiochów na 2 tygodnie w roku. Głównie Bałtyk - Bornholm. Jak wytrzymają ze 3 sezony to ok Platforma Aliexpress/ Sprzęt z Chin - strona 79 - Cafe jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing - strona 79 http://jerkbait.pl/topic/84835-platforma-aliexpress-sprz%C4%99t-z-chin/page-79 (udostępnij z CM Browser) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Witam Panowie Pytanie. Co to znaczy i gdzie to załatwić?Towar otrzymałem, please make 5start to methanks PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Witam Panowie Pytanie. Co to znaczy i gdzie to załatwić?Towar otrzymałem, please make 5start to methanks PozdrawiamAlek Majfrend prosi o wystawienie maksymalnej opinii. Jak potwierdzasz otrzymany towar masz możliwość wystawienia komentarza, dodania zdjęć. I tam właśnie ustawiasz ile gwizdek chcesz dać. Od 1-5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Witam Panowie Pytanie. Co to znaczy i gdzie to załatwić?Towar otrzymałem, please make 5start to methanks PozdrawiamAlekKolega z Chin prosi abyś dał mu 5 gwiazdek w feedback'u. Edytowane 24 Listopada 2018 przez Mikee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinjac Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Od prawie roku jestem szczęśliwym posiadaczem zakupionego na Ali dla mnie przez kolegę z Forum czego pozazdrościła mi moja Partnerka, ale musiał to być tradycyjny spinning, bo nie dała się przekonać do castingu. Wreszcie znalazłem dla niej odpowiedni spinning STREAM ANGLER 703UL 7'/0,8-5g/2-5lb: Wędka przywędrowała do mnie wczoraj, po dwóch tygodniach oczekiwania. Na oko i na sucho sprawia bardzo pozytywne wrażenie i mam nadzieję, że "przypasuje" mojej Pani. Witam.A mógłbyś napisać jakie przynęty obsługuje ten kijek?Czy ładuje się z mikrojigiem czy lepiej się sprawdza z czymś cięższym?Pytam bo mam kijek na blanku HMX do 1/4 uncji i jest super na okonie a miał być pod mikrojigi. Rzucę nim pólgramówką ale szukałem czegoś delikatniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Witam.A mógłbyś napisać jakie przynęty obsługuje ten kijek?Czy ładuje się z mikrojigiem czy lepiej się sprawdza z czymś cięższym?Pytam bo mam kijek na blanku HMX do 1/4 uncji i jest super na okonie a miał być pod mikrojigi. Rzucę nim pólgramówką ale szukałem czegoś delikatniejszego.To weź najdelikatniejszego tetona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 A ja proponuję napisać do Mekamila ja kupiłem u niego spina trochę ponad 2 m Za 200 zł Ktury i mormyszką fajnie(daleko) rzuci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi