Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Kasa może zarąbista ale jak komuś się chce czekać miesiąc, a nawet czasami więcej ( o ile przesyłka dotrze ) żeby zaoszczędzić 1 czy tam 2 zł to ja już wolę u swojaków kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Aaa... Ty po sztuce kupujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Bedzie mial problem zwinac obrotowke nr.1 w lekkim nurcie Darek.... Przez Ciebie miałem koszmar, że ciężko chodzi. Flaszkę wisisz, a browar to co najmniej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Nie po sztuce tylko w tych cebulkach masz ograniczenie do 5 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Nie po sztuce tylko w tych cebulkach masz ograniczenie do 5 sztuk Miksujesz aukcje/sprzedawców i po miesiącu masz całą gamę kolorystyczną☺Nie warto za jednym razem zamawiać kilku kolorów bo lubią włożyć do jednego wora i gumki przychodzą poprzebarwiane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Piewrszy raz na ali spotkałem gotowe dozbrojki do gum. Ktoś używał może? dozbrojki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Skusił się ktoś może na taką kurtkę? https://s.click.aliexpress.com/e/cNCbYpL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 W tych penądzach to nie wiem czy nie dekhatlon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 A mnie coś ostatnio Chińczycy zawodzą. Jeden zakup z 23 października jeszcze nie dotarł. Z 11.11 również nic jeszcze nie dopłynęło... Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 A mnie coś ostatnio Chińczycy zawodzą. Jeden zakup z 23 października jeszcze nie dotarł. Z 11.11 również nic jeszcze nie dopłynęło... Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaTeż tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Wszczyń spór-oddadzą kase a znając życie i tak doślą towar.Wyjątko dbają o swoją reputację .Polsko -złodziejska mętalność może czuć się zawstydzona. Edytowane 14 Grudnia 2018 przez salmon1977 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Hola hola chyba jeden kieliszek wódki za wiele na wieczór 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 A mnie coś ostatnio Chińczycy zawodzą. Jeden zakup z 23 października jeszcze nie dotarł. Z 11.11 również nic jeszcze nie dopłynęło... Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaW dwa lata temu 11.11. zakupiłem partię woblerów. Gwarantowany czas dostawy minął, więc założyłem spór i zostały zwrócone mi pieniądze. Za 2-3 dni listonosz przyniósł paczkę z przynętami. Kupując na wyprzedażach trzeba sobie wkalkulować, że dostarczenie towaru może się wydłużyć.Warto zwrócić uwagę, że wysłanie towaru przez sklep (bardzo szybko), to nie to samo co dostarczenie przez pocztę. Osobiście staram się wybierać, o ile jest dostępna, wysyłkę przez e-pocket. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ostatnio kupiłem dwa wędziska, zamawiałem tego samego dnia, maksymalny termin dostawy w obydwu przypadkach określony był na "do 40 dni". Jedno przyszło po dwóch tygodniach, drugie po miesiącu. Wydaje mi się, że trzeba się uzbroić w troszkę cierpliwości, ostatecznie to idzie z innego kontynentu, na domiar prawie z najodleglejszego jego krańca.Co prawda kupowałem na Ali dopiero cztery razy, czas oczekiwania bywał bardzo różny, raz nawet dwa miesiące, ale jak dotąd jeszcze się nie zawiodłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Moja paczka od 15 dni w Komornikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Moja paczka dotarła w 6 dni z Chin do PL.Za to podróż po PL trwała aż 5 tygodni.Widać na pieszo ją u nas dostarczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Moja paczka od 15 dni w Komornikach. Moja paczka dotarła w 6 dni z Chin do PL.Za to podróż po PL trwała aż 5 tygodni.Widać na pieszo ją u nas dostarczali Urzędy wszystko przetrzymują. Jak najwięcej paczek oclić i/lub naliczyć Vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Hola hola chyba jeden kieliszek wódki za wiele na wieczórTak?A jak nazwać gdy facet z allegro wysyła ci nie to co trzeba a później żąda zdjęć przedmiotu z jakimś opisem itp.bzdurami ?O czyj interes dba? Ja Ci odpowiem ,swój -bo liczy że położysz na to lache bo koszty wysyłki są zbliżone do wartości towaru. Każdy szanujący się sprzedawca zrobiłby WSZYSTKO aby klient był zadowolony...Takich przykładów jest wiele.Także lokalny patriotyzm można wsadzić sobie w buty.A z alli jestem w 100%zadowolony.Idę zrobić sobie drinka.. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Tak?A jak nazwać gdy facet z allegro wysyła ci nie to co trzeba a później żąda zdjęć przedmiotu z jakimś opisem itp.bzdurami ?O czyj interes dba? Ja Ci odpowiem ,swój -bo liczy że położysz na to lache bo koszty wysyłki są zbliżone do wartości towaru. Każdy szanujący się sprzedawca zrobiłby WSZYSTKO aby klient był zadowolony...Takich przykładów jest wiele.Także lokalny patriotyzm można wsadzić sobie w buty.A z alli jestem w 100%zadowolony.Idę zrobić sobie drinka..To podaj konkretny przykład i nazwę sklepu jeżeli chcesz utrzeć nosa januszowi, ale nie generalizuj.Skoro zakupione przez Ciebie przedmioty są prawie równowartością kosztów wysyłki, to radzę Ci abyś zmienił mętalność i częściej robił zakupy w sklepie stacjonarnym. Może kiedyś doczekasz rabatów takich że nie będziesz zastanawiać się nad alledrogo. Nie od dziś wiadomo, że ten portal spadł na psy, a janusze czują się tam jak ryby w wodzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) To podaj konkretny przykład i nazwę sklepu jeżeli chcesz utrzeć nosa januszowi, ale nie generalizuj.Skoro zakupione przez Ciebie przedmioty są prawie równowartością kosztów wysyłki, to radzę Ci abyś zmienił mętalność i częściej robił zakupy w sklepie stacjonarnym. Może kiedyś doczekasz rabatów takich że nie będziesz zastanawiać się nad alledrogo. Nie od dziś wiadomo, że ten portal spadł na psy, a janusze czują się tam jak ryby w wodzie.I to też się zmienia.... Powoli, ale się zmienia... I wierzcie mi, wiem co mówię. Allegro w naszym kraju to fenomen i źródło utrzymania tysięcy ludzi, niekoniecznie nieuczciwych. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mini cena - Stella - 82zł. Jakości 12 Łożyska Kulkowe Stopu Aluminium Wędkarstwo Reel Stella https://pl.aliexpress.com/item/Jako-ci-12-o-yska-Kulkowe-Stopu-Aluminium-W-dkarstwo-Reel-Stella-W-dkarstwo-Ko-owrotki/32905704540.html?spm=a2g17.search0104.3.2.13c34cf7e7wpfh&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_3_10065_10068_319_317_10696_5729415_453_10084_454_10083_10618_10304_10307_10820_10301_10821_538_537_536_5730515_10843_10059_10884_10887_100031_321_322_10103%2Csearchweb201603_51%2CppcSwitch_0&algo_pvid=b9a39eb4-86df-4e19-8855-2bee9758b40c&algo_expid=b9a39eb4-86df-4e19-8855-2bee9758b40c-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Allegro usunęło opcję "wystawione w ciągu...", ocena sprzedawcy tylko za ostatnie 12 miesięcy, podniesione zostały stawki za prowadzenie sklepu, a także prowizje od sprzedaży. Powoli, ale się zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 To że chcą zarabiać ich prawo, a to utrudnienie dla sprzedających, a nie kupujących... ale jest też np. Tytuł supersprzedawcy dość restrykcyjne przestrzegane, a mając doświadczenia z autopsji sporo dający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wszczyń spór-oddadzą kase a znając życie i tak doślą towar.Wyjątko dbają o swoją reputację .Polsko -złodziejska mętalność może czuć się zawstydzona.A wszczynanie sporu, gdy "znając życie i tak doślą towar" by oddali pieniądze to przepraszam jakiej mentalności jest przykładem? Troszkę klamotów na Ali za pośrednictwem kolegi kupiłem, ale spór otworzyłem tylko raz - gdy przysłany fluorokarbon miał średnicę o połowę większą niż deklarowana, co próbował zrównoważyć wytrzymałością - o połowę mniejszą od deklarowanej ???? Jeżeli wiem, że z Chin droga daleka, różne rzeczy po drodze stać się mogą a i tak to w Polsce przesyłki "stoją w korku" to nie wyobrażam sobie ścigać za ten fakt Chińczyka żeby mi kasę oddał.Jeśli wiele osób będzie tak robić, to wkrótce na aukcjach Ali wstawiać zaczną klauzulę, że brak wysyłki do Polski i tyle... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) A wszczynanie sporu, gdy "znając życie i tak doślą towar" by oddali pieniądze to przepraszam jakiej mentalności jest przykładem?(...)Jeśli wiele osób będzie tak robić, to wkrótce na aukcjach Ali wstawiać zaczną klauzulę, że brak wysyłki do Polski i tyle...Mam nadzieję, że najpierw zablokują indywidualnie konta tych "wydrwigroszy", żeby nie nazwać ich bardziej dosadnym określeniem... Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi