godski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Weź zatem dwa dla mnie. Jeden tonący drugi pływający. Kolory w Twojej gestii.OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Cytat z artykułu na stronie Antyradia. Zakupy z AliExpress bez podatku – jak to działa?Chińczycy wykorzystują przepisy Unii Europejskiej mówiące o zwolnieniu od podatku przesyłek kierowanych do odbiorców indywidualnych, o ile wartość zawartości nie przekracza 22 euro. Polska, o czym z chęcią przypominało Ministerstwo Finansów, nigdy nie przyjęła tych zapisów jako obowiązujących w naszym kraju. Są one jednak ważne w większości krajów UE, co postanowili wykorzystać Chińczycy – zamawiane przez Polaków paczki wysyłane są więc do kraju Unii Europejskiej, gdzie nie nakłada się na nie podatków, a po przepakowaniu dostarczane do Polski. Ponieważ w świetle prawa taka paczka pochodzi z UE, celnicy nie mają żadnego powodu, żeby do niej zaglądać i nakładać podatek. Inwestycja w Odział Celno-Pocztowy może więc okazać się niewypałem – do Polski wciąż będą trafiać nieopodatkowane przesyłki z Chin, a miłośnicy zakupów na AliExpress nie przerzucą się na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 U tego samego sprzedawcy interesujący jest też Haibo Cheetah z konobem idelanie pasującym moim zdaniem do dużych mocnych maszynek. Szukałem informacji na temat tego kołowrotka, jak się okazało został już rozebrany przez wędkarzy zza wschodniej granicy. Translator średnio sobie radzi z rosyjskim, recenzent ma jakieś zastrzeżenia ale nie jestem pewny o co dokładnie chodzi. Ogólnie konstrukcja wygląda na solidną. Może się komuś przyda. Kołowrotek mnie zainteresował, więc szukałem dalej. Pomogła stronka Jean Paula, naprawdę zaczynam lubić gościa Cóż, ten model znajdziemy na rynku pod różnymi nazwami: Sanger Uni Cat New Age X-DRAGSANGER ACUTE JIGRhino Prestige FDWFT Pro SaltCAPERLAN Khaos - recenzja Jean Paula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybspinn Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Może ktoś widział coś podobnego do Fish Up Pupa lub robali miodowych z Berkleya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Swego czasu też szukałem takich robali ale nie natrafiłem na nic podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Od kilku godzin nie działa mi Aliexpress. Też tak macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Działa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 U mnie ciągle nic i to na dwóch przeglądarkach. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Urząd Celny Cię namierzył i zablokował , teraz tylko patrzeć jak o 6 .00 rano u Twich drzwi stanie załoga G 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Nieee.... Chińczycy zablokowali bo niepochlebnie wyrażasz się o ich produktach hahahahaa U mnie działa. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Nieee.... Chińczycy zablokowali bo niepochlebnie wyrażasz się o ich produktach hahahahaa U mnie działa.To do Ciebie pewnie kontener z gratisami za reklamę co miesiąc wjeżdża . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Sprawdź może na smarkfonie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 U mnie ciągle nic i to na dwóch przeglądarkach. Ma ktoś jakiś pomysł? Wyczyść historię przeglądarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Wyczyść historię przeglądarekNie pomaga. Dziwne.W telefonie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Nie pomaga. Dziwne.W telefonie działa. Czyściłeś pełną historię z cookiesami i hasłami od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 U mnie ciągle nic i to na dwóch przeglądarkach. Ma ktoś jakiś pomysł? Jeżeli problem jest na "polskiej stronie" to kliknij na "global site" i powinieneś wejść bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przyszli głębsze szpule. Zestaw na chwilę pbecną w komplecie ale chyba jeszcze jedną sobie dokupię. Szpule porządnie zrobione aż się zdziwiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przyszli głębsze szpule. Zestaw na chwilę pbecną w komplecie ale chyba jeszcze jedną sobie dokupię. Szpule porządnie zrobione aż się zdziwiłem. IMG_20190123_194612.jpg IMG_20190123_194548.jpg wrzucisz linka? zamówiłem kręciołek ale nie mogę znaleźć tych szpul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Czyściłeś pełną historię z cookiesami i hasłami od początku?Tak, nic to nie daje. Dzisiaj rano działało a teraz już to samo na 3 przeglądarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 ProszzzOgólnie są na wielu aukcjach tylko w tytule jest kołowrotek a w opcjach szpulkiPLN 32.86 33%OFF | KKWEZVA Metal Shallow cup 2000H 3000H Spinning Fishing Reel 7.1:1 Hi-Speed Full Metal Spinning Wheel + Metal Rocker And EVA hold https://s.click.aliexpress.com/e/cLZDwVIv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Piotrek, a ta podwójna korba to przyszła w komplecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie, ale widziałem jedną ofertę, gdzie był z podwójną korbką tylko już nie zapisywałem bo ten kupiłem. Z resztą sprawdzę czy gdzieś nie mam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Jednak mam Tak btw mam wrażenie, że wymiana łożysk bardzo by mu posłużyła ale zupełnie się na tym nie znam i nie wiem jakie z Ali zamówić. PLN 73.61 41%OFF | Fishing Reel 7.1:1 High Speed 6bb Spinning Reel 2000/3000 Series Light Weight Carp Reel Full Metal Saltwater Pre-Loading Wheel https://s.click.aliexpress.com/e/HyWCNbj Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 To trzeba by było zdemontować kołowrotek, wyjąć łożyska, zmierzyć je i zamówić takie same wymiarowo. Nie sądzę, żeby któryś sprzedawca wiedział takie detale. A co nie tak z łożyskami?Jakieś punktowe opory?Skrzypią? Pakowanie łożysk ceramicznych do takiego kręciołka to nieporozumienie, a takie po złotówce to będą podobne do tych co są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi