Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Romku, Sławku, Michale, oraz wszyscy nieznani z imienia uczestnicy tej dyskusji. Tu jest portal wędkarski.

To tak dla przypomnienia.

W tym wątku dzielimy się uwagami na temat ofert na Ali..., ofert przydatnych (bądź nie) wędkarzowi. Wasza rozmowa coraz bardziej zawęża się do polityki, czyli narusza nasz regulamin. Za chwilę będę musiał sprzątać, a nie chce mi się. Mam dość innych zajęć. Ale jak będę musiał, to osoby, które z pełną premedytacją mnie do tego zmuszają odpowiednio wypunktuję. 

Wieczorem wątek otworzę. Każdy wpis dotykający polityki, ekonomi handlu międzynarodowego czy fiskalizmu poleci wraz z punktem dla autora. Lub kilkoma punktami. Dla każdego, kto będzie złośliwy, zamierzam być złośliwym jeszcze bardziej.

• Like 11

Gość EdekZfabrykiKredek

Mam takie szybkie pytanie, jeśli sprzedawca ociąga się z wysyłką i jutro mija termin wysyłki i czy w przypadku anulowania z mojej strony zamówienia środki z tego zamówienia mam do wykorzystania ponownie i będą przypisane do mojego konta czy ali je wysyła na moje konto.

Znalazłem coś lepszego i troche droższego ale anulowanie byloby mi na ręke.

• Like 1

Nie ociąga się, dopiero wracają do pracy po około trzytygodniowej przerwie z okazji ich nowego roku.

Jeżeli skończy się czas na przygotowanie przesyłki to anulowanie nastąpi automatycznie i dostaniesz zwrot na konto, z którego płaciłeś.

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Gość EdekZfabrykiKredek

To że świętowali i niektórzy nadal świętują to wiem ;-), On normalnie odpisuje na pytania ale za każdym razem pisał że ma dużo pracy itp. a że znalazłem coś lepszego  ( i niestety sporo droższego ) ale chyba anuluje i zobacze co sie stanie.

Myślałem że środki będa ponownie do wykorzystania na następne zakupy.

Zawsze płaciłem przez Przelew24

Edytowane przez SIEMANO

Dzisiaj przyszedł w końcu kręcioł Deukio 300HS, niestety mój egzemplarz okazał się bublem, podczas kręcenia czuć było  w jednym miejscu dziwny opór... i po chwili "trach", wyłamały się  dwa zęby w zębatce pod wodzikiem, oczywiście ucierpiały też ząbki na osi głównej. Koło pod wodzikiem miało raczej kształt jajka dlatego w jednym momencie pojawiał się opór.  Materiał z jakiego zostały wykonane zostawię bez komentarza. Z zewnątrz kołowrotek wygląda bardzo solidnie i nie ma się czego doczepić. Kołowrotek kręci teraz jak szalony, gdyby nie to pukanie...  :) 

• Like 1