wobo Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Kolejne nieporozumienie miłośnicy "przedsiębiorców" to VAT. Kupujesz towar - płacisz ,ale jak odsprzedaż go dalej to dostajesz zwrot. Więc VAT tak naprawde płaci konsument, a nie importer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Romku, Sławku, Michale, oraz wszyscy nieznani z imienia uczestnicy tej dyskusji. Tu jest portal wędkarski.To tak dla przypomnienia.W tym wątku dzielimy się uwagami na temat ofert na Ali..., ofert przydatnych (bądź nie) wędkarzowi. Wasza rozmowa coraz bardziej zawęża się do polityki, czyli narusza nasz regulamin. Za chwilę będę musiał sprzątać, a nie chce mi się. Mam dość innych zajęć. Ale jak będę musiał, to osoby, które z pełną premedytacją mnie do tego zmuszają odpowiednio wypunktuję. Wieczorem wątek otworzę. Każdy wpis dotykający polityki, ekonomi handlu międzynarodowego czy fiskalizmu poleci wraz z punktem dla autora. Lub kilkoma punktami. Dla każdego, kto będzie złośliwy, zamierzam być złośliwym jeszcze bardziej. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Panowie zamawiał ktoś jakieś muchowe graty z Ali?Szukasz czegoś konkretnego? Jak coś pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Panowie, możecie polecić jakiś sensowy kołowrotek z Alie w rozmiarze 2000 z płytką szpulą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Są ze dwa modele z płytką szpulą i rozmiarze 2000 we wcześniejszych postach przedstawione. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Panowie zamawiał ktoś jakieś muchowe graty z Ali?Zamawiałem, cofnij się parę stron wstecz gdzie wrzucałem nawet zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzyp Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Temat bumerang - Kuying Teton:) Jaką wersję zamawialiście? Z myślą o okoniu/tęczaku i ew. białorybie zastanawiam się nad TTS662L (198 cm 2-10 gram) lub ultralightem TTS642UL (192 cm 1-4 g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) TTS662L (198 cm 2-10 gram)Mam tego w spinie i polecam, zacny kijek Edytowane 15 Lutego 2019 przez GregorS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Też się będę do niego przymierzal ale do castingu tylko zastanawiam się czy tsurinoya xf-50 go obsłuży? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mam tego 1-4 z pazurem. Polecam, ale ale ten multik raczej nie zejdzie aż tak nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Panowie, możecie polecić jakiś sensowy kołowrotek z Alie w rozmiarze 2000 z płytką szpulą? Jaguar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Mam takie szybkie pytanie, jeśli sprzedawca ociąga się z wysyłką i jutro mija termin wysyłki i czy w przypadku anulowania z mojej strony zamówienia środki z tego zamówienia mam do wykorzystania ponownie i będą przypisane do mojego konta czy ali je wysyła na moje konto.Znalazłem coś lepszego i troche droższego ale anulowanie byloby mi na ręke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Nie ociąga się, dopiero wracają do pracy po około trzytygodniowej przerwie z okazji ich nowego roku.Jeżeli skończy się czas na przygotowanie przesyłki to anulowanie nastąpi automatycznie i dostaniesz zwrot na konto, z którego płaciłeś. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) To że świętowali i niektórzy nadal świętują to wiem ;-), On normalnie odpisuje na pytania ale za każdym razem pisał że ma dużo pracy itp. a że znalazłem coś lepszego ( i niestety sporo droższego ) ale chyba anuluje i zobacze co sie stanie.Myślałem że środki będa ponownie do wykorzystania na następne zakupy. Zawsze płaciłem przez Przelew24 Edytowane 16 Lutego 2019 przez SIEMANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Masz możliwość anulowania zamówienia dopóki nie jest wysłane i nic się nie stanie. Środki wracają na konto, czyli nadal możesz je wykorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Oczywiście możesz anulować zamówienie zanim zostanie wysłane.Ale na zwrot pieniędzy musisz poczekać, na ogół do trzech dni. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 To anuluje i kupuje inny towar a zwrot to niech sobie przyjdzie później.Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dzisiaj przyszedł w końcu kręcioł Deukio 300HS, niestety mój egzemplarz okazał się bublem, podczas kręcenia czuć było w jednym miejscu dziwny opór... i po chwili "trach", wyłamały się dwa zęby w zębatce pod wodzikiem, oczywiście ucierpiały też ząbki na osi głównej. Koło pod wodzikiem miało raczej kształt jajka dlatego w jednym momencie pojawiał się opór. Materiał z jakiego zostały wykonane zostawię bez komentarza. Z zewnątrz kołowrotek wygląda bardzo solidnie i nie ma się czego doczepić. Kołowrotek kręci teraz jak szalony, gdyby nie to pukanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Gumki okoniowe z Ali, post na Fb:https://www.facebook.com/groups/186668725229101/permalink/397787177450587/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikee Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 https://www.facebook.com/groups/1065795476875607/permalink/1936799796441833/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 @Mikee po co powtarzać ten sam link, jeden post wcześniej był podany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @Mikee po co powtarzać ten sam link, jeden post wcześniej był podany. U mnie ten wcześniejszy nie działa, a ten tak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 U mnie ten wcześniejszy nie działa, a ten takU mnie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struc Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Macie do polecenia jakiś muchowy kołowrotek z szeroką szpulą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Jakiej klasy i jak szeroka ma być np.26mm przy klasie 5/6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi