marek0l Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 W&K w akcji.Najlepszy sandeel na Aliexpress.30 gramów, guma 11 cm (10 g). Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Widział ktoś na Alli pierścienie agatowe takie jak sa w przelotowych wejściowych muchowych? Ewent. gdzieś w biżuterii? Przelotki muchowe agatowe? Niby SIC https://pl.aliexpress.com/w/wholesale-SIC.html?initiative_id=SB_20190301125009&site=pol&g=y&SearchText=SIC&CatId=18&isrefine=y Edytowane 2 Marca 2019 przez Pablo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Panowie czy kupował ktoś zestaw sygnalizatorów elektronicznych z centralka , potrzebuje kupić na prezent jesli ktoś może coś podpowiedzieć dzieki wielkie z góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 https://m.pl.aliexpress.com/item/32707078361.html?pid=808_0016_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32707078361&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=158amp-CZ_jBInhb1lLn2fwUq5YnA1551613984574 Przed tym ostrzegam. Kupiłem testowo bo cena niewielka i ktoś tu polecał. Początkowo fajnie kręcił, fajnie wykonany. Podpiąłem pod matchowke. Wyciągnąłem sporego i mocno walczącego lina, hamulec zadziwiająco dobrze pracował. Niestety po tej przygodzie kołowrotek szumi i to bardzo. Poza tym dostał luzów. Po następnych kilku linach objawy się nie pogorszyły ale jakoś straciłem zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... nie szkoda wam kasy na te testy ???Rozumiem zakup drobnego sprzętu , jakiś akcesoriów , ale nie rozumiem zakupu wędek czy kołowrotków ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... nie szkoda wam kasy na te testy ???Rozumiem zakup drobnego sprzętu , jakiś akcesoriów , ale nie rozumiem zakupu wędek czy kołowrotków ...No widzisz, to taki hazard, uda się lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... nie szkoda wam kasy na te testy ???Rozumiem zakup drobnego sprzętu , jakiś akcesoriów , ale nie rozumiem zakupu wędek czy kołowrotków ...Dlatego warto przeczytać opinie kilkuset osób które zrobiły to wcześniej . A tak poważnie to kupowanie za kilkaset złotych wędki która jest nowością na rynku w Polsce wygląda tak samo. Jak ci nie podpasuje to przy sprzedaży tracisz równowartość takiej chińskiej. Ja na razie nie wtopiłem ani na wędce ani na kołowrotkach z Chin, w Polsce już kilka razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... a co jeżeli się rozpadnie TOTO ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 ... a co jeżeli się rozpadnie TOTO ???Jeszcze się nie zdarzyło ale jak... kupię drugi w końcu cena nie zabija. Kręciołki sam serwisuję i połamańca skleję więc problemu nie ma.Jak kupuję w naszych sklepach to mam wrażenie że płacę za dwa kije, jeden ten co mam w ręku a drugi stoi w serwisie (jak by ten pierwszy okazał się za słaby). Więc opcja z Ali mi osobiście pasuje, trochę się świat zmienia i raczej buble szybko znikają ze sprzedaży. Jak sprzedają coś w tysiącach sztuk to chyba taka lipa z tego nie jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 W jaki bezpieczny sposób płacicie za zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A w jaki bezpieczny sposób płacisz za bilety lotnicze, Netflixa itp.? Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 W jaki bezpieczny sposób płacicie za zakupy?Przelewy24, jak coś nie wyślą albo zaginie wraca na konto bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ktoś kupował może te kurtki: PLN 69.24 55% zniżki | Daiwa odzież wędkarska Szybkie Suche Ubrania Wędkarskie Odkryty Sport Dawa Koszule Rybackie Męskie Oddychające Kamuflaż Wędkowanie Kurtkihttps://s.click.aliexpress.com/e/bnTkYxRS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ktoś kupował może te kurtki: PLN 69.24 55% zniżki | Daiwa odzież wędkarska Szybkie Suche Ubrania Wędkarskie Odkryty Sport Dawa Koszule Rybackie Męskie Oddychające Kamuflaż Wędkowanie Kurtkihttps://s.click.aliexpress.com/e/bnTkYxRS https://m.pl.aliexpress.com/item/32963206090.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32963206090&productSubject=-&spm=a2g0s.8937460.0.0.643c2e0eO7Yr3x Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) ... nie szkoda wam kasy na te testy ???Rozumiem zakup drobnego sprzętu , jakiś akcesoriów , ale nie rozumiem zakupu wędek czy kołowrotków ...Wiesz, to był koszt w okolicach 40 złotych jeśli dobrze pamietam. Biorąc pod uwagę powyższe, ścisnąłem pośladki, zamknąłem oczy i rzuciłem się w wir niepewności i ryzyka Poza tym kołowrotkiem, to póki co nie wtopiłem na aliexpres. Kupiłem też inny kołowrotek i tego mogę szczerze polecić https://tinyurl.com/y3y2ybvwedytowałem link bo cos nie zagrało Edytowane 3 Marca 2019 przez Jamjest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) ... nie szkoda wam kasy na te testy ???Rozumiem zakup drobnego sprzętu , jakiś akcesoriów , ale nie rozumiem zakupu wędek czy kołowrotków ... Powiedz Kolego skąd nasi importerzy sprzęt biorą?Baaa... nie tylko nasi. Bo przecież nie z księżyca. Testy... ok, ale jak Koledzy piszą, że kupili, chodzi i jest ok to jakie to ryzyko? A nasi sobie na marżach nie żałują... Kamizelka kupiona na Alii...(zaznaczam, że w detalu) za 80 zeta taka sama ze znaczkjiem Dragona kosztuje ponad 200 Wyłamał sie - i to na plus dla konsumentów i jest jak widać po pozytywnych ocenach Jaxon ze swoją serią wędzisk GS.Więc jednak można taniej, bo nie sądzę, żeby dokładali do interesu. A i na samym Alii... jak kupisz kołowrotek za 8$ to będzie badziewny bazarowy szmelc, ale takie po 50 czy więcej to już jest całkiem niezła klasa sprzętu. A taki sam ze znaczkiem firmy X, Y, Z będziesporoooo droższy.Tam zreszta są już firmy których produktów zwyczajnie nie opłaca sie kupować bo są w cenach porównywalnych z naszymi krajowymi... PS. A w kołowrotku o którym na poprzedniej stronie pisałem jednak nie wszystko jest metalowe hahahaRotor jest z tworzywa. Edytowane 3 Marca 2019 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Właśnie czytam o tym TU na tym wątku , jak co chwilkę ktoś pokazuje połamane Tetony, rozsypane kołowrotki...... ....Poza tym chyba nie do końca z uwagą przeczytałeś moją wypowiedź w której wyraźnie pisałem , że nie dotyczy to drobnego sprzętu czy akcesoriów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) A znasz takie kije co się nie łamią?A topowe kołowrotki po kilka tysięcy - jest o nich wątek, że też sie psują...a wg mnie powinny byś za taką kasę niezniszczalne.A owe Tetony - to Zodiasy? Podobno... tylko jeden za 300 a drugi za 800 Temat rzeka.Mi nie szkoda kasy na takie zakupy. Nie namawiam, ale i nie odradzam. Edytowane 3 Marca 2019 przez eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Właśnie czytam o tym TU na tym wątku , jak co chwilkę ktoś pokazuje połamane Tetony [...] Jakoś nie zauważyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Trzeba uważniej obserwować wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wyłamał sie - i to na plus dla konsumentów i jest jak widać po pozytywnych ocenach Jaxon ze swoją serią wędzisk GS.Więc jednak można taniej, bo nie sądzę, żeby dokładali do interesu. Aż sie prawie boję napisać, ale co tam. W moim odczuciu na jerkbaicie ilość ludzi normalnych i pozytywnych jest wielokrotnie większa niż na innych forach. Ja osobiście uważam, że jaxon, jeśli chodzi o wędki, dokładniej: jeśli chodzi o wędki u nich wskazywane na topowe - zdecydowanie nie ma się czego wstydzić. Nie piszę tu o spiningu - to powinni ocenic bardziej doświadczeni łowcy, ale sprzęt do białej ryby z tej trochę wyższej pólki jest (u nich) bardzo dobry. Mam od nich matchówkę, z serii monolith i polecam w ciemno. Nie jestem zdecydowanie onanistą sprzętowym, ale za tą wędkę dałbym so... e no może nie sobie ale np. teściowej , rękę obciąć. . Kupiłem teraz to samo tylko w wyższej wersji genesis pro. W ciemno mogę też polecić ich 9 metrowego bata z najwyższej serii.Mam też okoniówkę, której nazwy nie pamiętam, supra cośtam cośtam. Najciężej pracująca wędka w moim arsenale w poprzednim roku, w szczególności pod szczupakiem. I jestem bardzo zadowolony.Moim skromnym zdaniem to jest firma bardzo nie doceniana na tym forum, bo albo oceniają ludzie szmelc z najniższej ich półki cenowej, albo oceniają bardzo doświadczeni wędkarze z bardzo zasobnym portfelem przyzwyczajeni do rzeczy z najwyższej możliwej półki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) jaxon to już chyba legenda, nie ma chyba bardziej hejtowanej firmy w Polsce ... mam od "nich" podbierak i pokrowiec na wędki i sobie chwalę, z agrafek krętlików i przyponów już dawno się wyleczyłem, mam jeszcze 2 gruntówki i też sobie chwalę chociaż nie wiem czy do tej metody trzeba szukać finezji za tysiące złociszy... kwestia gotówki myślę, jak kogoś stać to nie kupuje 5 fiatów tipo do każdych par butów inny, tylko kupi sobie grubego audika i cześć ... ale to nie rozdział o tego typu wypocinach, wróćmy do chińczyków Edytowane 3 Marca 2019 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Łowię chińczykiem, rzekomo łamiącym się Tetonem i nie żałuję żadnej złotówki na niego wydanej, mało tego, kręcę dwoma chińczykami z logo tsurinoya, i też oba jakoś się rozpaść nie chcą, mam z ali takie zasuwane portfele na małe przynety z pianką w środku, u nas nie spotykane nigdzie.... Co by tu jeszcze. Uchwyty na butelki do paska, ale nie takie najtańsze co tu na forum były, tylko ich górna półka...chyba całe 15zl za 3 sztuki..ocieplacze na przedramię z spandexem które rano używam nad wodą jak wiem że potem będzie skwar....masa jeszcze innych drobiazgów z zegarkiem automatycznym włącznie. Szmelc najtańszy u nich, będzie takim samym szmelcem u nas tylko dwa razy droższym. Każdy sobie zarabia i decyduje jak chce wydać. Ja też bym chciał Stella/Existem łowić, ale to jak w totka wygram. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Piotr jeśli możesz, to podeślij proszę link do tych portfeli na przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Zaciekawiły mnie te portfele???? podlinkuj jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi