kzkzg Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Daj sobie spokój z "statywami" z ali. Idź na forum fotograficzne i tam popytaj. Za w miare porządny statyw trzeba dać te minimum 300-400zł. Manfrotto, Benro - te firmy robią porządne statywy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Daj sobie spokój z "statywami" z ali. Idź na forum fotograficzne i tam popytaj. Za w miare porządny statyw trzeba dać te minimum 300-400zł. Manfrotto, Benro - te firmy robią porządne statywy.ja proponuję jeszcze kryształek swarowskiego na nóżkach, bez tego zdjęcia wychodzą rozmazane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 https://allegro.pl/oferta/statyw-fotograficzny-3d-etui-60-158-cm-w540-169-cm-7199354532 Kiedyś kupiłem taki( tego typu) Aktualnie używa córka. Działa nic nie odpadło, nic się nie zatarło, nie złamało.Ja go używałem okazjonalnie, córka znacznie częsciej z dobrej klasy aparatem. Stabilizację na łódce uzyskasz wieszając na haczyku obciążenie. I dla porównania polecany wyżej Manfrotto: https://allegro.pl/oferta/statyw-fotograficzny-manfrotto-carbon-mkbfrc4-bh-7875594613 Wybór należy do Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Firma Hama też robi spoko statywy, kupisz w dobrej cenie w MediaExp. itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Skmei, na ryby wystarczy. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu TapatalkaDzięki. Masz?Używasz?Którego?Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Dzięki. Masz?Używasz?Którego?Jak wrażenia?Ryby, trekking, survival itp. oraz wszelkie "brudne roboty" używany od trzech lat. Czas wskazuje dobrze, bateria wymieniona w tym roku, szkło nie porysowane. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 ja proponuję jeszcze kryształek swarowskiego na nóżkach, bez tego zdjęcia wychodzą rozmazane Oh, jaki jesteś zabawny Miałeś kiedyś ciężką lustrzankę w rękach? Robiłeś kiedyś zdjęcia z długim czasem naświetlania na wietrze? Wątpie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Poszukuję statywu do lustrzanki który będę mógł na spokojnie postawić na dnie łodzi i nie bać się że się wywróci czy połamie od ciężaru aparatu z obiektywem. Spotkał się ktoś z czymś na Alli ?? Chętnie coś takiego zakupię Jeśli robisz filmy głównie statycznie to może jeden grzyb co się kupi, jednak praca głowicy ma znaczenie.Przykład poniżej: widać gładkość przesuwu w jednym i skoki w drugim przypadku: https://youtu.be/bQg_YoFoplA?t=489 Przy dobrej głowicy regulujesz pozycję aparatu bez "poluzowywania" głowicy, w dziadostwie aby utrzymać aparat dajesz mocny "docisk" a każda zmiana pozycji wymaga poluzowani.Tak że w statywie też "masło w maśle" się liczy nieraz. Edytowane 14 Marca 2019 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Daj sobie spokój z "statywami" z ali. Idź na forum fotograficzne i tam popytaj. Za w miare porządny statyw trzeba dać te minimum 300-400zł. Manfrotto, Benro - te firmy robią porządne statywy.Tu jesteś w błędzie, mam już od kilku lat, podróbkę manfrotto (goldfoto) i nic się z nim nie dzieje. Manfrotto używam w pracy z różnymi głowicami, owszem jest świetny ale my za mało zarabiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 A czy ja pisałem ze goldphoto jest zły? No i ile on kosztował, bo z tego co widzę to blisko mu właśnie do 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Tu jesteś w błędzie, mam już od kilku lat, podróbkę manfrotto (goldfoto) i nic się z nim nie dzieje. Manfrotto używam w pracy z różnymi głowicami, owszem jest świetny ale my za mało zarabiamy. Czy ja wiem? Statyw kupujesz na kilkanaście lat. Z doświadczenia wiem, że jeśli to nie jest statyw z rentalu to w zasadzie taki jest czas jego połowicznego rozpadu. Mam na myśi Avengera, Gitzo, Manfrotto. To da radę sie zwrócić kilka razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7798588803 Tylko Manfrotto!!!! Reszta to shit. Mam taki w domu. Siadam wygodnie w fotelu, odpalam browarka. Lustro juz wisi na statywie i kręcę nimi...w poziomie, pionie. Ostra jazda. 30 min kręcenia. Godzina patrzenia na statyw zeby go zbytnio nie eksploatować i zadowolić swojego ego no bo kuźwa miec coś drogiego!!!!na forum polecali!!! Mowili hama nie kupuj bo to dla chama. Manfrotto...polecam ten sprzęt. Popeye 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Zdecydowanie wolę i polecam BENRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7798588803 Tylko Manfrotto!!!! Reszta to shit. Mam taki w domu. Siadam wygodnie w fotelu, odpalam browarka. Lustro juz wisi na statywie i kręcę nimi...w poziomie, pionie. Ostra jazda. 30 min kręcenia. ....Potem zmiana na Stellę- i tym sposobem zima mija 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Cześć, Nie mogę na Ali potwierdzić otrzymanego zamówienia. Nie ma dostępnych przycisków do uruchomienia tej funkcji.Czy u kogoś jest tak samo? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Może cos co zamawiałeś z pół roku wstecz i zapomniałeś o tym? Do mnie całkie niedawno przyszedł drobiazg zamówiony w listopadzie.W międzyczasie zakładałem spór, później miałem blokade konta na Alii - tak, że korespondencja była niemożliwa, gdy konto odblokowali, spór wygasł...Kasa nie wróciła, ale ponieważ było to kilka złotych machnąłem ręką.I w zeszłym tygodniu - niespodzianka. - listonoszka przyniosła przesyłkę. Życie różne zna przypadki... Edytowane 15 Marca 2019 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Cześć, Nie mogę na Ali potwierdzić otrzymanego zamówienia. Nie ma dostępnych przycisków do uruchomienia tej funkcji.Czy u kogoś jest tak samo? A.Dziwne ale dzisiaj mam analogiczną sytuację, brak przycisków do potwierdzenia zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ja również mam brak tych przycisków. Wczoraj jeszcze wszystko było ok. Zakładam, że jakiś problem wyżej. Co do przesyłek to również zamawiałem coś w listopadzie za ok 10zł, dwa tygodnie temu założyłem spór kasę oddali bez problemu a kilka dni później paczka dotarła także wyszła za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Dzisiaj była aktualizacja aplikacji może tu jest przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Cześć, Nie mogę na Ali potwierdzić otrzymanego zamówienia. Nie ma dostępnych przycisków do uruchomienia tej funkcji.Czy u kogoś jest tak samo? A. U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Wczoraj zamawiałem pierdolki i wszystko śmigało. Ze stacjonarnego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ja również mam brak tych przycisków. Wczoraj jeszcze wszystko było ok. Zakładam, że jakiś problem wyżej. Co do przesyłek to również zamawiałem coś w listopadzie za ok 10zł, dwa tygodnie temu założyłem spór kasę oddali bez problemu a kilka dni później paczka dotarła także wyszła za friko.Do dobrych zasad w takim wypadku należy napisanie do wysyłającego o zaistniałej sytuacji. Ponowne zrobienie zakupu z informacją aby nie wysyłał...Taka ot netykieta aliekspresowa.. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ja również mam brak tych przycisków. Wczoraj jeszcze wszystko było ok. Zakładam, że jakiś problem wyżej. Co do przesyłek to również zamawiałem coś w listopadzie za ok 10zł, dwa tygodnie temu założyłem spór kasę oddali bez problemu a kilka dni później paczka dotarła także wyszła za friko.Tez tak miałem ale.............. przesłałem Chińczykowi pieniadze na meila przez Pay Pal, podziekowań nie myło końca a jakie miałem dobre samopoczucie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Może komuś się przyda https://www.aliexpress.com/item/Conventional-Rowing-Boat-Air-Valve-Adaptor-Sup-Board-Kayak-Pump-Adaptor-Inflatable-Air-Valve-Attachment-Kayak/32967501725.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.44112e0elO6lnN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Cześć, Nie mogę na Ali potwierdzić otrzymanego zamówienia. Nie ma dostępnych przycisków do uruchomienia tej funkcji.Czy u kogoś jest tak samo? A.Już to rozgryzłem, trzeba wejść w ,, Zobacz Szczegóły ,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi