Skocz do zawartości

Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin

Szymon3069

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,ja z dwóch Jeveco 2500(postukujący podczas obciążenia) oraz 3500 (stuk pojawiający się podczas max górnego i dolnego położenia szpuli),złożyłem jeden który chodzi poprawnie i jestem zadowolony:),strona na Alli podaje full metal body i nie jest to prawda,rotor jest z grafitu,poza tym rozmiar body jest takie same dla wiekości 2500 i 3500,różnica jest tylko w wielkości rotora ,szpuli oraz długości osi na której jest osadzona szpula oraz posuw.W sumie kupię  chyba następnego:) ,jako magazyn części.Jeśli tylko przyłożyli by się bardziej do kontroli jakości,oraz utrzymali cenę regularną powiedzmy na poziomie 50$ ,to ten kołowrotek byłby poza konkurencją  ,w tym przedziale cenowym

Mała nieścisłość, chyba pomyliłeś 3000 z 3500. Ten 3500 to już klocek 450 gr wagi. Swoją drogą, gdybym pływał na dorsze to brałbym bez wahania.

• Like 1

Zack czyli Jeveco będzie lepszm wyborem niż Jaguar ?

Witam,Jaguara Tsurinoya nie posiadam,także nie doradzę,z Jeveco jeśli chodzi o pracę zależy co komu w ucho wpada ,ale jak dla mnie minimum kultury  pracy musi być zachowane czyli praca bez klekotania,  dla Ciebie jakieś tam stuki mogą nie mieć znaczenia, i to nie jest tak że jak stuka to się zaraz rozleci, zależy jw co komu mniej lub bardziej przeszkadza , na pewno ma fajny nawój, jest spasowany przyzwoicie,korba wkręcana w przekładnię,cena też jeszcze aktualnie  jest niska, pozdrawiam

Mała nieścisłość, chyba pomyliłeś 3000 z 3500. Ten 3500 to już klocek 450 gr wagi. Swoją drogą, gdybym pływał na dorsze to brałbym bez wahania.

Nic nie pomyliłem,mogę zaraz zdjęcie z wagą wstawić :) klon Jeveco ,Nomura Isei 3500 waży również 390 gpost-47730-0-42172300-1554039858_thumb.jpg

Edytowane przez Zack

na miasto wolałbym coś bardziej twarzowego

Na miasto to polecam te:

US $11.99 58%OFF | GUZTAG Unisex Klasyczne Marka Mężczyźni Aluminium Okulary HD Spolaryzowane UV400 Lustro Mężczyzna Okulary Kobiet Dla Mężczyzn Óculos de sol g9828

https://s.click.aliexpress.com/e/bHpd2u9S

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

Cześć,kupiłem kilka rozmiarów i kolorów tej samej gumy firmy Wdairen. Znacznie różniły się poziomem zapachu. Czy inne kupowane przez Was gumy miały tak samo ?

Tomek

Tak tylko o tych kołowrotkach , że pewnie nikt pytania o śmierdziele nie zauważył. No chyba, że każdy tylko raz jedną paczkę kupował????

Tomek

Tak tylko o tych kołowrotkach , że pewnie nikt pytania o śmierdziele nie zauważył. No chyba, że każdy tylko raz jedną paczkę kupował

Tomek

Mało precyzyjnie, więc może dlatego brak odpowiedzi.

Też kupiłem kilka paczek, zapach - chyba krewetkowy mają raczki...

O - takie raczki:

https://pl.aliexpress.com/store/product/5pcs-lot-soft-baits-fishing-lures-soft-lure-jig-wobbler-swivel-rubber-lure-fishing-worms-soft/2926049_32799171686.html?spm=a2g17.12010612.8148356.31.57fb4a31CYLPSo

Ale już takie robale - bez zapachu:

https://pl.aliexpress.com/store/product/20Pcs-Lot-10cm-1-1g-Soft-Bait-Worms-fishing-lure-with-salt-smell-Hot-Fishing-Takcle/2926049_32802386876.html?spm=a2g17.12010612.8148356.55.383a5c4almaIcA

Edytowane przez eRKa

No jak mało precyzyjnie? Chodzi o tę samą gumę. Czyli jeśli robale to takie 8 cm, czy 12 cm, czy białe czy motor oil miały tak samo intensywny zapach? Czy inne chińskie śmierdzące gumy zawsze pachną tak samo intensywnie ? W obrębie jednego wyrobu oczywiście ????

Edytowane przez kostom63

Przyzwoite kotwiczki ze sklepu Tuya.

Wziąłem #6, #4 i #2.

US $1.99 | 10 sztuk Hak Połowów Wysokiej Węgla Kotwiczki Super Ostre stałe Potrójne Kolczasty Stali Fish hook rozmiar 2 4 6 8

https://s.click.aliexpress.com/e/i8b7WgC

2aa24b01083eeb614d0eeed103387523.jpg2c38c2aabb6ec06cffe27467fc9ee30c.jpg

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka